Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy kullandığın için teşekkür ederim :)
kızlar çok teşekkür ederim..topiğin linkini takıldığınız topiklere kopyalar mısınız ?
Amin.Link kopyalamak yasak olmasaydı yapardık.Ama site kurallarına aykırı sizde yapmayın uyarı alırsınız.
Allah kızınızı hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Kullandik bile sekerimkolay glsin
Kullandik bile sekerimkolay glsin
oy kullandığın için teşekkür ederim :)
anlamı da önemli ismin, kişiliğe yansırmış o yüzden simay dedim.. parlak gümüşi ay demek.. Allah bağışlasın inş. banada nasip etsin .. bende 3 aylık evliyim :) bi kez ertesi gün hapı kullandım evliliğin ertesi günü.. korkutuular bir daha hiç olmaz bebbeğin o hap zarralı diyebilginiz varmı kullanan varmı hiç ?
Muhim diil sekerim...biz de mualakta kalanlardaniz.ilk isim belli mustafa....ama ikinci isim??????mustafa efe,mustafa yigit ??? Sizce???arda benimki de cikiversin![]()
Canim 2012ocak annelerine 2011 ocak annelerinden tavsiyeler bolumunde boyle bir soruyu cevaplamistim.sanirim soru sana ayitti.oraya bakar misin?suan cepten giriyorum tekrar yazmam uzun surer.hakkinda hayirlisi olsun.
canım bende kullandım.allah saglıklı mutlu ismiyle uzun ömürler versin.isim konusunda kaynanana danışsaydın ya o sana derdi oysuz moysuz ismin ne olacagını :)) herşeyi çok biirler onada vardır bi biliri:111::113: