How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri Gelinlik seçimi ve kararsızlık ?

KOKUNNHUZURR

Minik mucizem‍‍‍
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
785
419
323
Denizli
Merhaba arkadaşlar benim boyum 1,55 esmer biriyim yaklaşık 1,5 yıldır tesettürlüyüm.
Geleyim konuya :)

Öncelikle gelinliğim açık olsun istiyorum( esmer olduğum için beyaz eşarbı çok sırıtacak ) böle düşünüyorum
Kapalı olduğum içinde çok güzel tesettürlü gelinlikler çok hoşuma gidiyor fakat esmer oldugum için hep kararsızım lütfen yardımcı olun :( kafam çok karışık

Son düzenleme:
yakışmaması,tesettür ayetlerini es geçmeye değer mi?:20: bence yanlış düşünüyorsunuz. evet açık olsanız diyecek tek sözüm olmazdı ama ben normalde kapalıyım,o gün güzel olmalıyım ,açılmalıyım yorumlarına karşıyım:45: sen tesettürlü de güzelsin bacım.Allah yakışmayacağı şeyi kuluna emretmez...inşallah sağlıklı karar verirsin:54:

haklısınız çevremden gelen yorumlar benim sağlıksız düşünmeme sebep oluyor :( . aslında tesettürlü olabilirim ama boydan çok kötü görünürsün diyorlar :( kafam karışık

haklısınız çevremden gelen yorumlar benim sağlıksız düşünmeme sebep oluyor :( . aslında tesettürlü olabilirim ama boydan çok kötü görünürsün diyorlar :( kafam karışık

topuklu ayakkabı+kabarık duvakla yapamayacakları şey yok kuaförlerimizin:9: çevreniz değil,sizin ne düşündğünz önemli.siz karar vererek tesettüre girmişsinz...çok güzel bir gelin olacağınıza inanın. bende süt beyazıyım. evlenrken gelinliğin içinde benm olmadığımı farketmeyecekler mi:9: ışıldayan gözlermz yeter o gün :16:

topuklu ayakkabı+kabarık duvakla yapamayacakları şey yok kuaförlerimizin:9: çevreniz değil,sizin ne düşündğünz önemli.siz karar vererek tesettüre girmişsinz...çok güzel bir gelin olacağınıza inanın. bende süt beyazıyım. evlenrken gelinliğin içinde benm olmadığımı farketmeyecekler mi:9: ışıldayan gözlermz yeter o gün :16:

Çok güzel yorumlamışsınız :) teşekkür ederim yorumlarınızla rahatladım ve çevremdekileri gülüp geçiyorum ve kendi istediğimi seçiyorum:)

Kapalı olduğundan dolayı düğünde acık olmayı sectiğin icin sana kızanlar olur ama kesinlikle takma bile onları cünkü bu günü hayatında insallah 1 kere yasayacaksın nasıl istersen öyle olmayı sec canım. Gelinlik öyle birsey ki istediğin modele sokturabilirsin kendini kendi zevkine kalmıs. Dikim gelinlikler daha iyi oluyor genelde cünkü istediğin yeri kapatır istediğin yeri acarsın hemde üzerine sana yakısacak sekilde olustururlar gelinliğini :)

Kapalı olduğundan dolayı düğünde acık olmayı sectiğin icin sana kızanlar olur ama kesinlikle takma bile onları cünkü bu günü hayatında insallah 1 kere yasayacaksın nasıl istersen öyle olmayı sec canım. Gelinlik öyle birsey ki istediğin modele sokturabilirsin kendini kendi zevkine kalmıs. Dikim gelinlikler daha iyi oluyor genelde cünkü istediğin yeri kapatır istediğin yeri acarsın hemde üzerine sana yakısacak sekilde olustururlar gelinliğini :)

Evet bir kere olduğu için kararsızdım ama kendi seçimim daha önemli artık:)

bence tesettürlü gelinlik seçmelisin :) hiç denedin mi yakışıyor mu diye? çook güzel tesettürlü gelinlikler var, ben açık olduğum halde arkadaşlarımın resimlerini görünce tesettürlü gelinlikleri daha güzel buluyorum.bence bi dene, cook guzel modeller bulabilirsin..

diğer yönden, açıkçası kendi fikrimi söyliyim, ben olsaydım heralde tesettürlüyü seçerdim yine, çünkü insanlar zaten her gelinde bir açık arıyolar, dedikodu malzemesi arıyolar, bi ton laf edecekler..canını sıkacaklar..bir de tuhaf gelmeyecek mi, saçlarını açmak? yani sen zaten kapalı bi bayansın, bence düğünden sonra tekrar kapanman saçma gibi..tabii benim düşüncem bu...:34:

canım ben de açık bir bayanım kıyafetlerim de cok kapalı değildir ama gelinliğimi kollu yaptırdım hem kendi ailem hem eşimin ailesi mutaassıp die . sana da bunu tavsiye ederim baş konusunda da normalde neysen o olmalı die düşünüyorum 1.50 boy topukluyla en az 1.60 oluyor hiç kafana takma bi de bi güzel türkan soray duvagı yaptırırsın olursun 1.70 =)
benim gelinliğime bakabilirsin daha az kabarık yaptırarak uzun görünebilirsin =)

tatlım ne güzel testüre girmişsın hayırlı olsun ne güzel yakın zamanda evleneceksin. inan bana o kadar gzl tesettürgelinlikler varkı bence incelemeden gecme. türk milettinde vardır bu kapalı kızları düğünde illa açtırırlar ben cok sacma buluyorum sonucta kapanmışsın nedn en gzl gününde en gzl şekilde cıkmyosun ozmn... bence cevreni fazla dinleme

bence tesettürlü gelinlik seçmelisin :) hiç denedin mi yakışıyor mu diye? çook güzel tesettürlü gelinlikler var, ben açık olduğum halde arkadaşlarımın resimlerini görünce tesettürlü gelinlikleri daha güzel buluyorum.bence bi dene, cook guzel modeller bulabilirsin..

diğer yönden, açıkçası kendi fikrimi söyliyim, ben olsaydım heralde tesettürlüyü seçerdim yine, çünkü insanlar zaten her gelinde bir açık arıyolar, dedikodu malzemesi arıyolar, bi ton laf edecekler..canını sıkacaklar..bir de tuhaf gelmeyecek mi, saçlarını açmak? yani sen zaten kapalı bi bayansın, bence düğünden sonra tekrar kapanman saçma gibi..tabii benim düşüncem bu...:34:

kapalı olmaya karar verdim düşüncenizde çok haklısınız herşey istediğim gibi olur inşaallah.Tesetürlü gelinliklerde kendime uygun bir seçim yapınca sorun olmayacağını düşünmekteyim.

canım ben de açık bir bayanım kıyafetlerim de cok kapalı değildir ama gelinliğimi kollu yaptırdım hem kendi ailem hem eşimin ailesi mutaassıp die . sana da bunu tavsiye ederim baş konusunda da normalde neysen o olmalı die düşünüyorum 1.50 boy topukluyla en az 1.60 oluyor hiç kafana takma bi de bi güzel türkan soray duvagı yaptırırsın olursun 1.70 =)
benim gelinliğime bakabilirsin daha az kabarık yaptırarak uzun görünebilirsin =)

Teşekkür ederim ne tür gelinlik giymem gerek şimdi onu araştırıyorum sizin gelinliğinizi bulamadım:(

moda evinde çalışan bir tanıdığıma danıştım,nasıl olması gerektiği hususunu.özel dikim tercih ederseniz kafanızdaki alternatifleri daha rahat değerlendirirsinz hem...:21:

Back