- 29 Ocak 2011
- 104
- 30
- 48
Oyumu verdim hayırlı olsun canım:)Adıyla yaşasın ne koyarsan :)Ben defne dedim,biz de Miray Koyacağız inşş:)
aminnnnberenlii saatlerden geldim oy vermeyee amaa konuuyuu açtğnzdaa vermişimm bidaa vermyrmmdefneee olsunn defneee sağlıklıı hayırlı evlat olsunn hoşçakalnn
ben oy vermiştim ilk anket açıldıında yağmur güsel:26:
teşekkür ederim :)ben oy vermiştim ilk anket açıldıında yağmur güsel:26:
oy oy teyzesi yağmur ismini kullanmaya başlamış bilee :))bende yağmur dedim yağmur hanım annesi gibi aceleci değil sanırım :) ALLAH analı babalı büyüsün...
memnunsun demek isminden..hımm öğrendiğim iyi oldu :)Bnn Defneye Oy Verdmm Çok Hoş Bi İsim Bnimm aDımda DeFnE
hayırlısı ile olur inşallah..ben simay dedim eğer allah bana da nasip ederse ve kızım olursa simay koyucam
eşim bu ismi söylediğinde benimde aklıma ilk o geldi.Aslında Defne diyecektim ama aklıma Defne Joy Foster geldi, sonra Simay dedim.
Ömrü bol sağlıklı mutlu olsun bebiş
evet inan çok zorr..sen beğeniyorsun,eşine beğendiriyorsun.sonra aileden büyük bir kaç kişi beğenmeyince sil baştan oluyorsun.bukadar zor olacağını hiç düşünmemiştimYağmur'u oyladım ama şimdi Simay'ın anlamına bakınca o da çok hoş kolay gelsin sana karar vermek zor
allah bebişinize sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallhh.ben simay dedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?