elin adamına aşk besleyemiyoruz tabii. haklısın. farkımız bu senle..Ben propaganda yapmıyorum!....
Bizdeki bu Aşkı bu Sevdayı, Gerçek Aşkı Sevğiyi Tatmayanlar Anlayamaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elin adamına aşk besleyemiyoruz tabii. haklısın. farkımız bu senle..Ben propaganda yapmıyorum!....
Ben propaganda yapmıyorum!....
Çok belli etmemek lazım : D napıyoruz sevgimizi kk da içimize gömüyoruzBen propaganda yapmıyorum!....
Hahahaha :)Ben propaganda yapmıyorum!....
senin bu yazdıklarınla aşkın ne olduğunu bilmediğini belli etmiş oluyorsunelin adamına aşk besleyemiyoruz tabii. haklısın. farkımız bu senle..
Sen propagandanın ne olduğunu bilmiyorsun o zaman.Söyliyeyim,propaganda=senin yaptığın şey!!
Bu arada bunu kardelen için demedim, başka üye için yazdım.Söz konusu kişi için göz ardı et derseniz, huzurlu geçiriyorsunuz burada zamanınızı.![]()
Elin Adamı derken?!elin adamına aşk besleyemiyoruz tabii. haklısın. farkımız bu senle..
Propaganda canım, bir topluluğa fikrini kabul ettirmek için uğraşmaktır ama benim böyle bir amacım yok, O sebepten senin açından sıkıntı yoktur. Sıkma canını boşunaSen propagandanın ne olduğunu bilmiyorsun o zaman.Söyliyeyim,propaganda=senin yaptığın şey!!
Aşkı sevdayı tatmayan anlayamaz, o sebepten bizdeki bu sevdayı anlayabilmek adına kendinizi boşuna kasıp sıkıntı yapmayın cnmHahahaha :)
ne aşk ne sevdaymis bu :))))
bu ne sevgi ahhh bu ne izdirap diyesim geldiBen propaganda yapmıyorum!....
Midem bulandı![]()
Ne Adammışsın be... Recep Tayyip Erdoğan...
Neredeyse dünyanın yarısı, kanını içse doymayacak.
Ne kadar çetrefilli, ne kadar mundar bir ittifak yaptılar sana karşı...
Sen bunları ne kadar korkutmuş, ne kadar acıtmışsın...
İngilizi, Amerikalısı, Almanı, Fransızı, yahudisi, ermenisi, Esadı, beşeri, şaşarı...
Emperyali, küreseli, ulusalı...Sermayeci, bankacı, faizci...
Senin korkuna;
-Milliyetçiler komünist,
-Komünistler ulusalcı,
-Laikler cemaatçi,
-Dindarlar ateist,
-Ateistler Müslüman,
-Gazeteciler röntgenci, siyasiler şarlatan oldu.
Senin yerine taş olsa, çatlardı... Bu adamlar ,senin yüzünden telef olacak, ama sende maşaAllah tık yok...
Senin yerine, bizler durduğumuz yerde kuduruyoruz.
Sen ne yer içersin. Bize de söyle, Allah aşkına...
Allah sana nasıl dirayet vermiş...
Allah yardımcın olsun uzun Adam ! Seni ALLAH için seviyoruz..![]()
Kendi fikrin olsa yine iyi,bi de ordan burdan kopyaladığın,kulaktan dolma duyduğun yalan yanlış şeyleri kabul ettirmeye çalışıyorsun ya o daha beterPropaganda canım, bir topluluğa fikrini kabul ettirmek için uğraşmaktır ama benim böyle bir amacım yok, O sebepten senin açından sıkıntı yoktur. Sıkma canını boşuna![]()
![]()
Ne Adammışsın be... Recep Tayyip Erdoğan...
Neredeyse dünyanın yarısı, kanını içse doymayacak.
Ne kadar çetrefilli, ne kadar mundar bir ittifak yaptılar sana karşı...
Sen bunları ne kadar korkutmuş, ne kadar acıtmışsın...
İngilizi, Amerikalısı, Almanı, Fransızı, yahudisi, ermenisi, Esadı, beşeri, şaşarı...
Emperyali, küreseli, ulusalı...Sermayeci, bankacı, faizci...
Senin korkuna;
-Milliyetçiler komünist,
-Komünistler ulusalcı,
-Laikler cemaatçi,
-Dindarlar ateist,
-Ateistler Müslüman,
-Gazeteciler röntgenci, siyasiler şarlatan oldu.
Senin yerine taş olsa, çatlardı... Bu adamlar ,senin yüzünden telef olacak, ama sende maşaAllah tık yok...
Senin yerine, bizler durduğumuz yerde kuduruyoruz.
Sen ne yer içersin. Bize de söyle, Allah aşkına...
Allah sana nasıl dirayet vermiş...
Allah yardımcın olsun uzun Adam ! Seni ALLAH için seviyoruz..![]()
Yok öyle bir şey sözünü geri al bibiBilal oğlan için kaçtı diyollayy ne diyorsunuz gençler![]()
eğer yorumları okusaydın ne okumadıklarımı görürdün boş lakırdılar söylemeyi pek seviyorsunuz.sen ne okuyosun yeni şafak, akit, zaman,sabah?