• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik sorunu:(

sevdalu

Her Ne İsen En İyisi Ol
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
19
0
86
34
İstanbul
kızlar ben yakında evlenicem kapalıyım ama gelinlikçilere baktığımda hiç güzel kapalı gelinlik bulamıyorum yani bu çok önemli bir gün ve her genç kız bu günde çok güzel olmak ister ne yapacağımı bilmiyom galiba açık olucam ama bi yandan da çok saçma geliyo herkes aaaaaaaaa açılmış falan dicek nerde kaldı kaplılığım çok zor durumdayım yorumlarınızı bekliyorum şimdiden saolun

Hazir gelinlik bulamasan bile, en son care olarak diktirebilirsin..! Bundan ziyade gelinlik satan yerler acik gelinliklerin bölgelerini kapattirabiliyor...! Acilip, acilmamak senin elinde..! Internette bir sürü model secebilirsin...sana bu arada özel´den net adresi gönderecegim..oradan model bakabilirsin..! HAYIRLISI olsun!

Özel mesaj bölümünü actirmamissin canim..! Maalesef gönderemedim! Sen bi ayar yap, ben sonra tekrar denerim!

canım bence baktığın yerlede alakalı bence çok güzel modeller var bide arkadaşın dediği gibi kapattırabilirsinde. bende kapalı gelin oldum hiç zorlanmadım model seçerken

canım sen bilirsin ama geçen sene osmanlı modanın çok güzel gelinlikleri vardı kapalı ve saçın makyajın vs. hepsini onlar yapıyordu.tabi ben izmirden bahsediyorum ama istanbuldada yerleri varmış netten bir bak istersen.şahsen ben kapalı olsaydım çok beğendiğim modelleri vardı

bende kapalı qelin oldum ve çok süper qelinlikler var ya bence sen araştırmaya devam et ben hiç zorlanmamıştım çok qüzel modeller var eğer istersen ben sana qelinlikcimin adres yada numarasınıda verebilirim :))

Model seçeneği çok fazla aslında- bulunduğunuz yere imkanlarınıza ve bütçenize bağlı tabi.
Yanlış anlamayın lakin tesettürlü olup düğünde başını açmak pek mantık işi gelmiyor bana hele ki uygun gelinlik bulamadım sebebi ile..
Benim kuzenlerim de öyle yaptı yadırgadım açıkcası ha bu benim şahsi fikrimdi lütfen kötü niyetle söylediğimi düşünmeyin..
En olmadı açık bir gelinlik alıp ayrıyeten üzerine türban ve cepken uyarlatabilirsiniz
inşallah gönlünüze göre bulursunuz
mutluluklar dilerim gülüm

milletin ne dediğine hiç takılma bence sen nasıl bir gelin olmak istiyorsan öle ol
kapalı veya açık bu konuya karışamam ama içinden geldiği gibi yap
coğu kapalı bayan düğününde sacını açıyor tercih meselesi sana kalmış..

begendiğin gelinlik modeline ilaveler yaptıra bilirsin cnm kol yaka gibi bencede madem kapalısın açılma bi gece için :kedi:

zaten gelinlikçilerde kapalı gelinlik seçeneği çok yok canım. straptez modeli beğeneceksin sonra üzerine bolero yaptırıcaksın hiç bi şıklığıda bozulmuyo hatta tamamalıyor bile. ben diktirmiştim straptez bi model üzerinede bolero. türbanda güzel yapılırsa açıktan 1000 kat daha güzel oluyor iyi düşün karar ver canım..

şimdiden mutluluklar

yardimci olabilmemiz icin nasil model düsünüyorsun bilelim ona göre sana buraya model ekleyelim

suan aklimda bir sade birde daha sah sahli ama ikiside sik model var

birini burda istede gördüm bakip link vercegeim

385b.th.jpg
[/URL][/IMG]

slm ben bursada gelinlikçide dergiden bir model beğendim.straplez ve etekten oluşuyordu.üzerine bolero diktirdim onu da gelinliğe uygun olarak işlediler.başımı da yaptırınca süper oldu yani, kapalı olunca da çare çok....zemuszemus

bende kapali gelinlik giydim, hatta ilk gittigim dükkandan ilk begendigimi aldim:) bir gelinlik giydim baskada giymedim:)
eger basörtünü boynu acik yapmazsan (yani arkadan bagliyorlar ya hani, tuhaf duruyor bence)
kafana acayip bir sey taktirmazsan (kaba oluyor basörtüyle beraber)
boyun kismini kabarik yapiyorlar nasil yapiyorlarsa öyle yaptirmazsan güzel olur bence.
yukarda resmi verilen modeldeki kaftanin icinden görünen kismi cok hos duruyor.
gelin zaten güzel oluyor beyazlar icinde abartmaya gerek yok bence.
ama kapalilar icin gelinlikler cooook güzel modeller var canim.
iki parcali birsey alirsan daha rahat edersin.

Son düzenleme:
Back