canım tabiki herkesin kendi fikri ama çok aşırı sade gelinliqin...gelin olucaksın biraz gelin gibi olunmalı bence...çok güzel gelinlikler var yine sade seçersin ama bu çok sıradan...hatta burda kkda gelinlik modellerinin olduqu bir topik vardı ve mükemmel gelinlikler vardı...bir bakmanı öneririm...turkuaz çiçek için pek uygun deqil sonuçta gerçete turkuaz çiçek olmaz...negatif bir yorum oldu ama çok güzel ol diye yazıyorum canım...
arkadaşlar yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. bugün bir modaevi sahibiyle de yazıştım... o da gelinliğin göğüs kısmına iki sıra swarovski taşı işlenirse daha zengin görünebileceğini söyledi... çok abartılı olmadığı sürece küçük değişikliklere açığım ama parıltılı, çok detaylı gelinlikler ilgimi çekmiyor :)
ay lütfen swarovski kullanmayın şahane bir gelinlik umarım istediğiniz gibi de dikerler, şu canım gelinlikte gri taşlar olursa yazık olur. cebi de mi var ne gelinliğin? çok güzelmiş gerçekten inşallah istediğiniz gibi olur her şey mutluluklar şimdiden :))
buna çok benzeyen bir kemeri geçenlerde arkadaşım kullandıpeki şu iki göğüs modelinden biriyle nasıl durur sizce?
Eki Görüntüle 478673 Eki Görüntüle 478672
bu arada gelinlik heyecanından teşekkür etmeyi de unuttum :) iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum...
bu modeli giyip denediniz mi bilmiyorum ama.. ben de böyle sade saten modellere bayılıyordum.. hatta pronovias ın kataloglarına baktığımda en çok hoşuma giden bunlardı.. ama geçenlerde pronovias a gitmiştik, buna benzer modellerden birini arkadaşım denedi ve benim için tam bir hayal kırıklığı oldu diyebilirim.. kesinlikle katalog çekimlerindeki şıklık, asalet yok diyebilirim.. aşırı derecede sade kalıyor, sıradan bir elbise gibi.. belki o sırada duvak, çiçek, makyaj olmadığından öyle geldi gözüme ama, dediğim gibi çok şaşırmıştım ben o kadar farklı durmasına...
tabi ki yine sizin zevkiniz, ben sadece tecrübemi paylaşmak istedim :))
İşte bu :) tamamiyle saten zengin duran tüllerle bilmem nelerle basitleşmemiş bir gelinlik :) tek sorunu biraz fazla düz olması ama yinede çok çok çook güzel
ben de beğendim gayet zarif ve sade :) renk katmak adına bir şeyler yapmak istersen renkli bir kuşak fena olmaz gibime geldi ama tabi fikir sadece model üzerinde nasıl durur bilmiyorum :)
bu modeli giyip denediniz mi bilmiyorum ama.. ben de böyle sade saten modellere bayılıyordum.. hatta pronovias ın kataloglarına baktığımda en çok hoşuma giden bunlardı.. ama geçenlerde pronovias a gitmiştik, buna benzer modellerden birini arkadaşım denedi ve benim için tam bir hayal kırıklığı oldu diyebilirim.. kesinlikle katalog çekimlerindeki şıklık, asalet yok diyebilirim.. aşırı derecede sade kalıyor, sıradan bir elbise gibi.. belki o sırada duvak, çiçek, makyaj olmadığından öyle geldi gözüme ama, dediğim gibi çok şaşırmıştım ben o kadar farklı durmasına...
tabi ki yine sizin zevkiniz, ben sadece tecrübemi paylaşmak istedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?