olabilir canım belkide ama benmki sennkinden biraz daha yukarıda zaten itici görünmüyorsa sorun yok aslında benm ailem cok acık taraftarı değiller benm istediğim önemli olan tabii ama cokta kırmak istemyorum braz yukarıda duruyor evet ama estetiğini bozan bir görüntü yoksa sıkıntıda yok:)
saç yapıldıktan ve duvak takıldıktan sonra çok fazla dikkat çekmez çok kötü durmuyo. önemli olan zaten senin beğenmenbende çok beğenerek aldım şimdi seni gelinlikli resmini görünce heyecan yaptım şimdiden böyleyse nikah gününü düşünemiyorum :18:
gelinlik güzel ben beğendim ama birkaç birşey söylemek istiyorum gelinlike ilgili.
mesela askıdan başlayayım.askını önden gelinliğe yakıştıramadım ama arkadan bakınca gelinlikle güzel uyum sağlamış.
ve diğer arkadaşında dediği gibi yakası çok yukarda duruyor belkide modelinden kaynaklı çünkü arkadan gayet düzgün durmuş.kısacası ben gelinliğin arka kısmını daha çok sevdim.güle güle giyin.mutluluklar.
birde o var bu gelinliğe şu adalarda falan satılan çiçekli taçlardan mı taksam diorum maşalı çıçıt saçlarımla:):)öyle parlak taşlı bşi istemiyorum sanki,
kır düğünü yapıcaksanız çok güzel olurbide kristal taçlar çıktı yeni el yapımı gelinlikçilerde var çok hoş duruyolar ama benim gelinliğin üstü fazlasıyla taşlı olduğu için abartılı olmamak için almamıştım
Eki Görüntüle 922037
bide sana şöyle bi saç modeli gösteriyim benim hoşuma giden modellerden biri
kızlar gelinliğin kabarıklığı 3 tülden snra fazla olurmu acaba 3 kat tül hiç bilmediğimden soruyorum varmı bilgisi olan?
kızlar gelinliğin kabarıklığı 3 tülden snra fazla olurmu acaba 3 kat tül hiç bilmediğimden soruyorum varmı bilgisi olan?
haziranda olucak ama düğün mekanı belli değil henüz canım bakalım hayırlısıyla bi olsunda sac makyaj önemsiz bence ama aksesuar önemlikaydettm bu taç modelini teşekkrlr
rica ederim canım ama bence saç ve makyaj çok önemli. saç ve makyaj tamamlayıcıdır bu tamamlayıcılardan biri bile iyi olmasa göze pek hoş gelmiyo benim fikrim yani. o yüzden ben biraz fazla araştırıyorum. ilerde resmime baktığımda saçım kötü olmuş makyajım olmamış demek istemiyorum
Ben bu konuda biraz rahatım acıkcası:) umarım cook güzel olur sacında makyajında ama bence rahat ol
bu bütün gününe yansır herşeyn yolunda gder umarım:)
:) fena deıl cnm. daha guzel olabılır ama hıccc kotuude degıl
Askilar olmasa eminim daha zarif duracaktir...
Cok guzel gorunuyorsunuz, mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?