canım hevesini kırmak gibi olmaısn ama gelinlik çok sade vede tüm incelik ustalık kumaşında.yani kumaşının çok kaliteli olması gerek çünkü başka hiçbir yerinde hareket yok gelinliği kumaş gösterecek. kumaşından emin olmak gerek.şimdi kumaştan pek anlamıyoruz dikilince nasıl bir şey ortaya çıkcak.ağır bir satenden dikip kalıp gibimi durcak yada çok ince ipek gibi sabahlık kumaşı gibi bir satenden dikip sönük mü durcak.kesinlikle kumaş çok önemli.güveniyomusun dikilcek olan yere.yada ellerinde dikilmişi varmı?bence risk alma yoksa gelinliğe sözüm yok güzel ama dikim aşaması kumaşı duruşu onlar endişelendiriyor beni.bir kez giyceksin garantici ol bence
Aslında risk olayı diğer gelinlikler için de geçerli... Bazı arkadaşları görüyorum aşırı detaylı gelinlikleri kataloglardan beğenip diktirmeye karar veriyorlar... Birçoğu da orijinal modellerden uzaklaşmış ya da işçilik, dikim vb. gibi nedenlerden dolayı istediğini elde edememiş oluyor. Ama kumaş konusunda benim de kafam karıştı... Sipariş sürecinde en önem verdiğim konulardan biri olacak.... Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)