Gelinlik Modelleri Gelinlik Provamdan

muhteşem olmuş,alt kısmınıı çok begendim .çok yakışmış,mutluluklar dilerim:nazar::1

çok teşekkürler yorumlar için takı önerilerinizi de bekliyorm

kabarıklığı hoşam gitti biraz daha parlaklıl verilse süper olur üste de bolero yakışır bence çünkü geniş omuzlusun sanırım böle olunca bolero daha hoş duruyor

kabarıklığı hoşam gitti biraz daha parlaklıl verilse süper olur üste de bolero yakışır bence çünkü geniş omuzlusun sanırım böle olunca bolero daha hoş duruyor

aslında tülü kendinden simli ama resimde belli olmamış bayağı ışıltılı bişey ama bolero hiç düşünmemiştim :28:

gelinliğiniz markası vivien angelmı bizde bu firmazyla çalılıyorz bu gelinlik yaz sezonda en çok satılan gelinlikti harika bi model bencede askısız kullanın daha asil

gelinliğiniz markası vivien angelmı bizde bu firmazyla çalılıyorz bu gelinlik yaz sezonda en çok satılan gelinlikti harika bi model bencede askısız kullanın daha asil
trabzonda diktiriyorum gelinliğimi lady de bencede askısız daha iyi olacak sanırım

Güzel ama bana etegi biraz daha az kabarık olsaymıs daha iyi olurmus gibi geldi mutluluklar dilerim.

kimse takı önermemiş şun takı fikrine gerçekten çok ihtiyacım var

Back