• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelmeyen melegim :(

gokhanin_askisi33

Ask sensin ask!! Gökhan♥Seren
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
464
380
18
32
Kizlar ben 22 yasindayim bu ay evleneli bir yil oldu ve ben pko hastasiyim. Yumurtaliklarim inanilmaz tembel calismiyor denecek kadar tembel. Evlendigimden beri cocuk icin ugrasiyorum ve ne yazikki surekli negatif goruyorum. Gecen ay klomenle bi tane yumurtam buyumustu catlatma ignesi oldum ama sonuc olumsuz regl oldum. Tekrar klomene devam ettim gunde 4 tane.Esim de gecenlerde test yapti bugun gostrrdik sprem hareketliligi az dediler ilac verdiler ve sigaraya birakmasini soylediler. Bana da doktor dedi ki direk asilamaya gec bence dedi yumurtalarn cevap vermiyo tedaviye dedi. Canim cok skkin asilamaya gececegime tup bebege mi basvursak direk yoksa biraz daha bekliyim mi? Bi uc ay zaten esim ilac kullanacak beklicem bende dinlecem artik cok yoruldum ilaclardan :( bide asilamaya gec diyecegine igneyle yumurta buyutmeyi deneyemez miydi doktor?

Kaçıncı yumurta takibiniz bu?? Üçüncü yumurta takibinden sonra aşılama Yapılıyor. Benim ablam tek tüp ve tek Yumurtayla hamile kaldı, siz mi kalamayacaksınız...yaşınız genç, 3 yumurta takibi 3 aşılamadan sonra devlet ilk çocuk için tüp bebek tedavisinin bir kısmını karşılıyor. Evliliğinizin tadını çıkarın, stres yaparsanız zaten hamile kalamazsınız...

Kizlar ben 22 yasindayim bu ay evleneli bir yil oldu ve ben pko hastasiyim. Yumurtaliklarim inanilmaz tembel calismiyor denecek kadar tembel. Evlendigimden beri cocuk icin ugrasiyorum ve ne yazikki surekli negatif goruyorum. Gecen ay klomenle bi tane yumurtam buyumustu catlatma ignesi oldum ama sonuc olumsuz regl oldum. Tekrar klomene devam ettim gunde 4 tane.Esim de gecenlerde test yapti bugun gostrrdik sprem hareketliligi az dediler ilac verdiler ve sigaraya birakmasini soylediler. Bana da doktor dedi ki direk asilamaya gec bence dedi yumurtalarn cevap vermiyo tedaviye dedi. Canim cok skkin asilamaya gececegime tup bebege mi basvursak direk yoksa biraz daha bekliyim mi? Bi uc ay zaten esim ilac kullanacak beklicem bende dinlecem artik cok yoruldum ilaclardan :KK43: bide asilamaya gec diyecegine igneyle yumurta buyutmeyi deneyemez miydi doktor?
Bende bebek tedavisi goruyorum canm doktor ara verelim dedi aynen senin gibi 4 ay klomen ve catlatma ignesi oldum her ay ikiser yumurta gelisti fakat olmadi olmayinca olmuyor iste vakti zamani var simdiye kadar kac kisiyle gorustuysem hepsidr bizim bi tanidik vardi yillarca tedavi gorduler ne zaman tedaviyi biraktilar o zaman bebekleri oldu dediler yani tamamen stres cok etkiliyor bu bebek islerini biraz rahat olmaya calis dua et aklini baska seylere vermeye calis akil veriyorumda sanki ben becerebiliyormuyum yooo ben bu ay aslan pencesi cayi icmeye basladim bende ostrojen eksikligi vardi iyi geldi diye dusunuyorum bende pko yok e2 eksikligi var doktor elinizi cabuk tutun dedi oda strese soktu hersey allahtan teslim olmak lazim teslim oldum bekliyorum send birak bi herseyi zaten tedavi surecindeymissin. Banada cok güvendigim bir doktor klomenden.sonra igneli yumurta uyarim tedavisi olabilir demsiti baska bi doktorda rahim filmi cekelim sonrada asilama olsun dedi yani doktordan doktora fikirler degisebiliyor. Asilama dediyse bir deneyin asilamayi sonucta tup bebek daha yipratici bir surec hem maddi hem manevi bakarsin. Hem yuregini ferah tut bakarsin hic bisye gerek kalmadan oluverir dualarim seninle. Sende bana dua et kardesim.

Yok iste cektirmedim hsg. 4kere klomen kullandim en son dozu gordum yani ve pskilojimi inanilmaz etkiledi. Bide istanbula gelin geldim ben bi yer bilmiyorum asila yaptirsak nerde yaptiracam kime guvenecem hic bilmiyorum

Bende bebek tedavisi goruyorum canm doktor ara verelim dedi aynen senin gibi 4 ay klomen ve catlatma ignesi oldum her ay ikiser yumurta gelisti fakat olmadi olmayinca olmuyor iste vakti zamani var simdiye kadar kac kisiyle gorustuysem hepsidr bizim bi tanidik vardi yillarca tedavi gorduler ne zaman tedaviyi biraktilar o zaman bebekleri oldu dediler yani tamamen stres cok etkiliyor bu bebek islerini biraz rahat olmaya calis dua et aklini baska seylere vermeye calis akil veriyorumda sanki ben becerebiliyormuyum yooo ben bu ay aslan pencesi cayi icmeye basladim bende ostrojen eksikligi vardi iyi geldi diye dusunuyorum bende pko yok e2 eksikligi var doktor elinizi cabuk tutun dedi oda strese soktu hersey allahtan teslim olmak lazim teslim oldum bekliyorum send birak bi herseyi zaten tedavi surecindeymissin. Banada cok güvendigim bir doktor klomenden.sonra igneli yumurta uyarim tedavisi olabilir demsiti baska bi doktorda rahim filmi cekelim sonrada asilama olsun dedi yani doktordan doktora fikirler degisebiliyor. Asilama dediyse bir deneyin asilamayi sonucta tup bebek daha yipratici bir surec hem maddi hem manevi bakarsin. Hem yuregini ferah tut bakarsin hic bisye gerek kalmadan oluverir dualarim seninle. Sende bana dua et kardesim.
Yaaa cok tesekkur ederim canim benim♥ benimde dualarim seninle Allah tez zamanda hayirli sekilde versin meleklerimizi insallah. Hep dua ediyorum butun isteyen herkese dua ediyorum. Her doktor farkli bse soluyor ne yapacagimi sasrdm bende biraktm biraz dinlecem cok yoruldum artik en son klomende ilaci iciyordum 1 saat sonra afedersiniz istifra ediyordum

Bende pcos hastasiyim cnm buay basladm bnde klomene yumurtm olustuu 16 mm ama rahim duvarimi inceltti klomen bakalm ayin 5inde hastalanmm lazim bebis olmazsa eger femera baslicm diger ay off bilmioorm allh isteyen herkese nasip etsin...

Allah tez zamanda bir evlat versin Insallah. Butun isteyenlere. Dualarim sizinle. Biraz dinlen bencede Allah buyuk bakarsin tedaviye bile gerek kalmaz ol der oluverir. Dua et cnm. ALLAH Dualarinizi Kabul etsin...

Yok iste cektirmedim hsg. 4kere klomen kullandim en son dozu gordum yani ve pskilojimi inanilmaz etkiledi. Bide istanbula gelin geldim ben bi yer bilmiyorum asila yaptirsak nerde yaptiracam kime guvenecem hic bilmiyorum
Dua bolumunde bebek icin hz. Zekeriya peygamberimizin dua si var canim bi bak istersen

Dua eden butun arkadaslarim Allahim hepinizden razi olsun hepinizin gonlune gore versin insallah. Kizlar 22yasindayim ama inanin kendimi daha yasli hissediyorum cok yiprandim ya pskolojm cok bozuldu. Ailemde yok yanimda esim den baska kimsem yok cok kotuyum :(

Back