arkadaslar iyi geceler.cok huzursuzum tek care sizden yardim almakmayis ayinda dugunum var nasipse.gelinligim dikilmeye basladi.ilk provaya gittim.2.provam 29 aralikta idi lakin gidemedim saliya yani yarina erteledim.yarinda gidemiycem.sebebini aktarayim.uzun oluyor ama tam anlasilsin istiyorum.ilk provaya giderken kendim biraz para biraktim moda evine.2.provada da para gidecekti anlasmaya gore.fakat nisanlim hic orali olmadi.ben unuttugunu dusundum bisey soylemedim erteledim provayi.bu boyle bi kac gun devam etti.artik dayanamadim dun aksam sordum neden ilgilenmiyorsun hic sormuyorsun diye.e sen gitmedin mi dedi.hayir dedim uzerimde para yoktu gitmedim saliya erteledim dedim.basladi soylenmeye ne alaka para goturmek sartmi vs zaten grlinligi alirken vercez parayi falan.dedim bastan beri biliyorsun suan neden bunu yapip en ozel durumda brni kiriyosun zaten para olsa suan sana agzimi bile acmam dedim.( ki gercekten burodan dolayi yuklu odeme yaptim kurus yok cebim de ) para ayarlarsam gidersin ayarlayamazsam kalir dedi ve tlfnu kapatti.dunden beri agliyorum o kadar zoruma gitti ki.ve maddi anlamda bi sorunlari yok.olsa zaten bu kadar uzulmem.ben yarin arayip iptal ettircem gelinligi cunku yemin ettim.cokda ozenerek secmistim.ne yapayim nasil yapayim bilemedim.ailemede bahsedemiyorum.sizle dertlesmek istedim.uzun oldu hakkinizi helal edin.inanin aglayarak yaziyorum karisik yazdiysam affola
bugun aradi hicbisey olmamis gibi.o konuyada deginmiyor bende iice sinirlenip kapattim tlfnu.konusmadik bir daha.en basta da sorun yasadik ben heryeri gezdim dolastim zaten calistigi icin gelmiyor tek basima hallediyorum.neyse dedimki ben karar verdim gel beraber bi gidlim dedim.o gun oraya baktiktan sonra beni tanidiklari bi gelinlikciye goturdu icime sinmedi.o zamandan tavri basladi.sirf magaza cok gosterisli diye orayi istiyosunda vs.neyse onu cozduk ama 2.provada boyle olduk.dun dedim ki burnumdan getirdin heves birakmadin.bana diyor ki istedigin yerde istedigin gelinligi diktiriyosun ve nankorluk yapiyosun dedi.orda ben koptum zatenKalır ne demek ya. Başka bişey konuşmadınız mı ondan sonra 1 gün mü geçti? Baya kötü bişey demiş. Başka sorunlar da mı vardı gelinlikle ilgili?
hic bi sorunumuz yoktu aksine cimri bir insanda degil ama bunu neden ve nasil yapti anlamiyorum.en hassas oldugum konuda hem deTek sorununuz bu mu yoksa başka sorunlar var da olay gelinlikte mi patlak verdi?
arkadaslar iyi geceler.cok huzursuzum tek care sizden yardim almakmayis ayinda dugunum var nasipse.gelinligim dikilmeye basladi.ilk provaya gittim.2.provam 29 aralikta idi lakin gidemedim saliya yani yarina erteledim.yarinda gidemiycem.sebebini aktarayim.uzun oluyor ama tam anlasilsin istiyorum.ilk provaya giderken kendim biraz para biraktim moda evine.2.provada da para gidecekti anlasmaya gore.fakat nisanlim hic orali olmadi.ben unuttugunu dusundum bisey soylemedim erteledim provayi.bu boyle bi kac gun devam etti.artik dayanamadim dun aksam sordum neden ilgilenmiyorsun hic sormuyorsun diye.e sen gitmedin mi dedi.hayir dedim uzerimde para yoktu gitmedim saliya erteledim dedim.basladi soylenmeye ne alaka para goturmek sartmi vs zaten grlinligi alirken vercez parayi falan.dedim bastan beri biliyorsun suan neden bunu yapip en ozel durumda brni kiriyosun zaten para olsa suan sana agzimi bile acmam dedim.( ki gercekten burodan dolayi yuklu odeme yaptim kurus yok cebim de ) para ayarlarsam gidersin ayarlayamazsam kalir dedi ve tlfnu kapatti.dunden beri agliyorum o kadar zoruma gitti ki.ve maddi anlamda bi sorunlari yok.olsa zaten bu kadar uzulmem.ben yarin arayip iptal ettircem gelinligi cunku yemin ettim.cokda ozenerek secmistim.ne yapayim nasil yapayim bilemedim.ailemede bahsedemiyorum.sizle dertlesmek istedim.uzun oldu hakkinizi helal edin.inanin aglayarak yaziyorum karisik yazdiysam affola
aileme karsi o kadar direndim ki bu is olsun diye.suan yasadigim hayal kirikligini kelimelerle ifade edemiyorumo kişiyle evlenmekte kararlı mısın? aklıma gelen tek şey bu kusura bakma
utaniyorum ailemr anlatmayaarkadaşım kırılmakta haklısın da
neden böyle birşeyi ailenden saklıyorsun?
neden söyleyemiyorsun?
baştan böyle şeyleri saklarsan, durumlar daha da kötüleşirse içinden çıkamazsın
ailen kızsa da etse de senin ailendir
aileni arkana al!!!
bilemiyorum.zaten onlarin taraflarda genlde bi baskasindan alip giydiriyorlar geline.hatta bi tartismamizda bana sana askasinin gelinlifinimi giy dedik diktiriyoruz iste demisti.ailesimi sorun ediyor anlamadimEvlilik stresi yada dolduruşa gelmişte olabilir. Böyle şeylerde akıl veren çok oluyo.
onun isteklerini yapmadığın sürece karşılaşacak olduğun tavır budur.sen şimdi iyi düşün hayatın boyunca bir şey istemeyecek misin?, her isteğin burnundan gelecek mi? sen bu duruma dayanabilecek misin? mutlu olacağına inanıyor musun?hic bi sorunumuz yok cimri bir insanda degil ama bunu neden ve nasil yapti anlamiyorum.en hassas oldugum konuda hem de
utaniyorum ailemr anlatmayabize zorla kabul ettirdifin insan bumu diyecekler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?