• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelirin azı çoğu değil mesele

Burs göndermeyi ben de düşündüm ama gerçekten ihtiyaç sahibi çocuğu nereden bulacağımı bilemiyorum
Siz nasıl buldunuz ?
Canım öğrenci yurtlarına gidip rahatlıkla bulabilirsin. Ya da yetiştirme yurtlarına gidip üniversite kazanıp giden öğrencileri araştırabilirsin. Benim naçizane tavsiyem.

Bugün evden çıkmadım 0 harcama
Kumbaraya da 2.5tl attım
Yarın da çıkamam
Pazartesi gaza gelip te acısını çıkartmam inşallah
Biz bugün biraz harcadık. Market alışverişe yüz lira harcadım. Un sut filan bitmişti. Bebek görmeye 25 lira hediye aldik. Meyve filan götürdüm.
Eşime de gömlek pantalon derken 500 de oraya verdik. Ama aldıkları icime çok sindi. Ihtiyacı da vardı. Uzulmedim yani:)
Yarına da balık yeşillik ve meyve için 30 lira gider. Haftayı kapatırız ins böyle.

Biz bugün biraz harcadık. Market alışverişe yüz lira harcadım. Un sut filan bitmişti. Bebek görmeye 25 lira hediye aldik. Meyve filan götürdüm.
Eşime de gömlek pantalon derken 500 de oraya verdik. Ama aldıkları icime çok sindi. Ihtiyacı da vardı. Uzulmedim yani:)
Yarına da balık yeşillik ve meyve için 30 lira gider. Haftayı kapatırız ins böyle.

Hiç harcamadan olmaz zaten
Önemli olan eskisi gibi bilinçsiz ve plansız harcama yapmamak

Kesinlikle buna katiliyorum benim eşim onceden 2500 maas alirken biz resmen az bile olsa birikim yapabiliyorduk şuan kac katini aldigi halde uzun zamandir birikim yapamadik ama ben basladim artik insallah birikim yapacagim her ay.

Aynı dusuncedeyim. Az ve öz ama kaliteli olsun istiyorum. Yediğim içtiğim gezdiğim giydiğim...
Bunun için cabalamaya başladım.
Kredi karti kullanmiyoruz artık. Böyle daha bereketlendi sanki.
Inş hayırlısı ile kurtuluruz kartlardan.
merhaba. direkt giriyorum ama. kredi kartından bende kurtulmayı çok istiyorum ama bütünnnnnnnnn alışverişlerimi hep internetten yapıyorum ben. o konuyu nasıl hallettiniz yani karttan sırf bu sebep yüzünden kurtulamıyorum :/

Herkese Merhaba,
İş yoğunluğundan ve ev - çocuk koşturmasından çok yazamasam da devamlı okudum yazılanlar...
Maşallah herkes çok başarılı ve istikrarlı. Azımle ben de yoluma devam ediyorum.

Kredi kartı kullanmıyoruz hala. Nakit döndürmeye çalışıyoruz ama son günlerde bayağı bir harcamam oldu. Okul etüd + kurs+servis paraları+ kışlık bri kaç mutfak alışverişi derken yüklü miktarlar çıktı bizden ama çok şükür eksiye düşmeden ilerliyoruz.

Ufak ufak birikim yapmaya çalışıyorum ama altın döviz almış başını gidiyor. Şimdilik beklemedeyim. Bakalım neler olacak: )

merhaba. direkt giriyorum ama. kredi kartından bende kurtulmayı çok istiyorum ama bütünnnnnnnnn alışverişlerimi hep internetten yapıyorum ben. o konuyu nasıl hallettiniz yani karttan sırf bu sebep yüzünden kurtulamıyorum :/

Ben netten hiç alışveriş yapmam. Yapmam gereken elzem bir ihtiyaçta arkadaşıma parasını veriyorum o kartı ile alıyor bana:KK24:

Back
X