gelişim geriliği ile doğum yapanlar

maşallah rabbim sağlık versin bizimde bugüne kadar hiçbir problem yoktu bu hafta bize hem zatıf hemde gelişim geriliği olduğu söylendi sıkıntılı bir durum gibi görünüyor gelişimi durabilir dediler daha neler neler dediler inanın okadar beynim bulanık kaç kilo doğdu bebeğiniz acaba
Amin hepimizin bebeklerine sağlık versin. Doktorlar risk almamak için en kötüsünü söylüyorlar. Siz canınızı sıkmayın.Bebeğim 1650 gr 42 cm doğdu.Aynı endişeleri yaşadım. Ama büyüyorlar siz bile şaşırıyorsunuz :)

11 kg canım anne sütü aldı bi dönem ama mama da verdim cok zor oldu ama mama işi bunun yanında yemek lerden de tattirdim yine de yasitlarindan küçük tabi ki Erken Doğumun avantajı yok bilirsin alıştım artık iki çocuğumu da erken doğumla dünyaya getirdim ikincisinde az kalsın ölüyordum şimdi öyle gözler dolu bi şekilde yaşadıklarımı animsiyorum ama geçti işte annelik bu olsa gerek inşallah sizin kızda almaya başlar çünkü kafaya takmak nedir iyi bilirim
Benim de korkum 2. çocukta aynı şeyleri yaşamak. Çok zor bilirim. Neyseki atlatmışsınız. Bebeğiniz de yaşıtlarını yakalamış. Benimki 21 aylık 10 kg ya var ya yok :)

Benim de korkum 2. çocukta aynı şeyleri yaşamak. Çok zor bilirim. Neyseki atlatmışsınız. Bebeğiniz de yaşıtlarını yakalamış. Benimki 21 aylık 10 kg ya var ya yok :)
İnşallah daha iyi olur canım çocuğuma bakicam diye kendimden çok verdim yani daha yeni yeni topluyorum kendimi fena dağıldım çünkü biraz sabırlı olmalısın sende bu süreçte bir de başka çocuklarla asla kıyaslama yaptigimiz en büyük hata bu

merhaba güzel anneler.bebeğim 36. haftada 32 hafta ile uyumlu 1650 gr doğdu.aranızda bu şekilde doğum yapan var mı?benim sorum bebeğinizin gelişimi şu anda nasıl?benim bebeğim 8 aylık olacak ama bir türlü kilo almıyor.hala 5600 gr civarında.bu da psikolojimi çok etkiliyor.bebeğimin kilosunu düşünmekten kafayı yiyebilirim
merhaba
ben de 37. haftada 34 haftaya uyumlu 2200 gr dogurdum kizimi
su an 2.5 yasinda
biraz minyon bir cocuk ama gelisimi yasitlarindan ilerde
mesela konusmasi cok ileri 1 yasinda konustu ve herkes cok zeki oldugunu soyluyor
kiloya takilma

Ne olur bana da iyi şeyler yazın bende hamileyim 3 hafta gelişim geriliği var dedi doktorumuz kan akımının yavaş olması nedeniyle..:(kafayı yemek üzereyim çok korkuyorum

Ne olur bana da iyi şeyler yazın bende hamileyim 3 hafta gelişim geriliği var dedi doktorumuz kan akımının yavaş olması nedeniyle..:KK43:kafayı yemek üzereyim çok korkuyorum
Merhaba Ezgi hanım. Umarım. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır. Aynı şeyleri yaşayarak doğum yaptım ben de. 3 hafta gerilik le 30. Haftamda 27 uyumlu olarak. Kızım 38 gündür küvezde. 915 gr doğdu. Acaba sizin bebeğiniz nasıl şimdi? Bilgi almak istedim

Back