Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bugun gelnlk provam vardi.%90 bitti bikac dantelleri monte etme isleri ve belime tasli kemer falan kaldi.straples üstüne bolerolu oldu.etek ucunu bisi yaptrmac faz gectm ondan..yorum ve fikirlerinizi önerilerinizi bekliorm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim bolerosuz cok daha guzel durmus uzerinde. ayrica neden bolero?? cikartmak icinmi??
boleronun yakası çok kapalı olmuş bence..yaka kapalı ise kolsuz olmalı bu kol boyu ile açık yaka olmalı..
kuyruğu ne kadar uzun bu arada,rahat edebilecek misiniz düğünde?
aa tamam ozaman guzel dusunmusun :) iki sekildede guzel bence canim ins mutlulukla giyersin. ankarada mi olucak dugununewet cnm boleroyu cikartmak icin bnm kinam dugunum farkli sehirlerde biliosn.kinamda da komsularimz vs.görsun die kinam dügün gibi olucak.bnde deisiklik olsn birinde straplez birinde bolerolu giyerim dedim.hatta tasli kemer de yapilcak onuda birinde takip dierinde takmicam.kuyrum az uzun ama citcitli olacak cikartcm ilerleyn saatlerde.birde bnm gögus buyuk straplezle cok zorlancam provada bile elim onu cekistirip duruodu
yok canim çanakkalede olucak erkek tarafi orali.nisanlimin is yeri alankarada oyuzden ankarali olacaz bu saattn snraaa tamam ozaman guzel dusunmusun :) iki sekildede guzel bence canim ins mutlulukla giyersin. ankarada mi olucak dugunun
Eteğe de dantel ekletseydiniz keşke böyle boş kalmış biraz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
merhaba bnde izmitli birini görmek cok güzel.evet bu sikintiyi farkettim bnde istedim baska sehirden istanbul olr.nişanlm ankarada calisio oradan olur die ama cevremdekilr ne gerek var burada birsürü yer var bosnuna baska sehire gidip gelme diyip durdular.ama suanda pismanlik yasiorm hazir gelinlik almadigima.insallah dedigin gibi sonunda güzel olr.Allahtan iyi güler yüzlü insanlardi tamam yapariz sökeriz istedigin gibi olr dediler ama etek ucuna dantel olmaz bukardr cok yogun tül olrsa dedi bakalim olacakmi.hayirlisi.sized mutluluklar dilerim )
Bende izmitliyim ve gelinliğimi izmitte diktirdim.çokta memnun kaldım