Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelinlikte tadilat şöyle olucak kızlar askıları değişecek eteğine tül eklenicek ışıltılı tüldende koyucak etek ucunada dantek olucak benm içime sindi genel olarak inşallah Allahın izniyle düğünümde gelinliğim bu olucak bütün yorumlar için teşekkürlerrr
gelinliğin güzel hoş görünüyo bir ömür boyu mutluluklar dilerim fakat bana göğüs kısmı çok yukarıda gibi geldi biraz daha aşağı da olsa daha hoş olurdu sanki o kısmını ayarlatmaya çalış bence
güzel olmuş mutluluklar dilerim :))
ama bi önerim olacak yakası fazla mı yukarda duruyor sanki daha aşağıda olsa daha güzel olur sanki :26:
teşekkürler canm amin hepimize inşallah.gögüs kısmına gelince gelinliğin üst kısmı gayet normal aslında ama benm braz cıkıntı var gögsün üzernde kemkte sanki hep öle gelmiştr yani bana ondan olabilir o görüntü?
hmm olabilir resimden de olabilir aslında benimde göğüs kafesinde çıkıntı var göğüs kafesinin ek yerleri görünüyomuş vurunca kapıya vuruyomuşsun gibi ses geliyo kendi gelinliğimede baktım da resimde sanki benimde öyle görünüyo :44: buarada benimde gelinliğim bu
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...nde-gelinligimi-sizlere-sunuyorum-buyrun.html
merhaba,
gelinliğin gerçekten çok güzel :) harika bir gelin olacağına eminim,
bence çok güzel oturmuş bedenine, sadece sanırım sırt kısmını fazla sıkmışlar
fotoğrafta sırt kısmında çizgi oluşmuş gibi görünüyor.
ben stilist ya da modacı değilim ama göğüs kısmının yukarıda olduğunu söylemişler,
bana göre de tam kararında görünüyor ve boyunu daha uzun gösterdiğini düşünüyorum.
yine de hangi gelinlikte karar kılarsan kıl
inşallah unutulmaz ve çok güzel bir düğün olur
sevgiler :)