- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
Bencede bakma zaten dikerim diyolar tülü sateni tafta kumaşı hiçbişey tutmuyor bir çoğundaben bu gelinliği beğendiğim için başka gelinlikte bakamıyorum :) inş bende talihsizlik yaşamam diktirme konusunda
sen iice gez bulursun bence diktirmene gerek kalmaz :)
evet grdüm bazı gelinliklerde tül akmıyo kalmış öle sert oluyo bide sanırımrica ederim. evet ipek tafta kaliteli bir kumaş. gelinliğinizde de yumuşak tül (hayal tül) kullansınlar. sert tüller kazık gibi duruyor
diktirmek mi kötü oluyor diyorsunuz hazırı pahalı geldi bana da bide değiştirmek istediğim yerler de varBencede bakma zaten dikerim diyolar tülü sateni tafta kumaşı hiçbişey tutmuyor bir çoğunda
benimkide o civardaydı %30 indirimle 3600 oldu ne büyük indirimayşira çok pahalı bi marka :)
benim beğendiğim gelinlik 5000 tl idievlenirsem vay eşimin haline yani
altı üstü bi kaç saat üstümüzde olacak sonra ya sandık ya başka ellere gidecekbenimkide o civardaydı %30 indirimle 3600 oldu ne büyük indirimgüvenilir bi yer bulup diktirmek en iyisi
aynen öyle tamam yine güzel olsunda o kadarda verilmez üstünü eşyaya katarım bi işe yararaltı üstü bi kaç saat üstümüzde olacak sonra ya sandık ya başka ellere gidecekbu kadar para biçmenin manası ne anlamıyorum gerçekten
Tabikide hayır ama bildiğin bir yer olmalı güvenebilmelisin hem nişan dönemimde hemde düğünde çok şükür istediğim gibi insanlarla karşılaştım Hatta konum var http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bende-gelin-olmustum.809872/ sadece istedim aklımdaki modeli ve hayalimdeki gibi çıktı .Fakat mesele fatih de bi kaç mağazaya girdim hiç olmayacak dantele tüle belli çok kalitesiz olduğu 4,250 tl çıkardılar.Fransız danteli bilmem ne tülü ama anlıyorsun kötü olduğunu gelinliğini yaptırdığın kişiyi iyi seçmen lazım yoksa sonu hüsran oluyor.Ayrıca yakın dönemde evlendim size verilen fiyat gayet makul bence içinize sindiyse birebir beğendiğin modeli bildiğin yerden almandiktirmek mi kötü oluyor diyorsunuz hazırı pahalı geldi bana da bide değiştirmek istediğim yerler de var
Konunuza baktım gelinliğiniz çok güzelmiş çok yakışmış mutluluklar diliyorum size :)Tabikide hayır ama bildiğin bir yer olmalı güvenebilmelisin hem nişan dönemimde hemde düğünde çok şükür istediğim gibi insanlarla karşılaştım Hatta konum var http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bende-gelin-olmustum.809872/ sadece istedim aklımdaki modeli ve hayalimdeki gibi çıktı .Fakat mesele fatih de bi kaç mağazaya girdim hiç olmayacak dantele tüle belli çok kalitesiz olduğu 4,250 tl çıkardılar.Fransız danteli bilmem ne tülü ama anlıyorsun kötü olduğunu gelinliğini yaptırdığın kişiyi iyi seçmen lazım yoksa sonu hüsran oluyor.Ayrıca yakın dönemde evlendim size verilen fiyat gayet makul bence içinize sindiyse birebir beğendiğin modeli bildiğin yerden alman
Tamam anlıyorsa az çok dikili modellerde vardır tahmin edebilirsiniz.MutluluklarKonunuza baktım gelinliğiniz çok güzelmiş çok yakışmış mutluluklar diliyorum size :)
bende bi gelinlikçiyle görüştüm diktirme konusunda beni iyi anlıyor umutluyum inş. benimde herşey istediğim gibi olur.
nişanım için çok elbise aramıştım son günlerimde buldum geç olmuştu ama güzel olmuştu :)
teşekkür ederim birşey soracağım siz gelinliğinizi nerede diktirdiniz?Tamam anlıyorsa az çok dikili modellerde vardır tahmin edebilirsiniz.Mutluluklar
Çok sevinirim :)bende dikilene kadar bayağı bilgilencem sana da yardımcı olurum
Ben fatih de white style diye bi yerde diktirdim tanıdıkdı ama şuan yurtdışına gittiler.Çok pozitif insanlardı sağolsunlar 3 tane duvağım vardı istemediğim halde keseme kadar işlemiştiteşekkür ederim birşey soracağım siz gelinliğinizi nerede diktirdiniz?
bende oraya bakarım diyecektim ama kısmet diiilmişBen fatih de white style diye bi yerde diktirdim tanıdıkdı ama şuan yurtdışına gittiler.Çok pozitif insanlardı sağolsunlar 3 tane duvağım vardı istemediğim halde keseme kadar işlemişti
şu 1.yee bayıldımmkızlarrrr merhaba ben aranıza yeni katıldım :)
Kasım ayında evleneceğim inş. size danışmak istediğim bir konu var :)beğendiğim gelinliğin resmini gönderdim. bu gelinlik aysiraya ait geçen hafta gittim fiyat sormak için 3600 tl fiyat verdiler diktirmeyi düşünüyorum ama kumaş ve danteli konusunda bi fikrim yok bana yardımcı olabilir misiniz? :)
aynı gelinlik ön ve arka kısmı beğenmenize sevindimşu 1.yee bayıldımm
çok sevindimÇok hoşmuş gelinlik, çok beğendim.
denemedim hiç,model olarak beğendim kesin kararımı gelinlikleri deneyerek vercem, bende ne yakışır ne yakışmaz tam bilmiyorum. fiyat sorduğumda ellerinde yoktu deneyemedim. teşekkür ederim canım tavsiyelerin için :)Biliyorum bu modeli ben de beğenmiştim.
Sen giydin bu gelinliği değil mi bi denedin? Kalıp olarak oldu yani yakıştı. Çünkü bu tarz bi şey ben de giydim, dışardan hoş olmasına rağmen hiç yakışmadı. Ona dikkat et canım
2500 dedilerse gayet uygun. Ben 3000'e diktiriyorum hem de nakit para