• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelişim Psikolojisi Soru Kampı

Evet tatlım cevap b ama neden b ben alaka kuramadım:27:

canım vücudun en onemlı organı beyindir degıl mi? ana rahmındeyken cocugun ılk once kafa yapısı olusur.
hatta resimlerde de kafanın daha büyük yapıda oldugunu görürüz.
el ayak gövde daha sonra gelişir.
bu yuzden canım

canım vücudun en onemlı organı beyindir degıl mi? ana rahmındeyken cocugun ılk once kafa yapısı olusur.
hatta resimlerde de kafanın daha büyük yapıda oldugunu görürüz.
el ayak gövde daha sonra gelişir.
bu yuzden canım

Ayyy doğru yaa çok teşekkür ederim nasıl düşünemedim ben bravo reptomimim:46:

1- $DSCF0494.jpg

2- $DSCF0492.jpg

bugum 1 b değil malesef, 2 doğru e olucak. ben soruda kritik dönemler vardır kısmını bulamadım, orda bi aydınlatıver beni :28:

Örneğin diye başlayıp önemlidire kadar devam eden yer kritik dönemden bahsediyor lokumum.

O zaman C cevap yaa ilk soruda. :44: Uç yaşantılar çeldi aklımı.:26:

Bu huyumu yenmem lazım,hızlı okuma ve hemen işaretlemeyi.:19: Diğer şıklara da bak be mübarek demi.:20::20:

Canımcım e şıkkında bahsedilen son çocukluk dönemine ait. O dönemde kimi çocuklar kısayken,kimi yaşıtlarına göre uzun olur.Hani dev gibi olmuşsun,bu ne böyle cüce kalmışşsın denir ya. Çocuklar ilkokul döneminde ne akademik ne fiziksel anlamda başkalarıyla kıyaslanmamalı. Dolayısıyla bu ergenlik döneminde çocuğu olan ebeveyne pek uygun olmaz.

Ama soru iyi dikkat istiyor.Herifle kavga ederken soru çözersem olacağı bu.:27:

1 a 2 e dıyorum:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
ay ben de yazdıklarınızı okumadan atlamısım hemen soruya:27:
yalnız e de kıyaslanmamalı dıyor zaten ve bu dogru bir yorum
ben hayatta e demezdım.:19:

soruların kaliteliydi sedefim
cevap neden E anlamadım :26:
ben de anlamadım :44: evet sorular hoşuma gitti, birazdan topiğe de yazıcam canım
Bu huyumu yenmem lazım,hızlı okuma ve hemen işaretlemeyi.:19: Diğer şıklara da bak be mübarek demi.:20::20:

Canımcım e şıkkında bahsedilen son çocukluk dönemine ait. O dönemde kimi çocuklar kısayken,kimi yaşıtlarına göre uzun olur.Hani dev gibi olmuşsun,bu ne böyle cüce kalmışşsın denir ya. Çocuklar ilkokul döneminde ne akademik ne fiziksel anlamda başkalarıyla kıyaslanmamalı. Dolayısıyla bu ergenlik döneminde çocuğu olan ebeveyne pek uygun olmaz.

Ama soru iyi dikkat istiyor.Herifle kavga ederken soru çözersem olacağı bu.:27:
bugucum zaten e şıkkında senin anlattığını söylemiş, kıyaslanmamalı demiş, ama soruda hangisi olamaz diyo, ee o zaman e oluyo :26:
1 a 2 e dıyorum:44:
1 e canım, bugu açıkladı, onun yorumuna bak
ay ben de yazdıklarınızı okumadan atlamısım hemen soruya:27:
yalnız e de kıyaslanmamalı dıyor zaten ve bu dogru bir yorum
ben hayatta e demezdım.:19:
valla ben boş bırakmıştım, bütün şıklar doğru gibi geldi bana :44:

okudum canım yorumu ama ben hala e demezdim dıyorum
cünkü zate kıyaslanmamalı
bu yanlıs secenek olamz ki
kıyaslanmalı dersek dogru ama kıyaslanmamalı yazılmıs zaten:44:

okudum canım yorumu ama ben hala e demezdim dıyorum
cünkü zate kıyaslanmamalı
bu yanlıs secenek olamz ki
kıyaslanmalı dersek dogru ama kıyaslanmamalı yazılmıs zaten:44:

evet aynen katılıyorum, bu haftasonu bi de dershanede sorayım, şıkların hepsi doğru geliyor bana :44:

Back