gelinlik sorunu:(

Canım bence netten araştır. Çok güzel modeller var. Çıktısını al beğendiğinin. Ve git diktir.

işte budur çok güzel bir gelinlik üstü tesettür düşünenler için...

canım kapalı gelinlik bulamıyorum diye açılmak uygun değil bence. bende kapalıyım ve inşallah 12 gün sonra düğünüm var. açık bir gelinliğin üzerine bolero yaptırdım oldu bitti. onu da kendi kumaşından yaptırdım belli bile değil neredeyse. kına kıyafetimde açıktı onunda kollarını kapattırdım. gelinliğin modeli bozulur diye bolero yaptılar.gelinliğim çokta güzel.tamamen fransız danteli çok beğenerek aldık. artık eskisi kadar zor değil kapalı gelinlik bulmak. dert etme kendine muhakkak halledilir.ülkemizde o kadar kapalı gelin var.

konu açılalı çok olmuş ama ben daha yeni aranıza katıldığım için şimdi yazıyorum bende kapalıyım ve nişanlığımda tesetürlüydü Allah nasip ederse gelinliğimde aynı olcak ve süper modeller var yani internettede var özellikle bi site var ordakileri ben çok beğeniyorum büyük bi ihtimal benimki ordan olcak =) bakmak isteyen arkadaşlar buraya yazsın özel mesajla gönderirim siteyi =)

buluz gibi tümden kapalı birşey bulman biraz zor
ama açık bir sürü gelinlik modeli var güzel güzel
üzerine bi cepken
bi eşarp tamam işte
hemen açılmaya gerek yok kanımca :umursamaz:

kapalı olupta düğün için açılmak bence çok yanlış ve hiç hoşlanmadığım bişey tabi bu benm düşüncem devdas seninde dediğin gibi gerçekten gelinlik ip askılıda olsa cepkenle onu süper tamamlıyolar benm nişanlığım ince ip askılıydı ama cepkeni fln aynı nişanlığımın rengindendi ve hep işlemeliydi süper yapmışlardı zaten bütün gibi duruyodu yani onu sen kendi fikrine görede yaptırabilirsn

bende sacma bulurum tek gün için acılmayı cepken benim tarzım diil diyosan askılı bir gelinliğin üzerine kaftan yaptırabilirsin hem tarzı cok farklı oluyo hemde değişik oluyo

benm gelinliğimin üstü kafatanlı olcak inş =) öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…