Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendi vücudunu en iyi sen tanıyorsun başkalarının görüşü değil senin ne istediğin beğenip beğenmediğin önemli bence o senin gelinliğin sana özel. Herkes bir şey söylüyor kafa karıştırıyor. Hele ki satış yapmak için yakışmasa da yakıştı diyebilirler kararı onlara bırakma kendin beğen. Çok fazla gelinlik denemek de iyi değil bence modelini önce kafanda oturt anlat öyle dene. Az çok bir tarzın vardır detaylarını ona göre seç taşlı mı , pullu mu ,çiçekli mi. Önce gelinlikçi seç güvenilir iyi iş yapan olsun eğer diktireceksen. Benim boyum 160 bu boyla prenses olmaz dediler A kesim giy dediler ben sevmiyorum A kesimleri. Prenses model, üç boyutlu çiçekli , güpürlü , upuzun kuyruklu bir gelinlik istedim abarttım sanırım daha da kabarık olsun dedim hatta :) Olmaz dediler falan ama bitiminde hepsi çok beğendi örnek fotoğraflar çektiler. Çok konuştum ama gelinlik benim için de hassas konu inşallah sen de karar verirsin