Gelinlik Modelleri gelinlik

kacorra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
35
16
kızlarrrr merhaba ben aranıza yeni katıldım :)
Kasım ayında evleneceğim inş. size danışmak istediğim bir konu var :)beğendiğim gelinliğin resmini gönderdim. bu gelinlik aysiraya ait geçen hafta gittim fiyat sormak için 3600 tl fiyat verdiler diktirmeyi düşünüyorum ama kumaş ve danteli konusunda bi fikrim yok bana yardımcı olabilir misiniz? :)

Eklentiler

• 1495434_1598941643650737_7933155001883482704_n.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 518
  • 1545733_1598941613650740_44881254599937723_n.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 509
Gayet güzel benımde temmuzda düğünüm var ama bi karar veremedim. Nette hep net%30 indirim var yazıyor aysira mağazası için?Yalan mı yoksa? Bende bu hafta sonu gelinlikçileri bi dolanacağım.

Mutlulukla giyin inş. :)

Konu ılgılı alt baslıga tasınmıstır..

yüzde %30 indirimli olarak 3,600 tl dedi bana fazla geldi diktirmek için sordum en fazla 2.500 tl dediler herşey dahil fiyat verdiler :) sen yine gez inş istediğin model ve fiyatta bulursun sende :) karar vermek çok zor :)

sizde mutlulukla giyin inş bize kolaylıklar gelsin :)

ben diktirme konusunda boyumun olcusunu aldım nişanlıgım için bi gelinlikçiye gittim aynısını dikerim dedi iğrenç bişey oldu baktım istediğim gibi olmayacak bıraktım çok kötüydü o yusden gelinlikte diktirmeye güvenmıyorum asla:/ nasıl yapıcam bilmiyorum hazır olarak bakıcam. 3600 indirimli fiyatıysa yandık ozaman :/

ben bu gelinliği beğendiğim için başka gelinlikte bakamıyorum :) inş bende talihsizlik yaşamam diktirme konusunda
sen iice gez bulursun bence diktirmene gerek kalmaz :)

Ben de görmüştüm bu modeli çok beğenmiştim :) Fiyatlar uçmuş valla böyle giderse istediğim model zor

Konu sahibi,aysira da değil de başka yerde diktirecekseniz eger mutlaka fransız danteli olmasını söyleyin. Gelinciler her dantele fransız deyip müşteriyi kandirmaya çalışıyor,şöyle anlarsiniz Fransiz danteli daha dolgun dokumali olur şöyle

Bir de ucuz yerli dantel var,daha ucuz ve basit şöyle;

Eger siz bilinçli olursanız kimse kandiramaz. Kumascilara gidip yerli dantel ile fransiz dantel sorun,yakindan gorurseniz cok daha Iyı anlarsiniz farki. Begendiginiz model çok güzel ancak yerli dantel ile o model çıkmaz hiç hoş olmaz. Fransiz dantel ile yapilmasi lazm

çok teşekkür ederim bende biraz bilgili olmak istedim kumaştan anlamıyorum diye bana basit kumaşlar vermeye çalışırlar valla bide ipek tafta daha mı iyisi oluyo

çok teşekkür ederim bende biraz bilgili olmak istedim kumaştan anlamıyorum diye bana basit kumaşlar vermeye çalışırlar valla bide ipek tafta daha mı iyisi oluyo
rica ederim. evet ipek tafta kaliteli bir kumaş. gelinliğinizde de yumuşak tül (hayal tül) kullansınlar. sert tüller kazık gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…