Gelin İç Giyim gelinlikcimin önerdiği çamaşır

mutluyum52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
19
0
36
Eskişehir
bende gelinlik şiparişimi verdim sonunda :))) gelinlikcim bi çamaşır markası verdi bunu al dedi bileniniz varmı bunu ' Magic Form ' 9265 [/COLOR]kararsız kaldım alıp almamakla sizler ne diyosunuz ???

bana korse tarzı bişiye gerek yok giymene demşti bende giymedim sadece ust almıstım ama o gelinligin dik durması için gögus altından plastik gibi bişi koyuyorlar o cok rhatsız etmişti bedenimi

büstiyer tarzı olanları midesi olanlara tavsiye ediyolarmış. banada alma dedi ama cok hos duruyo. gerci bi arkadasım gıydı gelinliğin altında telleri belli oldu onun ıcın bustıyer gıymıcem ama nasıl bi sey giyicem hala bilmiyorum :(

kızlar bana da gelinlikçim magic form tavsiye etti büstiyersiz alt+üst 75 tl tuttu ama modelleri çok güzel ve kaliteli. Bir de sizin zevkinizle alakalı, ben alırken, pierre cardin ve yeni incinin modellerine baktım, böyle şekil olarak sivriltiyorlar, yapay duruyor, anlatabiliyor muyum, Türk tekstilcilerde bunu tesbit ettim, magic formunkiler daha doğal duruyorlar, o yüzden tercih ettim.

Back