Arkadaşlar ağustos 24de düğünüm var ve ben gelinlik provalarına ve görüşmelerine ne zaman başlamam gerektiğini bilemiyorum.
Bir yandan ne kadar boğazımı tutamasamda kilo veririm belki diye ertelemek istiyorum bir yandan geç kalıcam diye korkuyorum.
Tecrübeli arkadaşlar ne zaman başlamam gerektiği hakkında fikir versin lütfen.
mayıs haziran gibi kararını versen iyi olur..sezon olduğu için gelinlikçiler yogun olur..sen şimdiden model aramaya başla eger kafanda belirlediğin bişi yoksa
Canım ben bütün geliinlikçileri gezdim hepsi de aynı şeyi söyledi eylül gelini olmama rağmen hemen gelmelisniz bu yaz evlenen çok, çabuk olmalısınız dediler bence en geç mayıs başı başlat beğenmediğin bişi olursa değiştirebilme süren olsun.
haklısın canım işte bende ya kilo verirsem bol olursa birde onunla ugrasmıyım istiyorum ama geç kalmaktan iyidir herhalde.
Düğünün en önemli şeyi boşlanmaz
Arkadaşlar ağustos 24de düğünüm var ve ben gelinlik provalarına ve görüşmelerine ne zaman başlamam gerektiğini bilemiyorum.
Bir yandan ne kadar boğazımı tutamasamda kilo veririm belki diye ertelemek istiyorum bir yandan geç kalıcam diye korkuyorum.
Tecrübeli arkadaşlar ne zaman başlamam gerektiği hakkında fikir versin lütfen.
Bende gelinlikçiyim arkadaşım :) ilk provan için en ideal zaman mayıs ayı ortası muhtemelen 2 prova ve teslim provası halinde yapılacaktır. 2 provanı da temmuz ayı başında yaparsan düğün tarihinden 15 gün öncede teslim provasını yapıp alırsın gelinliğini evine koyar diğer işlerine rahatlıkla koşturabilirsin.. :) sürekli kilo alıp verme sıkıntın varsa da (ki kendimden bilirim) , gelinliğinin arkasını biritli yaptırabilirsin. ayrıca tam sezonda kumaşa dantele taşa falan zam geldiği için bende bugünlerde siparişini vermeni öneririm :)
Şimdiden mutluluklar..