Ben pronoviastan iman modelini, rosa claradan da adelfa modelini denemiştim. Katalogdaki kadar parlak ve düzgün durmuyor bu gelinlikler. O manada evet, farklı bir his veriyorlar. Tabi bir de deneme gelinlikleri oldukça buruşmuş oluyor. Dantelle kombinlenirlerse daha güzel durdukları kanısındayım.
Sade, tek kumaşlı gelinliklerden hoşlanıyorsanız şu başlığıma bir göz atın derim:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/518153-sade-sapsade-gelinlik-modelleri.html
canım gelinlik21 diye bir site var.Orda şahane modeller var.Bir göz atabilirsin.
Gelinlik21'e çok defa baktım ama modellerin büyük bölümü abartılı ve demode geldi...
Hmmm...Sanırım sen baya baya sade istiyosun :) Ten rengin nedir?
ten rengim açık buğday...
açık buğdaya kırık beyaz gider, en azından giydiklerimden biliyorum :) straplez açısından da sorun yok, omuzlarım dar değil ve belim ince... ama haklı olduğunuz noktalar da var, denemeyip görmek mantıklı olacak :)Canım saten gelinliği taşımak hele ki açık tende zordur.Kırık beyaz bi de.Öyle bi model olmalı ki, gelinlik hem seni hem modeli göstermeli.Bazılarında yatak örtüsü gibi duruyor.Ne yalan söyliyim. :/
açık buğdaya kırık beyaz gider, en azından giydiklerimden biliyorum :) straplez açısından da sorun yok, omuzlarım dar değil ve belim ince... ama haklı olduğunuz noktalar da var, denemeyip görmek mantıklı olacak :)
O zaman fiziken taşırsın.Saten olunca...Herkes taşıyamıyor biliyosun.Ağlıyo gelinlik üstünde resmen.İnşallah gönlüne göre, istediğin modelde gelinliği giyersin :) Şimdiden mutluluklar olsun.
bunu öylece diktir belki etek uçlarına müdahale gerekebilir dalga vs ama modele bayıldım harika seçim
Bu tarz düz renk kumaşlarda eğer kalite istiyorsanız ipek kullandırmanız lazım. Saten diyoruz ancak bu gelinlikler saten değil, ipek mikado yani ziberlin denen kumaş. İpek kumaşın da en açık rengi kremdir, kırık beyaz olmaz. Zaten kırık beyaz çok çiğ durur düz kumaşlarda. İyi bir görüntü için sizin de ziberlin, mikado veya olmadı amerikan satenin krem rengini kullandırmanız lazım. Çok önemli bir ayrıntı bu.
Kumaşlar hakkında güçlü bir bilgi dağarcığım yok, bu yüzden çok teşekkür ediyorum açıklamalarınız için. Öncelikle 'ziberlin', 'mikado' ve 'amerikan saten' arasında fiyat ya da kalite açısından nasıl bir fark vardır? ikincisi bildiğim kadarıyla ipek pahalı bir kumaş acaba bu model bir gelinlik için ne kadar fiyat biçebilirler? sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?