• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelmesi şart değildi...

Ben propaganda yapmıyorum!....

Bizdeki bu Aşkı bu Sevdayı, Gerçek Aşkı Sevğiyi Tatmayanlar Anlayamaz :KK39::KK68:
Çok belli etmemek lazım : D napıyoruz sevgimizi kk da içimize gömüyoruz :KK53::KK33: neyse ciddiyim aslında :KK66:

elin adamına aşk besleyemiyoruz tabii. haklısın. farkımız bu senle..
Elin Adamı derken?!o_Oo_O
Ak Parti hangi ara cinsiyet seçmiş kendisine? Seçmekle de kalmayıp birde Adam mı olmuş?:KK70:
:KK70:Sen propagandanın ne olduğunu bilmiyorsun o zaman.Söyliyeyim,propaganda=senin yaptığın şey!!
Propaganda canım, bir topluluğa fikrini kabul ettirmek için uğraşmaktır ama benim böyle bir amacım yok, O sebepten senin açından sıkıntı yoktur. Sıkma canını boşuna:KK69:
Hahahaha :)

ne aşk ne sevdaymis bu :))))
Aşkı sevdayı tatmayan anlayamaz, o sebepten bizdeki bu sevdayı anlayabilmek adına kendinizi boşuna kasıp sıkıntı yapmayın cnm:KK39:

Ben propaganda yapmıyorum!....

Bizdeki bu Aşkı bu Sevdayı, Gerçek Aşkı Sevğiyi Tatmayanlar Anlayamaz :KK39::KK68:
bu ne sevgi ahhh bu ne izdirap diyesim geldi:KK48: gercek ask buysa iyiki yasamamism diye sükredicem.sizinki sevgi degil körü körüne baglanmak.3 maymunu oynamak.gormedm duymadim bilmiyorum..

12011303_423446687856163_409187242766130837_n.jpg

Ne Adammışsın be... Recep Tayyip Erdoğan...
Neredeyse dünyanın yarısı, kanını içse doymayacak.
Ne kadar çetrefilli, ne kadar mundar bir ittifak yaptılar sana karşı...
Sen bunları ne kadar korkutmuş, ne kadar acıtmışsın...
İngilizi, Amerikalısı, Almanı, Fransızı, yahudisi, ermenisi, Esadı, beşeri, şaşarı...
Emperyali, küreseli, ulusalı...Sermayeci, bankacı, faizci...
Senin korkuna;
-Milliyetçiler komünist,
-Komünistler ulusalcı,
-Laikler cemaatçi,
-Dindarlar ateist,
-Ateistler Müslüman,
-Gazeteciler röntgenci, siyasiler şarlatan oldu.
Senin yerine taş olsa, çatlardı... Bu adamlar ,senin yüzünden telef olacak, ama sende maşaAllah tık yok...
Senin yerine, bizler durduğumuz yerde kuduruyoruz.
Sen ne yer içersin. Bize de söyle, Allah aşkına...
Allah sana nasıl dirayet vermiş...
Allah yardımcın olsun uzun Adam ! Seni ALLAH için seviyoruz..:KK68::KK200:En Büyük TÜRKİYE
Midem bulandı:KK57:

Propaganda canım, bir topluluğa fikrini kabul ettirmek için uğraşmaktır ama benim böyle bir amacım yok, O sebepten senin açından sıkıntı yoktur. Sıkma canını boşuna:KK69:
Kendi fikrin olsa yine iyi,bi de ordan burdan kopyaladığın,kulaktan dolma duyduğun yalan yanlış şeyleri kabul ettirmeye çalışıyorsun ya o daha beter:KK14:

12011303_423446687856163_409187242766130837_n.jpg

Ne Adammışsın be... Recep Tayyip Erdoğan...
Neredeyse dünyanın yarısı, kanını içse doymayacak.
Ne kadar çetrefilli, ne kadar mundar bir ittifak yaptılar sana karşı...
Sen bunları ne kadar korkutmuş, ne kadar acıtmışsın...
İngilizi, Amerikalısı, Almanı, Fransızı, yahudisi, ermenisi, Esadı, beşeri, şaşarı...
Emperyali, küreseli, ulusalı...Sermayeci, bankacı, faizci...
Senin korkuna;
-Milliyetçiler komünist,
-Komünistler ulusalcı,
-Laikler cemaatçi,
-Dindarlar ateist,
-Ateistler Müslüman,
-Gazeteciler röntgenci, siyasiler şarlatan oldu.
Senin yerine taş olsa, çatlardı... Bu adamlar ,senin yüzünden telef olacak, ama sende maşaAllah tık yok...
Senin yerine, bizler durduğumuz yerde kuduruyoruz.
Sen ne yer içersin. Bize de söyle, Allah aşkına...
Allah sana nasıl dirayet vermiş...
Allah yardımcın olsun uzun Adam ! Seni ALLAH için seviyoruz..:KK68::KK200:En Büyük TÜRKİYE

Sen yine mi hırsızlık yapıp, sana ait olmayan calıntı troll yazıları kendi yazınmıs gibi paylasıyorsun?
İlkokulda takılı mı kaldın nedir?

--------------------------------------------------

KAkao ben, altın gununde pastaları corekleri goturen ve dunyadan bihaber teyzeler gibisin. Hİc bir mesajında, bak altını ciziyorum, hic bir mesajında ne tarihi, ne siyasi, ne sosyal, ne kulturel bir bilgi birikimi yok..
Buna ragmen kisilere satasıyorsun, bu bilgisizlikle milleti tahrik ediyorsun.

Senin yerinde olsam geyik bolumune altın gunu topigi acıp orada eglenirdim kafadarlarımla..

Back
X