- Konu Sahibi KOKUNNHUZURR
Kusura bakmayın amacım sizi eleştirmek değil herkes nasıl istiyorsa öyle yaşar tabii kendi tercihi ama ben şunu anlamakta zorlanıyorum ? Saçınızı açmıyorsunuz ama 10cm topuklu giyiyorsunuz, güzel görünmeye çalıştıktan sonra tesettürün ne manası kalıyorki? O zaman siz tesettürlü biri değil sadece başı kapalı biri olmuş olmuyor musunuz ? O gün kendinizi en mutlu nadıl hissedecekseniz o şekilde bir gelinlik tercih edin, keşkeler kalmasın içinizde ama huzursuz luk da yaşamayın. Şimdiden mutluluklar diliyorum.
Çilekli öncelikli yorumunu eleştiri anlamında yapmadığın için teşekkür ederim. Ogün herkes diğer günlerden farklı olmak ister gelinliğin altına her çeşit ayakkabı giyiliyor şimdi fakat bunun tesettürle alakası yoktur yani şöyle söleyeyim biz tesettürlüyüz diye topuklu giymeyecek miyiz ? yanlış bir görüş gibi geldi fakat dinimizde şöyle birşey var kılık kıyafetinde dikkat ettirici yani herkesin gözünün ondan alamayacağı tarzda günlük hayatta uygun değildir.Ama gelinliğin altındaki topuklu ayakkabıyı gören çok kişide olmuyor.Ayrıca güzel dileğin için teşekkür ederim yazdığım yorumu da lütfen yanlış anlama canım.
Ben de şunu anlamakta zorlanıyorum güzel bir gelin olmak sadece açık bayanların
hayali midir?
Tesettürlü bir gelinin güzel olmak istemesinin nesi tuhaf?
Bir tarafını açmadıktan sonra,dekoltesi olmadıktan sonra topuklusuyla, abartıya kaçmayan
makyajıyla,duvağıyla güzel bir gelin olmak tesettürlü bayanların da hakkıdır..
Konu sahibi ben tesettürlü birinin düğününde de kapalı olmasından yanayım.
Bana tuhaf geliyor diğer durum. İnan bana çok güzel tesettürlü gelinlikler ve türbanları var artık.
Seçeneğin çok. Eminim harika bir gelin olacaksın mutluluklar
Faat yorumun için teşekkür ederim.
Hayatının en önemli gününde pırıl pırıl güzel olmak herkesşn hayalidir ve HAKKIDIR !! Ben zaten arkadaş saçını açsın demedim, normal hayatında nasılsa kendini nasıl iyi ve huzurlu hissediyorsa oyle bir gelin olmalı tabiiki... Fakat ben tesettürle süslenmeyi birbirine bağdaştıramıyorum. Saçma buluyorum. 10 cm topuklu giyip mor falrarı rujları sürdükten sonra insanın saçının görünüp görünmemesinin BENCE bir manası kalmıyor.
makyaj konusunda haklısınızz dikkat ettirici makyaj uygun olmaz diye düşünüyorum
Ben de diyorum ki işte abartılmadığı takdirde tesettürlü gelin de süslenir.
Kırmızı ruj sürsün demiyorum ben de yakıştıramıyorum ama süslenmek hakkıdır..
Topuklu da giyer çünkü herkes bilir bunu gelinliği kaldıran güzel gösteren topuklu ayakkabıdır.
Hele de uzun bir boyunuz yoksa.. Ben oflaya oflaya topuklu giydim o gün mesela sırf gelinlik
kendini göstersin diye günlük hayatta hiç kullanmam.
Ama o gün güzel olabilmek için giydim.
Tesettürlü ya da tesettürsüz her gelin güzel olmak ister.
Süslenmek her gelinin hakkıdır.
BENCE.. Heves kırmayalım, saygılar sunarım..
Faat yorumlarında çok güzel açıklama yapmışsınız Tesettürlü kişiler süslenir fakat çok abartılı ve dikkat çekici olmamak şartıyla .