• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik satmak veya kiralamak isteyen?

emmagreenbird

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
791
938
408
merhaba kızlar :) ben kış gelini olacam inşallah. dantel kol gelinlik arıyorum. elinde bu modelde gelinlik olup, kiralamak satmak isteyenler bana msj atabilir mi ? ben kimseye mesaj atamıyuorum bilginize :)

benim gelinliğimde çok hoş canım emin ol dantelli değil ama şimdi işteyim akşam istersen sana yollayabilirim hemde çok çok çok uygun 3200 liraya almıştım 1000 tlye satıorum.maddi imkansızlıklar malum

merhaba kızlar :) ben kış gelini olacam inşallah. dantel kol gelinlik arıyorum. elinde bu modelde gelinlik olup, kiralamak satmak isteyenler bana msj atabilir mi ? ben kimseye mesaj atamıyuorum bilginize :)
canım benim gelinliğim güpürlü kollu yani senin istediğin gibi. düşşünürsen haberleşelim

aslında salonda olacaksa üzerine beyaz kürk veya beyaz uygun bişey giyerek kullanabilirsin yani straplez beğenip de giymek istersen. illaki uzun kollu dantelli olsun diyorsan inşallah istediğin gibi bulabilirsin demekten başka söyleyebileceğim pek bişey yok :)))

tatlım üstünden epey zaman geçmiş bulabildin mi bilmiyorum ama benm gelinliğime de bi bak istesen:)Eki Görüntüle 570041

Back