How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gelinlik Omuz Aksesuarı için Yardım

betuya

♥♥♥ YeNi GeLiN ♥♥♥
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
275
145
133
Kızlar, iki gündür internetin altını üstüne getirdim. Fotoğraftaki gibi gelinlik için omuz zinciri satan bir yer arıyorum. (tek omuz için) Önceden araştıran ya da bilen varsa yardımcı olabilir misiniz, nerden alabilirim buna benzer birşeyi??

Eklentiler

• GHA-21-07.jpg
    GHA-21-07.jpg
    190,2 KB · Görüntüleme: 1.404
Kızlar, iki gündür internetin altını üstüne getirdim. Fotoğraftaki gibi gelinlik için omuz zinciri satan bir yer arıyorum. (tek omuz için) Önceden araştıran ya da bilen varsa yardımcı olabilir misiniz, nerden alabilirim buna benzer birşeyi??

Canım bunu gelinlikçiler yapıyor.
Benim arkadaşımda buna çok benzer bir şey kullandı. Çıtçıtlı hemde istersen çıkarıyorsunda

Canım gelinliğimi diktirdim teslim aldım ben. Şimdi tekrardan gitsem çok fark isterler.. Ya da her hangi bir gelinlikçiden sorabilirim çıtçıtlı olanları varsa.. Benim gelinliğimin kendi güpüründen askıları var.. Tek bi koluna böyle bi detay güzel olur gibi geldi ama sonradan aklıma geldi.. Takıldım kaldım, neredeyse rüyalarıma girecek artık :KK70:

Back