ciddi olamazsin :))) buralari tavsiy ederim insanlari hakkinda yorum yapamam ama evleri guzel yebi evler yapiliyo surekli ve kiralar uygun
istersen bende gordugumde kiralik soylerim sana
bizde sahibinden com dan ilanlara bakioz hem yeni hemde dier yerlere göre daha uygun die oralari düsünüorz.peki mahalle olarak önerebilcegin iyi olabilen yer varmi.bizde 1ay sonra tutacaz insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zahmet olmazsa cnm görürsen sölersn.cunku nisanlimda bnde ankarayi bilmioz oda 5aydir falan orada.ama sahibinden arastirio hep etimesgutta sifir yapilan evler var ve biraz daha uygun fiyatlr.sadece merkeze uzak falan dio aman olsun dedim bende neolcak.ama sen oralarda mahalle olarak önerebilcegin yerler varsa söle ev arastirirken oralara yönleniriz
hayatim insan alisiyo uzakliga. hem sakin biyer. cankaya taraflari cok curcuna. calisiyomusun??
iyi ozaman canim uzaklik cok sknti olmaz :)yok cnm suandacalismiyirm hala yüksek lisans ögrenciyim.
göğüs kısmı çok yukardamı olmuş. bana öyle geldi.
kizlar bugun provam varsi saolsn kadinlar gene cok kibarsilar vee gelinlihimi tamamen sökmüsler bn begenmeyice ,suanda dantel de tülde tamamen ignelli deil.bidahaki provada bi kat daha tül eklicekms daha yogun olsn die.su igneli haliyle icime sindi sanirim yapabilcekler iatedigimi
kizlar bugun provam varsi saolsn kadinlar gene cok kibarsilar vee gelinlihimi tamamen sökmüsler bn begenmeyice ,suanda dantel de tülde tamamen ignelli deil.bidahaki provada bi kat daha tül eklicekms daha yogun olsn die.su igneli haliyle icime sindi sanirim yapabilcekler iatedigimi
Sizin göğüsler büyük sanırım. Bir de öyle askıları mı olacak, askılarını sevmedim ben.
Sent from my iPhone using Tapatalk
o askıları çıkarttırmalısın hem tül hem askı . birde göğüs kısmı yukarıda zaten tülle göğsün kapanıyor büstiyer kısmnı biraz daha aşağıda olsa daha zarif ve göğüslerini küçük gösterir. o kadar para vereceksin o yüzden içine sinene kadar yaptır . mutluluklar
kayık kaya güzel olur gibime geldi içi de m şeklinde olcak sanırım askılar olmadan
ewet askilari olmicak.aslinda bnde kayik yakadan yanayim ama alinan invi kolyem gözükmezse k
gözükmesi ocin taa omzlaiminda acik olmasi lazm ozaman da dantel kollarim asagiya dogru kayar gibime geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?