- Konu Sahibi binhuzunluhaz
Direk çocuğun adına açılıyor.Direk çocuğun kendi adına mı
Yoksa anne yada babanın hesabına ek hesap olarak mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direk çocuğun adına açılıyor.Direk çocuğun kendi adına mı
Yoksa anne yada babanın hesabına ek hesap olarak mı
Canım biz bu azimle herşeyi başarırız Allahın izniyle :)Olacak ınşallah kizlar. Ben inanıyorum. Kart borcu olmadan özgürce yaşamak. Hayali bile güzel :)
Canım öğrenci yurtlarına gidip rahatlıkla bulabilirsin. Ya da yetiştirme yurtlarına gidip üniversite kazanıp giden öğrencileri araştırabilirsin. Benim naçizane tavsiyem.Burs göndermeyi ben de düşündüm ama gerçekten ihtiyaç sahibi çocuğu nereden bulacağımı bilemiyorum
Siz nasıl buldunuz ?
Direk çocuğun adına açılıyor.
Is bankası yapıyor. Bir sorun şubesine. Rica ederim ne demek.Kuveyt türke sormuştum anne ya da babanın hesabına üstünden ek hesap oluyor demişlerdi
Demek bazıları yapıyor
Teşekkürler
Biz bugün biraz harcadık. Market alışverişe yüz lira harcadım. Un sut filan bitmişti. Bebek görmeye 25 lira hediye aldik. Meyve filan götürdüm.Bugün evden çıkmadım 0 harcama
Kumbaraya da 2.5tl attım
Yarın da çıkamam
Pazartesi gaza gelip te acısını çıkartmam inşallah
Biz bugün biraz harcadık. Market alışverişe yüz lira harcadım. Un sut filan bitmişti. Bebek görmeye 25 lira hediye aldik. Meyve filan götürdüm.
Eşime de gömlek pantalon derken 500 de oraya verdik. Ama aldıkları icime çok sindi. Ihtiyacı da vardı. Uzulmedim yani:)
Yarına da balık yeşillik ve meyve için 30 lira gider. Haftayı kapatırız ins böyle.
Ben ödemeyi karta yapıp nakCanım biz bu azimle herşeyi başarırız Allahın izniyle :)
bayağı aradım ama gördüm :)))@Defnelisemih mesaj attım canm gordün mu?
Kesinlikle. Ve paran varsa haracamak. Nakit. Kartlara elveda:)Hiç harcamadan olmaz zaten
Önemli olan eskisi gibi bilinçsiz ve plansız harcama yapmamak
merhaba. direkt giriyorum ama. kredi kartından bende kurtulmayı çok istiyorum ama bütünnnnnnnnn alışverişlerimi hep internetten yapıyorum ben. o konuyu nasıl hallettiniz yani karttan sırf bu sebep yüzünden kurtulamıyorum :/Aynı dusuncedeyim. Az ve öz ama kaliteli olsun istiyorum. Yediğim içtiğim gezdiğim giydiğim...
Bunun için cabalamaya başladım.
Kredi karti kullanmiyoruz artık. Böyle daha bereketlendi sanki.
Inş hayırlısı ile kurtuluruz kartlardan.
merhaba. direkt giriyorum ama. kredi kartından bende kurtulmayı çok istiyorum ama bütünnnnnnnnn alışverişlerimi hep internetten yapıyorum ben. o konuyu nasıl hallettiniz yani karttan sırf bu sebep yüzünden kurtulamıyorum :/