Gelinlik Modelleri Gelinlik seçimi ve kararsızlık ?

Çilekli öncelikli yorumunu eleştiri anlamında yapmadığın için teşekkür ederim. Ogün herkes diğer günlerden farklı olmak ister gelinliğin altına her çeşit ayakkabı giyiliyor şimdi fakat bunun tesettürle alakası yoktur yani şöyle söleyeyim biz tesettürlüyüz diye topuklu giymeyecek miyiz ? yanlış bir görüş gibi geldi fakat dinimizde şöyle birşey var kılık kıyafetinde dikkat ettirici yani herkesin gözünün ondan alamayacağı tarzda günlük hayatta uygun değildir.Ama gelinliğin altındaki topuklu ayakkabıyı gören çok kişide olmuyor.Ayrıca güzel dileğin için teşekkür ederim yazdığım yorumu da lütfen yanlış anlama canım.

Faat yorumun için teşekkür ederim.

makyaj konusunda haklısınızz dikkat ettirici makyaj uygun olmaz diye düşünüyorum

Faat yorumlarında çok güzel açıklama yapmışsınız Tesettürlü kişiler süslenir fakat çok abartılı ve dikkat çekici olmamak şartıyla .

bence tesettürlü geinik giyiinn..kapalı bir insanın açılmasına anlam veremiyorum ben..ben de açığım ama normal hayatımda tişört bfilan giymem uzundur gitydiklerim gelinliğime de tülden kol yapıyoar yarım kol ben öle rahat edecem çünkii..nasipse kapanmayı da düşünüdüğü için açık gelinlik giyme taraftarı değilim ve de giymiyoruumm..valla sonradan pişman olma arkadaşımm sen nasıl istiyorsan için nasıl rahat edecekse öle giyin..ayrıca esmere de beyaz çok yakışıırrr sen kuaföre bırak kendinii..

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

arkadaşlar bende 1 yıldır kapalıyım ve gelinlik konosunda karaesızım tenim kumral ve eşarbın içind nasıl durur bilmiyorum düğüne sayılı gün kaldı ve ben hala karar veremedim sizce açık mı kapalımı?.....yardım edinnnnnnn.

Merhaba canım.. Evlilik heyecanlarından birisi de en zoru da bu gelinlik seçimi.. Ben açıktım gelinliğimi diktirmiştim.. Sen kapalısın ve bence öyle de kal... İnan ben gelinliğimi diktirirken dedim keşke kapansaymışım o kadar güzel gelinlikler vardı ki kapalılar için... İnan açıklar yanında sönük kalıyor... Bence çok hoş tatlı güzel bir kapalı gelin olabilirsin... Hasret moda da diktirmiştim ben gelinliğimi.. Ordaki kapalı gelinleri gördükçe aklım gitmişti inan ki...

teşekkür ederim ve düşünüyorum ama ne bileyim beyaz tenli olduğum için iyice açık durursa.............

canım evlendim bir sene oldu ve kkapalıydım çokda güzel bir gelin oldum gelinligime nazar degdi hatta piste çıkarken kenarda yanan şeyler oluyorya gelinligimin altına girdi ve yandı :'cry:

canım kesinlikle kapalı olmalısın bende aynı durumdaydım ve de çok güzeldimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…