• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik...

bence kiralamalısın .aldın diyelim düğünden sonra napıcaksın evde nereye koyacaksın derdinden dolayı kiralamak mantıklı geliyo bana .Birde işin maddi boyutu var tabi :ssz:

ben satın aldım çünkü kiralama ile satın alma arasında sadece 200 lira fark vardı. ayrıca ilk evlilik yıl dönümünde gelinliğimi giyip eşime sürpriz yapmak istiyorum :40:

sandığımda süslü bir bohça içinde saklayacağım en değerli hatıram olarak kalacak... gelinlik alınmalı bence ya çok özel bişey bir kere giyilecek ama bir ömrün sembolü olacak... :16:

evlenmeden önce mantıklı olan kiralamak gibi geliyordu. evlenirken satın aldım. evlendikten sonra kiralamak mantıklı geliyor şu anda :)

Kızlar sizce gelinligi almalimiyim kiralamalimiyim siz ne yapmayi planliyorsunuz..

ben satın aldım canım kira ve satın alma arasında 500 lira oynuyodu zaten hep gönlümde satın almak vardı sagolsun kayınvalidem bana sormadı bile kiralayalımmı diye direk aldı gönlümdeki fikri biliyodu benimkide 3 bine mal oldu

Ben gelinliğimi kiraladım, her zaman kiralamaktan yanayım.. Düğün günümde beni yaşatması yeterli :16:
Sonuçta 1 kere giyiliyor sonra sandık içi oluyor, sandık kokuyor vs vs..

kiralık giydim.. :16:
Yengeminkini de gardropta güve yedi :9:

Bencede kiralamak en mantiklisi. Senin uzerine gore dikiyolar sifirdan. Ilk sen giyiyosun senin secimlerinle yapiliyo daha ne iste :)) 400 500 tl fark verecegime uzerine ekleyip damatlik aldik super oldu.

Ben kiralama yapacaktim ama kiralamadan daha uygun fiyata buldugum icin satinaldim

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Back