Anket gelmesine 15 gün kalan kızıma isim anketi.haydi kızlar bir tık yeter

• Konu Sahibi Konu Sahibi kimse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gelmesine 15 gün kalan kızıma isim anketi.haydi kızlar bir tık yeter

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
yağmur, defne arasında aile içi anket yapmaya başladım.
aile içinde de anket berabere devam ederken eşimin anne ve babası ikisinide beğenmeyerek oy kullanmadılar.
eşimin moreli bozuldu bu durumda bende isimlerden soğudum.
sayenizde yol almışken yılan hikayesi olan isim koyma konusunun en başına dönmüş bulunuyoruz :)
hepinize teşekkür ederim.kızım büyümeden bir isim bulursak sizinle paylaşacağım :)

Benim gönlümden ilk Defne geçti fakat Yağmur dendiğinde aklıma bereket gelir, güzellik gelir.
İsim anlamlarının kişiliğe etkilerine çok inanırım.
Benim annem de benim çocuklarımın isimlerini hazırladı şimdiden, kız olursa onunki erkek olursa babamınki. :)
Gönlümden geçen her ikisi de değil tabii ki. :)
Anneler babalar hep eski isimleri beğenip tercih ediyorlar, sizinkiler de öyle mi yaptı bilemem ama bu yüzden isimlerden soğumayın bence. Hatta sormayın bile; çünkü hangi ismi ankete sunarsanız sunun o kadar kişi içerisinden beğenmeyen mutlaka çıkacaktır ve bu yüzden moralinizin bozulmasına hiç değmez. İnsanlara bir şeyleri beğendirmek çok zor.
Allah bir an önce hayırlısıyla kızınızı kucağınıza almayı nasip eder inşallah. :)

canım benim kız yegenimin adı defne çok güzel bir isim ama defneler çok hareketli ve asabi oluyor sanki
ama benim favorim yağmur oldu kızım olsa koyabilirim

:) gizemde güzel isim

teşekkür ederim canım.bu ismi eşim istedi ben de oğlumuz olursa adını kerem koyma şartı ile kabul ettim.
bizim isim koyma konumuz yılan hikayesine dönmüştü, neyseki oğlum olursa onun ismi hazır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…