Gelinlik Modelleri Gelinlik Provamdan

seda

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
682
213
648
37
bu da benim provada çekilen gelinliğim spot ışıklar olduğu için resim net değil rengi krem kollarına hala karar vermedim sizce taşlı askı nasıl durmuş birde yan tarafta toplanan tülün arasına hareketlilik versin diye parça tüller eklenecek. askılarda dikilecek eğer düğün günü fikrim değişirse askıları dikiş yerinden kesecez aslında askılar hoşuma gitti ama hep straplez gelinlik düşünüyodum beğenmeme rağmen askı fikrine alışamadım yorumlarınız fikirleriniz benim için önemli

Son düzenleme:
evet resim bir türlü yüklenmiyo hata veriyo uğraşıyorum bir şekilde yükleyecem sanırım resmin boyutu büyük

ya resmin boyutu büyük nasıl küçülür ki off sinir oldum

sanırım oldu şimdi yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• $100_5661.jpg
    $100_5661.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 105
Askılar resimde pek hoşuma gitmedi benim,
ama yakından güzel duruyor olabilir.
Gelinlik güzelmiş.
Gönlünüze göre olur inş.
Mutluluklar.

canim cok hos durmus... bence straplez giy.. ama omuzundaki o taslarda cok hos yani her ikiside güzel olur... ben beyendim :) mutluluklarrr :nazar:

alt kısmını çok beğendim sade tam istediğim gibi.
mutluluklar eminim çok daha güzel olacaktır.
Darısı üzerinde görmek inşallah

ben bu haliyle begendim cok yakısmıs masallah
egerki kol kısmında kararsızsan cıkacak sekilde yaptır
kuzenimin aynı bu sekilde askıları vardı nikahdan sonra dügün baslarken cıkartmıstı
gelinlikci o şekilde yapmıstı askıları

Tatlım omuzundaki taşlarla straplez giymelisin.Böyle olduğu gibi.Umarım herşey gönlünce olur

Güzel ama askısız kullan, yani straplez..mutluluklar canım :16:

benim gelinliğime benziyor canım.straplez bu modele daha ii oluyo.benim fikrim tabi.tebrikler şimdiden

Çok güzelmiş çok beğendim gelinliğini zevkime uygun
bence taş askılar çok güzel durmuş canım

ben bu haliyle begendim cok yakısmıs masallah
egerki kol kısmında kararsızsan cıkacak sekilde yaptır
kuzenimin aynı bu sekilde askıları vardı nikahdan sonra dügün baslarken cıkartmıstı
gelinlikci o şekilde yapmıstı askıları

benimde o şekilde çıkabilecek şuan o şekilde dikiliyo ama düğün günü çıkarır mıyım kalır mı kararsızım gerçi iki düğünüm olacak bi çankırıda bi trabzonda birinde askılı birinde askısız da kullanabilirim

bir de takı sorunum var krem inci mi yoksa taşlı zarif bi set mi güzel durur

Back