Gelinlik Modelleri gelinlik

ben bu gelinliği beğendiğim için başka gelinlikte bakamıyorum :) inş bende talihsizlik yaşamam diktirme konusunda
sen iice gez bulursun bence diktirmene gerek kalmaz :)
Bencede bakma zaten dikerim diyolar tülü sateni tafta kumaşı hiçbişey tutmuyor bir çoğunda

ayşira çok pahalı bi marka :)
benim beğendiğim gelinlik 5000 tl idi evlenirsem vay eşimin haline yani

benimkide o civardaydı %30 indirimle 3600 oldu ne büyük indirim güvenilir bi yer bulup diktirmek en iyisi
altı üstü bi kaç saat üstümüzde olacak sonra ya sandık ya başka ellere gidecek bu kadar para biçmenin manası ne anlamıyorum gerçekten

altı üstü bi kaç saat üstümüzde olacak sonra ya sandık ya başka ellere gidecek bu kadar para biçmenin manası ne anlamıyorum gerçekten
aynen öyle tamam yine güzel olsunda o kadarda verilmez üstünü eşyaya katarım bi işe yarar

diktirmek mi kötü oluyor diyorsunuz hazırı pahalı geldi bana da bide değiştirmek istediğim yerler de var
Tabikide hayır ama bildiğin bir yer olmalı güvenebilmelisin hem nişan dönemimde hemde düğünde çok şükür istediğim gibi insanlarla karşılaştım Hatta konum var http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bende-gelin-olmustum.809872/ sadece istedim aklımdaki modeli ve hayalimdeki gibi çıktı .Fakat mesele fatih de bi kaç mağazaya girdim hiç olmayacak dantele tüle belli çok kalitesiz olduğu 4,250 tl çıkardılar.Fransız danteli bilmem ne tülü ama anlıyorsun kötü olduğunu gelinliğini yaptırdığın kişiyi iyi seçmen lazım yoksa sonu hüsran oluyor.Ayrıca yakın dönemde evlendim size verilen fiyat gayet makul bence içinize sindiyse birebir beğendiğin modeli bildiğin yerden alman

Konunuza baktım gelinliğiniz çok güzelmiş çok yakışmış mutluluklar diliyorum size :)
bende bi gelinlikçiyle görüştüm diktirme konusunda beni iyi anlıyor umutluyum inş. benimde herşey istediğim gibi olur.
nişanım için çok elbise aramıştım son günlerimde buldum geç olmuştu ama güzel olmuştu :)

Tamam anlıyorsa az çok dikili modellerde vardır tahmin edebilirsiniz.Mutluluklar

teşekkür ederim birşey soracağım siz gelinliğinizi nerede diktirdiniz?
Ben fatih de white style diye bi yerde diktirdim tanıdıkdı ama şuan yurtdışına gittiler.Çok pozitif insanlardı sağolsunlar 3 tane duvağım vardı istemediğim halde keseme kadar işlemişti

Ben fatih de white style diye bi yerde diktirdim tanıdıkdı ama şuan yurtdışına gittiler.Çok pozitif insanlardı sağolsunlar 3 tane duvağım vardı istemediğim halde keseme kadar işlemişti
bende oraya bakarım diyecektim ama kısmet diiilmiş

şu 1.yee bayıldımm

Biliyorum bu modeli ben de beğenmiştim.
Sen giydin bu gelinliği değil mi bi denedin? Kalıp olarak oldu yani yakıştı. Çünkü bu tarz bi şey ben de giydim, dışardan hoş olmasına rağmen hiç yakışmadı. Ona dikkat et canım

2500 dedilerse gayet uygun. Ben 3000'e diktiriyorum hem de nakit para

denemedim hiç,model olarak beğendim kesin kararımı gelinlikleri deneyerek vercem, bende ne yakışır ne yakışmaz tam bilmiyorum. fiyat sorduğumda ellerinde yoktu deneyemedim. teşekkür ederim canım tavsiyelerin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…