• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket gelmesine 15 gün kalan kızıma isim anketi.haydi kızlar bir tık yeter

• Konu Sahibi Konu Sahibi kimse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gelmesine 15 gün kalan kızıma isim anketi.haydi kızlar bir tık yeter

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .

kimse

sevdiğim baba oldu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.422
35
158
Trabzon
kızımın gelmesine 15 gün kaldı ve isim konusunda çok kararsızız.
çoğunluğun fikri doğrudur diyerek anket açıyor ve siz teyzelerinden oy bekliyoruz.

Simay dedim
Kuzey-Güney'de ilk defa duydum
İçlerinde en farklı o geldi :34:

Yağmur ismine oy verdim.Tanıdığım yağmurlar hep çok narindi.Severim yağmur ismini.

Defne ve Yağmur arasında kaldım aslında ama oyumu Yağmurdan yana kullanmak istiyorum:1:
RABBİM sağlıcakla kucagına almanı ve tüm isteyenlere nasip eylesin inşallah:nazar::nazar:

kızlar çok teşekkür ederim..topiğin linkini takıldığınız topiklere kopyalar mısınız ?

yağmur çok çıtı pıtı bir isim bende yağmura oy verdim =)

kızlar çok teşekkür ederim..topiğin linkini takıldığınız topiklere kopyalar mısınız ?

Link kopyalamak yasak olmasaydı yapardık.Ama site kurallarına aykırı sizde yapmayın uyarı alırsınız.
Allah kızınızı hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

Link kopyalamak yasak olmasaydı yapardık.Ama site kurallarına aykırı sizde yapmayın uyarı alırsınız.
Allah kızınızı hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Amin.
Ben bunu bilmiyordum.uyardigin icin tesekkur ederim.

oy kullandığın için teşekkür ederim :)

anlamı da önemli ismin, kişiliğe yansırmış o yüzden simay dedim.. parlak gümüşi ay demek.. Allah bağışlasın inş. banada nasip etsin .. bende 3 aylık evliyim :) bi kez ertesi gün hapı kullandım evliliğin ertesi günü.. korkutuular bir daha hiç olmaz bebbeğin o hap zarralı diye :( bilginiz varmı kullanan varmı hiç ?

Muhim diil sekerim...biz de mualakta kalanlardaniz.ilk isim belli mustafa....ama ikinci isim??????mustafa efe,mustafa yigit ??? Sizce???arda benimki de cikiversin:1:

anlamı da önemli ismin, kişiliğe yansırmış o yüzden simay dedim.. parlak gümüşi ay demek.. Allah bağışlasın inş. banada nasip etsin .. bende 3 aylık evliyim :) bi kez ertesi gün hapı kullandım evliliğin ertesi günü.. korkutuular bir daha hiç olmaz bebbeğin o hap zarralı diye :( bilginiz varmı kullanan varmı hiç ?

Canim 2012ocak annelerine 2011 ocak annelerinden tavsiyeler bolumunde boyle bir soruyu cevaplamistim.sanirim soru sana ayitti.oraya bakar misin?suan cepten giriyorum tekrar yazmam uzun surer.hakkinda hayirlisi olsun.

Canim 2012ocak annelerine 2011 ocak annelerinden tavsiyeler bolumunde boyle bir soruyu cevaplamistim.sanirim soru sana ayitti.oraya bakar misin?suan cepten giriyorum tekrar yazmam uzun surer.hakkinda hayirlisi olsun.

aahh evet şimdi okudum, kendinden örnek vermişsin dış gebeliğe rağmen sonradan hamile kalmışsın.. Allahtan umut kesilmez tabi pozitif düşünmüşsün ne güzel.. içim rahatladı inş. olur bizimde bebiş ilerde çokk teşekürler moralim düzeldi :)

canım bende kullandım.allah saglıklı mutlu ismiyle uzun ömürler versin.isim konusunda kaynanana danışsaydın ya o sana derdi oysuz moysuz ismin ne olacagını :)) herşeyi çok biirler onada vardır bi biliri:66::66::66::111::113:

canım bende kullandım.allah saglıklı mutlu ismiyle uzun ömürler versin.isim konusunda kaynanana danışsaydın ya o sana derdi oysuz moysuz ismin ne olacagını :)) herşeyi çok biirler onada vardır bi biliri:66::66::66::111::113:

Kiz ne guldum sabah sabah..herkez fikrini söyledi ama esim begenmeyince kimse israrci olamadi.bu isimlerin iki tanesi bana iki tanesi eşime ait.bakalim sonuç ne olacak l.aksama gorur anca sonuclari.

Back