• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik seçimi yardım lütfen...

lover_sound

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
35
0
26
İstanbul
1.model
$2-_viktorya.jpg $1480544_660429920666889_1588537146_n.jpg
2.model
$1546277_660430120666869_1911225557_n_1.jpg

kızlar merhaba.bugün gelinlik baktım.bu iki model arasında kaldım.1.modelde arkası tamamen dantel işlemeli önü de yarıya kadar dantel.2. model ise döklümlü dantel var sadece.sizce hangisi daha güzel?

Ben de birinci modeli daha çok beğendim ama ikisi de birbirine yakın modeller.

Kesinlikle ikincisi daha hoş, birincisi basit gösterişsiz duruyor o kadar dantele rağmen. Ama ikincisi daha şık zarif duruyorrr :)

1.model
Eki Görüntüle 939603 Eki Görüntüle 939604
2.model
Eki Görüntüle 939606

kızlar merhaba.bugün gelinlik baktım.bu iki model arasında kaldım.1.modelde arkası tamamen dantel işlemeli önü de yarıya kadar dantel.2. model ise döklümlü dantel var sadece.sizce hangisi daha güzel?

ben 2.modeli begendim ki kolay kolay beğenmem:)sana çok güzel olmuş.bende bakıyorum ama tam istedğim gibi bişey bulamdım hazır beğenmiş içine sinmişse kaçırma derim kolay gelsin tatlım:46::40::40::40:

Öncelikle ÇOK çok mutlu olursunuz inşllh..:nazar: :nazar:

2. model daha güzel..1.modelin önden görünüşte etek kısmı hoş durmamış , sadece dümdüz tül , bi özelliği yok..

2.model çok daha hoş durmuş..Şimdiden GÜLE GÜLE giy..:nazar:

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim kızlar.çok zormuş karar vermek.2. model daha ağır basıyo ama yanlış bi karar vermek istemiyorum.o yüzden fikirlerinizi almak istedim.Kadıköyde nurbanu,nas moda ve eda sposa moda evlerinden birine diktiricem.bu moda evleri hakkında bi fikriniz varmı? hangisi daha iyi dikim yapıyodur?

1. model güzel aslında ama o dantelli tülün altından tül değilde normal kumaş olarak bi görünüm olsa çok daha şık olabilirdi arkadan filan gayet hoş duruyo. 2. modeli de ben pek beğenmedim etek kısmındaki parça parça dantel hoş durmamış gelinliğin üstüyle bütünlük oluşturamamış sanki ve belinde ki o kurdele o da gelinliğe uyum sağlamamış çünkü orada zaten işleme var orası düz olsa işlemesiz olsa o zaman güzel olabilirdi

İki model de güzel ve çok yakışmış size
fakat bende 1. ağır bastı sanırım farklı geldiği için 2. çok bilindik artık:34:

Mutluluklar dilerim..

Bu iki modeli de beğenmedim ben..
Biraz daha bak ve oldukça fazla gelinlik giy dene bence. Üstünde gör..

ben sadece kadıköyü dolaştım.ordada bütün gelinlikçilere girmedim.hepsine girmeye 1 gün yetmez zaten.gözüme kestirdiklerime girdim.zaten çoğu birbirinin aynısı modeller.ama kafam karıştı şimdi.diğer gezmediğim modaevlerini de mi gezsem.tabii bide bakırköy ve fatihteki gelinlikçiler de var.oralara da bakmalımıyım sizce? ben 1 gün gezdim sadece.çok gezmek gerekirmi gelinlik ararken? çok soru sordum biliyorum ama herşey içime sinsin istiyorum.çok güzel olsun gelinliğim istiyorum.

Back