- 29 Ocak 2011
- 104
- 30
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyumu verdim hayırlı olsun canım:)Adıyla yaşasın ne koyarsan :)Ben defne dedim,biz de Miray Koyacağız inşş:)
aminnnnberenlii saatlerden geldim oy vermeyee amaa konuuyuu açtğnzdaa vermişimm bidaa vermyrmmdefneee olsunn defneee
sağlıklıı hayırlı evlat olsunn hoşçakalnn
![]()
ben oy vermiştim ilk anket açıldıında yağmur güsel:26:
teşekkür ederim :)ben oy vermiştim ilk anket açıldıında yağmur güsel:26:
oy oy teyzesi yağmur ismini kullanmaya başlamış bilee :))bende yağmur dedim yağmur hanım annesi gibi aceleci değil sanırım :) ALLAH analı babalı büyüsün...
memnunsun demek isminden..hımm öğrendiğim iyi oldu :)Bnn Defneye Oy Verdmm Çok Hoş Bi İsim Bnimm aDımda DeFnE![]()
hayırlısı ile olur inşallah..ben simay dedim eğer allah bana da nasip ederse ve kızım olursa simay koyucam
eşim bu ismi söylediğinde benimde aklıma ilk o geldi.Aslında Defne diyecektim ama aklıma Defne Joy Foster geldi, sonra Simay dedim.
Ömrü bol sağlıklı mutlu olsun bebiş![]()
evet inan çok zorr..sen beğeniyorsun,eşine beğendiriyorsun.sonra aileden büyük bir kaç kişi beğenmeyince sil baştan oluyorsun.bukadar zor olacağını hiç düşünmemiştimYağmur'u oyladım ama şimdi Simay'ın anlamına bakınca o da çok hoş kolay gelsin sana karar vermek zor
allah bebişinize sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallhh.ben simay dedim:))