Gelinlik Modelleri gelinlikte yeni kararımm nasıl kızlar tekrar yorumlar lütfen

melekous

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
209
6
38
34
eveet kızlar bu gelinlik nasıl bilenler biliyordur bir önceki gelinlikteki eksiklikleri buradaki yorumlarla farkedip iptal etmiştim ama şu anki gelinliğimi cok sevdim :):)

Öbür gelinlikten daha iyi bir seçim olmuş, yakışmış size de.Mutlulukla giyersiniz inşallah.

Tebrikler canım çok mutlu bir gelin olursun inşallah.... :)
Stili bedenine uyumu çok güzel sana yakışmış gelinliği tek olarak değerlendirirsem askıları ve danteli kaba

Allah tamamınada erdırsın inşallah,bence askı kısımları olmasa çok daha güzel durur boyunu ve boynunu daha uzun göstereceği için.

güzel olmuş mutluluklar dilerim :))
ama bi önerim olacak yakası fazla mı yukarda duruyor sanki daha aşağıda olsa daha güzel olur sanki :26:

Açık olmalıyım umarım sizi üzmem :) gelinliğiniz çok güzel beğendim ancak göğüs kısımları sizde çok sıkı durmuş sanki size dar gibi olmuş ve haddinden fazla yukarıda gibi görünüyor belki dekolte açıklığı olmasın diye çok fazla yukarı çekmişsinizdir bilmiyorum ancak bir yabancı gözüyle ben üst kısmı sorunlu buldum o sorunu hallederseniz gelinliğiniz hoş ve naif.. Mutluluklar dilerim..

Allah tamamina erdirsin masallah huzurlu mutlu bi yuva nasip etsin rabbim cok guzel gule gule giy bide bi daha denicek olursan prenses model die bi gelinlik var bi dene oda cok yakisir sanatam kirkbir kere masallah

Ay ben gercekten dügünümü tekrarlatacam galiba
Cok güzel bir gelinlik mutluluklar dilerim :)

gelinlik güzel ama sanki ön kısmı çok kapalı biraz daha aşağıda olsa ayrıca biraz daha V olsa daha güzel olur, Mutluluklar :)

gelinlikte tadilat şöyle olucak kızlar askıları değişecek eteğine tül eklenicek ışıltılı tüldende koyucak etek ucunada dantek olucak benm içime sindi genel olarak inşallah Allahın izniyle düğünümde gelinliğim bu olucak bütün yorumlar için teşekkürlerrr

gelinliğin güzel hoş görünüyo bir ömür boyu mutluluklar dilerim fakat bana göğüs kısmı çok yukarıda gibi geldi biraz daha aşağı da olsa daha hoş olurdu sanki o kısmını ayarlatmaya çalış bence

bencede güzel ama gelinlik dediğin azcık taşlı olmalı bence ışıltısız geldi bana sen bilirsin yinede canım zevkler deişebilir

teşekkürler canm amin hepimize inşallah.gögüs kısmına gelince gelinliğin üst kısmı gayet normal aslında ama benm braz cıkıntı var gögsün üzernde kemkte sanki hep öle gelmiştr yani bana ondan olabilir o görüntü?

hmm olabilir resimden de olabilir aslında benimde göğüs kafesinde çıkıntı var göğüs kafesinin ek yerleri görünüyomuş vurunca kapıya vuruyomuşsun gibi ses geliyo kendi gelinliğimede baktım da resimde sanki benimde öyle görünüyo :44: buarada benimde gelinliğim bu

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...nde-gelinligimi-sizlere-sunuyorum-buyrun.html

merhaba,
gelinliğin gerçekten çok güzel :) harika bir gelin olacağına eminim,
bence çok güzel oturmuş bedenine, sadece sanırım sırt kısmını fazla sıkmışlar
fotoğrafta sırt kısmında çizgi oluşmuş gibi görünüyor.
ben stilist ya da modacı değilim ama göğüs kısmının yukarıda olduğunu söylemişler,
bana göre de tam kararında görünüyor ve boyunu daha uzun gösterdiğini düşünüyorum.

yine de hangi gelinlikte karar kılarsan kıl
inşallah unutulmaz ve çok güzel bir düğün olur
sevgiler :)

olabilir canım belkide ama benmki sennkinden biraz daha yukarıda zaten itici görünmüyorsa sorun yok aslında benm ailem cok acık taraftarı değiller benm istediğim önemli olan tabii ama cokta kırmak istemyorum braz yukarıda duruyor evet ama estetiğini bozan bir görüntü yoksa sıkıntıda yok:)

teşekkürler yorumlar için allah hepimize mutlu huzurlu ve uzun bi evlilik nasip etsn inşallah evet arkasını fazla sıktırdım ben sanırım 2 tane ip kullanıldı hatta sırtta bi kesik görüntü varsa ondan olabilir tabii duvak falan kapatr o çizgiyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…