Gayet güzel benımde temmuzda düğünüm var ama bi karar veremedim. Nette hep net%30 indirim var yazıyor aysira mağazası için?Yalan mı yoksa? Bende bu hafta sonu gelinlikçileri bi dolanacağım.
Mutlulukla giyin inş. :)
teşekkür ederim beğenmenize sevindimAy gelinliğe bayıldım çok hoşmuşşş
işte ancak diktirince kavuşabilirz gelinliğimize :)Ben de görmüştüm bu modeli çok beğenmiştim :) Fiyatlar uçmuş valla böyle giderse istediğim model zor
Ben de beğendiğim bir modeli diktirmek istiyorum ama güvenemiyorum kiişte ancak diktirince kavuşabilirz gelinliğimize :)
Aha portakalli yumiyummm buldum seniBen de beğendiğim bir modeli diktirmek istiyorum ama güvenemiyorum ki
Hahahaha Harbi yaAha portakalli yumiyummm buldum senigelin oldun gidiyon mu gizzzz
IyimisHahahaha Harbi yaYok nerde seneye benim fikir ediniyorum
Dikim olursa zamanı gelince engin bilgilerinden ben de yararlanmak istiyorumIyimishadi hayırlısı cınım
Yardımcı olurum tabi tatlimDikim olursa zamanı gelince engin bilgilerinden ben de yararlanmak istiyorum
çok teşekkür ederim bende biraz bilgili olmak istedim kumaştan anlamıyorum diye bana basit kumaşlar vermeye çalışırlar vallaKonu sahibi,aysira da değil de başka yerde diktirecekseniz eger mutlaka fransız danteli olmasını söyleyin. Gelinciler her dantele fransız deyip müşteriyi kandirmaya çalışıyor,şöyle anlarsiniz Fransiz danteli daha dolgun dokumali olur şöyle
Bir de ucuz yerli dantel var,daha ucuz ve basit şöyle;
Eger siz bilinçli olursanız kimse kandiramaz. Kumascilara gidip yerli dantel ile fransiz dantel sorun,yakindan gorurseniz cok daha Iyı anlarsiniz farki. Begendiginiz model çok güzel ancak yerli dantel ile o model çıkmaz hiç hoş olmaz. Fransiz dantel ile yapilmasi lazm
bende dikilene kadar bayağı bilgilencem sana da yardımcı olurumDikim olursa zamanı gelince engin bilgilerinden ben de yararlanmak istiyorum
rica ederim. evet ipek tafta kaliteli bir kumaş. gelinliğinizde de yumuşak tül (hayal tül) kullansınlar. sert tüller kazık gibi duruyorçok teşekkür ederim bende biraz bilgili olmak istedim kumaştan anlamıyorum diye bana basit kumaşlar vermeye çalışırlar vallabide ipek tafta daha mı iyisi oluyo