How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri Gelinlik seçimi ve kararsızlık ?

senin için araştırdım buldum hihihi :)))

$58139_384756861623775_1744975884_n.jpg $1000411_384756894957105_271059372_n.jpg

bunu faceden bi gelinlik sayfasından aldım..bence cok hoş duruyor :) böyle modelleri tercih edebilirsin, bence kesinlikle üst kısmı kabartma boyun uzun olsun diye..çok komik ve kötü duruyor tavus kuşu gibi.:)

üst kısım böyle olmalı bu olmalı:)))

senin için araştırdım buldum hihihi :)))

Eki Görüntüle 767666 Eki Görüntüle 767667

bunu faceden bi gelinlik sayfasından aldım..bence cok hoş duruyor :) böyle modelleri tercih edebilirsin, bence kesinlikle üst kısmı kabartma boyun uzun olsun diye..çok komik ve kötü duruyor tavus kuşu gibi.:)

üst kısım böyle olmalı bu olmalı:)))

gelinlik çok güzel:16: ama acaba üst kısmı değil de bacak boyu mu daha uzun tutulsa. o zaman daha uzun gözükeceği kanaatindeyim.nacizane fikrim.yürek birliği yaptık. arıyoruz bulucaz :9:

Ben açık bi bayanım ama şuan ki tesettürlü gelinliklere hayranım.Ama düğün işi farklı,sen o gün nasıl görünmek istiyorsan o şekilde ol.Çünkü bir kez olucak gelinlik.Hangisini istiyosan onu diktir.:34:

canım tüm mesajları okumadım ama gelinlik her türlü yakışır bence. benim arkadaşım da evlendiği zaman çok olmamıştı kapanalı o da uzun kollu bi gelinlik giydi dantelli falan ama bolerolu değil saçını yine yaptırmıştı güzelce ama duvağıyla kapatmıştı rahibe duvak mı ne diyolar ya öyle. saçın açık ama kapalı olur öyle :) duvağı dantelliydi tamamen. aklımdakini anlatabildim mi bilmiyorum ama belki yardımcı olurum.

$qyfwy.jpg

bunu tesettüre uyarlayabilirsin.. kabarık olmayan sade modeller ,boyuna verir...

$qyg3t.jpg

bunun da etek kısmını ,tesettür bi üst alternatifi ile tamamlayabilirsin.

$qyg6n.jpg

esmerim demiştin.. gelinliğinde farklı renk kurdela ve çiçeğinle dikkati sadece esmerliğine vermelerine izin vermeyerek dağıtabilirsin.

-ben sade modellerden yana kullanırdım tercihimi.çok güzel bir gelin olacaksın:16:daha araştırabilirim istersen

Eki Görüntüle 767696

bunu tesettüre uyarlayabilirsin.. kabarık olmayan sade modeller ,boyuna verir...

Eki Görüntüle 767697

bunun da etek kısmını ,tesettür bi üst alternatifi ile tamamlayabilirsin.

Eki Görüntüle 767698

esmerim demiştin.. gelinliğinde farklı renk kurdela ve çiçeğinle dikkati sadece esmerliğine vermelerine izin vermeyerek dağıtabilirsin.

-ben sade modellerden yana kullanırdım tercihimi.çok güzel bir gelin olacaksın:16:daha araştırabilirim istersen

Bunlar çok güzeller ahsanidareyn tam benim zevkim kesinlikle diktirecegim kesinn :) bu modeller çok işime yarayacak

canım tüm mesajları okumadım ama gelinlik her türlü yakışır bence. benim arkadaşım da evlendiği zaman çok olmamıştı kapanalı o da uzun kollu bi gelinlik giydi dantelli falan ama bolerolu değil saçını yine yaptırmıştı güzelce ama duvağıyla kapatmıştı rahibe duvak mı ne diyolar ya öyle. saçın açık ama kapalı olur öyle :) duvağı dantelliydi tamamen. aklımdakini anlatabildim mi bilmiyorum ama belki yardımcı olurum.

bolerayı sevmiyorum ama uzun kollu gelinlik düşünüyorum daha şık olduğunu düşünmekteyim

Tesettür gelinlik kötü olur diye bir şey yok, kendine uygun modeli bularak gayet iyi sonuç alabilirsin. Gelinlikçiler transparan modelleri bile tesettüre dönüştürebiliyor, seçenekler sonsuz :)

20 cm dolgu topuğa kadar gelin ayakkabıları var, damadın boyunu da düşünerek kendi boyunu istediğin gibi ayarlayabilirsin. Zaten saç şekli ve duvak da uzun gösterir biraz. Prenses etekler abartılırsa biraz bastıbacak gösteriyor insanı :9: Ayakkabını seçtikten sonra boyuna uygun bir kabarıklıkta ayarlanabilir eteğin.

Tesettür gelinlikte dikkat edilmesi gereken nokta ışıltı ve dantel yoğunluğunun iyi ayarlanması. Baştan aşağı süslenirse ve çok detay kullanılırsa göz yoran bir gelinlik olma riski var. Şatafatlı bir model seçmezsen sıkıntı olacağını sanmıyorum. İnşallah gönlüne göre olur herşey :16:

Tesettür gelinlik kötü olur diye bir şey yok, kendine uygun modeli bularak gayet iyi sonuç alabilirsin. Gelinlikçiler transparan modelleri bile tesettüre dönüştürebiliyor, seçenekler sonsuz :)

20 cm dolgu topuğa kadar gelin ayakkabıları var, damadın boyunu da düşünerek kendi boyunu istediğin gibi ayarlayabilirsin. Zaten saç şekli ve duvak da uzun gösterir biraz. Prenses etekler abartılırsa biraz bastıbacak gösteriyor insanı :9: Ayakkabını seçtikten sonra boyuna uygun bir kabarıklıkta ayarlanabilir eteğin.

Tesettür gelinlikte dikkat edilmesi gereken nokta ışıltı ve dantel yoğunluğunun iyi ayarlanması. Baştan aşağı süslenirse ve çok detay kullanılırsa göz yoran bir gelinlik olma riski var. Şatafatlı bir model seçmezsen sıkıntı olacağını sanmıyorum. İnşallah gönlüne göre olur herşey :16:

Teşekkür ederim önemli noktaları iyi seçersem sorun çıkmayacağını düşünüyorum yorumunuzu yabana atmayacağım değerlendireceğim:)

Kusura bakmayın amacım sizi eleştirmek değil herkes nasıl istiyorsa öyle yaşar tabii kendi tercihi ama ben şunu anlamakta zorlanıyorum ? Saçınızı açmıyorsunuz ama 10cm topuklu giyiyorsunuz, güzel görünmeye çalıştıktan sonra tesettürün ne manası kalıyorki? O zaman siz tesettürlü biri değil sadece başı kapalı biri olmuş olmuyor musunuz ? O gün kendinizi en mutlu nadıl hissedecekseniz o şekilde bir gelinlik tercih edin, keşkeler kalmasın içinizde ama huzursuz luk da yaşamayın. Şimdiden mutluluklar diliyorum.

Kusura bakmayın amacım sizi eleştirmek değil herkes nasıl istiyorsa öyle yaşar tabii kendi tercihi ama ben şunu anlamakta zorlanıyorum ? Saçınızı açmıyorsunuz ama 10cm topuklu giyiyorsunuz, güzel görünmeye çalıştıktan sonra tesettürün ne manası kalıyorki? O zaman siz tesettürlü biri değil sadece başı kapalı biri olmuş olmuyor musunuz ? O gün kendinizi en mutlu nadıl hissedecekseniz o şekilde bir gelinlik tercih edin, keşkeler kalmasın içinizde ama huzursuz luk da yaşamayın. Şimdiden mutluluklar diliyorum.

Ben de şunu anlamakta zorlanıyorum güzel bir gelin olmak sadece açık bayanların
hayali midir?
Tesettürlü bir gelinin güzel olmak istemesinin nesi tuhaf?
Bir tarafını açmadıktan sonra,dekoltesi olmadıktan sonra topuklusuyla, abartıya kaçmayan
makyajıyla,duvağıyla güzel bir gelin olmak tesettürlü bayanların da hakkıdır..

Konu sahibi ben tesettürlü birinin düğününde de kapalı olmasından yanayım.
Bana tuhaf geliyor diğer durum. İnan bana çok güzel tesettürlü gelinlikler ve türbanları var artık.
Seçeneğin çok. Eminim harika bir gelin olacaksın mutluluklar:16:

Ben de şunu anlamakta zorlanıyorum güzel bir gelin olmak sadece açık bayanların
hayali midir?
Tesettürlü bir gelinin güzel olmak istemesinin nesi tuhaf?
Bir tarafını açmadıktan sonra,dekoltesi olmadıktan sonra topuklusuyla, abartıya kaçmayan
makyajıyla,duvağıyla güzel bir gelin olmak tesettürlü bayanların da hakkıdır..

Konu sahibi ben tesettürlü birinin düğününde de kapalı olmasından yanayım.
Bana tuhaf geliyor diğer durum. İnan bana çok güzel tesettürlü gelinlikler ve türbanları var artık.
Seçeneğin çok. Eminim harika bir gelin olacaksın mutluluklar:16:

Hayatının en önemli gününde pırıl pırıl güzel olmak herkesşn hayalidir ve HAKKIDIR !! Ben zaten arkadaş saçını açsın demedim, normal hayatında nasılsa kendini nasıl iyi ve huzurlu hissediyorsa oyle bir gelin olmalı tabiiki... Fakat ben tesettürle süslenmeyi birbirine bağdaştıramıyorum. Saçma buluyorum. 10 cm topuklu giyip mor falrarı rujları sürdükten sonra insanın saçının görünüp görünmemesinin BENCE bir manası kalmıyor.

Hayatının en önemli gününde pırıl pırıl güzel olmak herkesşn hayalidir ve HAKKIDIR !! Ben zaten arkadaş saçını açsın demedim, normal hayatında nasılsa kendini nasıl iyi ve huzurlu hissediyorsa oyle bir gelin olmalı tabiiki... Fakat ben tesettürle süslenmeyi birbirine bağdaştıramıyorum. Saçma buluyorum. 10 cm topuklu giyip mor falrarı rujları sürdükten sonra insanın saçının görünüp görünmemesinin BENCE bir manası kalmıyor.

Ben de diyorum ki işte abartılmadığı takdirde tesettürlü gelin de süslenir.
Kırmızı ruj sürsün demiyorum ben de yakıştıramıyorum ama süslenmek hakkıdır..

Topuklu da giyer çünkü herkes bilir bunu gelinliği kaldıran güzel gösteren topuklu ayakkabıdır.
Hele de uzun bir boyunuz yoksa.. Ben oflaya oflaya topuklu giydim o gün mesela sırf gelinlik
kendini göstersin diye günlük hayatta hiç kullanmam.

Ama o gün güzel olabilmek için giydim.

Tesettürlü ya da tesettürsüz her gelin güzel olmak ister.
Süslenmek her gelinin hakkıdır.
BENCE.. Heves kırmayalım, saygılar sunarım..

Back