• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi- ACİL Yardım Lütfen!!!

Gingerrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
9
0
86
İstanbul
Merhaba,

Eylül ayında otel balo salonunda dügünüm olacak ve bir kac gun icerisinde gelinlik modelimi belirlemem gerekiyor. Ben daha vücüt hatlarını gösteren gelinlikleri beğeniyorum, nişanlım ise daha prenses gibi kabarık modelleri.. Benim deneyip begendim bir kac model şunlar:

$IMG_1030.516x800.60.6K.jpg $IMG_1028.597x800.52.0K.jpg $IMG_1019.597x800.55.2K.jpg $IMG_0950.597x800.53.2K.jpg $IMG_0924.597x800.66.1K.jpg
Sizce hangisi daha güzel? Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

ben en çok 3. resmi beğendim .. Fiziğin çok güzel hepsini güzel taşımışsın biraz daha kabarıklarını düşünebilirsin bence eminim onlarda çok yakışıcaktır.

3. ve 4. modeli çok beğendim ve yakışmışlar ama 4, 3e göre daha genç işi. 3 biraz daha ileri yaşa göre gibi geldi.

Bana kalırsa hiçbiri ama ben 4.yü beğendim ama ben olsam düğünde giymezdim çünkü elbise gibi seçtiğin modeller bence nişanlını dinle gelinlik gibi kabarık birşey bak bir an önce yinede sen bilirsin sen beğendiysen...

Son düzenleme:
Fizigin cok musait, kesinlikle 1 yada 5 derim ben. Bende zayif bir gelindim, gelinligimin modelide 1 ve 5 deki gibiydi.
Insallah gonlune gore secim yaparsan, simdiden mutluluklar...
:3:

Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için, ben de zaten 3. ve 4. arasında çok kararsız kaldım, o ikisinden birini almayı düşünüyorum. Tarzları baya farklı, o nedenle biraz yardıma ihtiyacım var...

Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için, ben de zaten 3. ve 4. arasında çok kararsız kaldım, o ikisinden birini almayı düşünüyorum. Tarzları baya farklı, o nedenle biraz yardıma ihtiyacım var...

ben 4 yada 5 diycektim siz madem 3 yada 4 diyorsunuz o zaman farklılık adına 4 olmalı hem farklı hem zarif hemde süslü :)) 3 de güzel ama sanki sönük kalıyor.duvak uzun olmalı ama

BEN 3 İLE 4 beğendim sende ikisi arasında kararsız kalmışsın sanırım.bunlardan ilk tercihim ise kesinlikle 4 vucut hatlarınız çok güzel ve çok iyi taşımışsınız ggeliğinliği maşallah.

4 ve 5 fiziğinize ne kadar yakışmış :nazar::nazar:.. gerçi 3 de yakışmış ama 4 ve 5 kendini daha çok göstermiş :16:

Son düzenleme:
Back