• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlikk ?

bnm ıcın önemlı olan ilk bnm gıymem :)
sonrası onemlı degıl bırdaha nerde gycemmm

Bende baştan kesinlikte satın alırım diye düşünüyordum ama evlenen arkadaşlarımın tavsiyeleri üzerine kiralamaya karar verdim ablam dolabının üstüne koydu 6 senelik evli hiç açılmadı iş yerinden bir arkadaşım bazanın altına koymuş boşuna yer kaplıyor diyo :) Satın almayla kiralama arasında çok bir fark yoksa satın alabilirim ama 300 - 400 tl fark olursa kiralamayı düşünüyorum..

Bende kiralıycam zaten fıyat degılkı sorun birdaha bi işe yaramıyor yazık gunah

bende kesin kiralarım diye düşünüyodum taki kayınvalidem bizde diktirilir hazır alınmaz diyene kadar arnavutlar kendileri illa diktirilirmiş hatta kınalarında giyerlermiş ondan pay bırakırlarmış aslaaaa diye bi tepki verdim ama haklıyım gelinlik dediğin bi kere giyilir ne saçma

ben alıp daha sonra satmayı düşünüyorum kızlar :D 1200 e alıp 400-500 e satsam yeter bana kiralamaktan daha çok kar etmiş olurum :)

Ben alalım dedim arada 150 TL oynuyo ama;ablam benimki bazanın altında boşuna yer kaplıyor diyor... Kiralayacağız...

Bende dıktırdım ve kıralıyorum.Satın almak ıstemedım hiç,ayrıca satınla kıralamında farkı coktu,nerden baksanız 2 katı fazlasını ıster benım gelınlık ıcın benneyaptımki

ben kıyamadım cizimini kendım yapmıstım o yuzden satın aldım astım kapı arkasında duvara kılıfıyla duruyor artık evlılık yıldonumumde gıyerım :)

Ben almaktan yanayım kızlar.. Ömür boyu saklamak isteyeceğim, çıkarıp çıkarıp o günlere iç çekeceğim bir şey olacak çünkü benim için.. Yaşlandığımda açıp açıp bakarım artık.. :1rolleyes:

Back