• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik paketlemek

Noblecrn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
42
3
16
kızlar gelinliğimi düğünden 5ay önce aldım fakat gelinlikçi gelinliğimi kutuya koydu ve tarlatanı filan katladı hiç birşey olmaz açma dedi ama ben birşey olurmu diye endişeleniyorum kırışır filan diye ne yapmalıyım sizce

kızlar gelinliğimi düğünden 5ay önce aldım fakat gelinlikçi gelinliğimi kutuya koydu ve tarlatanı filan katladı hiç birşey olmaz açma dedi ama ben birşey olurmu diye endişeleniyorum kırışır filan diye ne yapmalıyım sizce

Kutudan çıkarıp asın ve askıda dursun

Kutudan çıkarıp asın ve askıda dursun

Asarsanız göğüs kısmı dura dura deforme olur, süre çok fazla. Bir koltuğun üzerine yatırıp eteklerini güzelce yaydırın. Göğüs kısmına da çorap, çamaşır, vb ne bulursanız doldurun diri dursun şekli bozulmasın. Ben öyle yaptım sapasağlam kaldı. Bir arkadaşım ise askıda tuttu, göğüsleri deforme olmuştu.

Ben de gelinliğimi düğünden 1 ay önce teslim alacağım ve 500 km uzaktaki memleketime götüreceğim. Ne şekilde götürmeliyim tavsiyeleriniz nelerdir?

Ben de gelinliğimi düğünden 1 ay önce teslim alacağım ve 500 km uzaktaki memleketime götüreceğim. Ne şekilde götürmeliyim tavsiyeleriniz nelerdir?

Otobüsle mi gideceksin? Yanına mı almayı düşünüyorsun?

Büyükçe bir karton koliye koyup kargoyla göndermeni tavsiye ediyorum. Koli gelinliğin basılmasını engelliyor. Göğüs kısmına dolgu koymak, ezilip büzülmemesi açısından şart.

Bavulla yanında götürürsen de olur ama o zaman daha çok sıkışıp buruşur. Açar açmaz hemen kabartıp havalandırırsan belki o da iyi olabilir. Her iki seçenekte de göğsü korumak önemli.

Otobüsle mi gideceksin? Yanına mı almayı düşünüyorsun?

Büyükçe bir karton koliye koyup kargoyla göndermeni tavsiye ediyorum. Koli gelinliğin basılmasını engelliyor. Göğüs kısmına dolgu koymak, ezilip büzülmemesi açısından şart.

Bavulla yanında götürürsen de olur ama o zaman daha çok sıkışıp buruşur. Açar açmaz hemen kabartıp havalandırırsan belki o da iyi olabilir. Her iki seçenekte de göğsü korumak önemli.

Evet otobüsle gideceğim, uçak yok çünkü. kargoda başına birşey gelmez dimi ya:110: Veya kutulayıp otobüsle götürürüm yapacağım birşeyler artık. O zaman göğüs kısmını doldururum ıvır zıvırla.
çok teşekkürler =)

Back