Gelinlik Modelleri Gelinlik Konusunda Yardım..

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.450
3.685
Düğünüme 4 ay var Allah izin verirse bakmayı, denemeyi geçtim '' işte bu! '' diyebileceğim model bile bulamadım..:KK43:

Aslında beğendiğim şeyler oluyor ama çok fazla kararsız kalıyorum, emin olamıyorum bir türlü, eskiden bakıyorum daha kolay beğeniyormuşum...:KK14:

Mesela;

Bu modelin rengine ve özellikle etek kısmına ilk gördüğüm andan beri bayılıyorum çevremde gödüklerimden de farklı duruyor. Bu dersem aynısı olmasa bile bire bir benzeri olur, yaptırırım ama işte tek sıkıntım doğru karar mı olur? :KK64:

10808822_531704756932223_1239619975_n.jpg

Bunların da eteklerinin su gibi dökülmesini çok beğeniyorum..

tumblr_mjs6upo4wy1qgw400o1_1280.jpg
37685745545211120649612.jpg

5a8575c8d6f385d56941018fd5a600cc.jpg

1545042_10151928325181239_692972684_n.jpg

Ama diğer taraftan dantel detayını çok seviyorum zaten hayalim komple dantelli bir gelinlikti yalnız o kadar çok dantel gelinlik giyildi ki, sanırım çok görmekten komple dantelli gelinlikler cazip gelmiyor artık ama tamamen de vazgeçmek demek içimde kalması da demek olur ..

Hani hem bu tarz eteği, hemde dantel detayını resimlerde ki gibi üst kısımda kullanırsak hem hayalimi gerçekleştirir, hemde uçuş uçuş bir gelinlik giyebilirim bu sefer de çok mu basit bir model oluyor?

Her türlü öneri, tecrübe ve tavsiyelere açığım..

öncelikle Allah tamamına erdirsin:nazar:,

"su gibi dökülen" dedikleriniz çok güzel, muhtemelen gelinlikler ileride tamamen bu şekle dönüşecek, kabarıklık demode olacak diye düşünüyorum ama bu etekleri çok beğenmeme rağmen ilk gelinlik olarak çok mütevazi buluyorum, yani bana göre ilk kez gelinlik giyen bir kişi kabarık etekli olanlardan giymeli, ama ilk kez giyilmiyorsa da kabarık olanlar değil mutlaka bunlardan olanlar giyilmeli diye düşünüyorum..
yani bu etekler ilk gelinlik için fazla sade ve sönük, ilk olmayan gelinlikler içinse son derece masum ve şık oluyor.

birinci modelinizin detaylı fotoğrafını ekliyorum, belki karar vermeniz kolaylaşır.. benim bu gelinliğe yorumum; etek kısmı güzel ama üst kısmı buradakinden farklı olmalı.. sevgiler..

Casamento-meetthemindells_-MeuCasamentoPerfeito3.jpg

aslında gelinliklerin hepsi birbirinden güzel
ama bence düğününün nerde olacağı da önemli gelinlik seçiminde
ilk gelinlik kır düğünü için mükemmel
etekleri su gibi olanları da ben şık bir otelde yapılan düğünde hayal edebiliyorum
benim gelinlik konusunda görüşüm düğünün nerde olacağı yani
bu açıdan düşünürsen belki daha kolay karar verebilirsin

Bende gelinlik araştırması içindeyim ama modeller bana çok sade geldi gündüz kır düğünü olsa olur ama salon düğünleri için çok sönük bence

aslında gelinliklerin hepsi birbirinden güzel
ama bence düğününün nerde olacağı da önemli gelinlik seçiminde
ilk gelinlik kır düğünü için mükemmel
etekleri su gibi olanları da ben şık bir otelde yapılan düğünde hayal edebiliyorum
benim gelinlik konusunda görüşüm düğünün nerde olacağı yani
bu açıdan düşünürsen belki daha kolay karar verebilirsin

Bende gelinlik araştırması içindeyim ama modeller bana çok sade geldi gündüz kır düğünü olsa olur ama salon düğünleri için çok sönük bence

İşte, maalesef düğün yerim biraz ağır, o yüzden zaten dantel detayı kullanarak biraz şıklaştırmak istiyorum aynı zaman da..

10486520_1509935329222569_872541454423394027_o (1).jpg

öncelikle Allah tamamına erdirsin:nazar:,

"su gibi dökülen" dedikleriniz çok güzel, muhtemelen gelinlikler ileride tamamen bu şekle dönüşecek, kabarıklık demode olacak diye düşünüyorum ama bu etekleri çok beğenmeme rağmen ilk gelinlik olarak çok mütevazi buluyorum, yani bana göre ilk kez gelinlik giyen bir kişi kabarık etekli olanlardan giymeli, ama ilk kez giyilmiyorsa da kabarık olanlar değil mutlaka bunlardan olanlar giyilmeli diye düşünüyorum..
yani bu etekler ilk gelinlik için fazla sade ve sönük, ilk olmayan gelinlikler içinse son derece masum ve şık oluyor.

birinci modelinizin detaylı fotoğrafını ekliyorum, belki karar vermeniz kolaylaşır.. benim bu gelinliğe yorumum; etek kısmı güzel ama üst kısmı buradakinden farklı olmalı.. sevgiler..

Casamento-meetthemindells_-MeuCasamentoPerfeito3.jpg

İnanın kabarık modelleri hiç sevmiyorum kabarık olacaksa bile dediğim gibi direkt kabaran değil de bu gösterdikleriniz gibi salaş olmalı..

İşte, maalesef düğün yerim biraz ağır, o yüzden zaten dantel detayı kullanarak biraz şıklaştırmak istiyorum aynı zaman da..

Eki Görüntüle 1333510
o zaman benim tavsiyem 2. resimdeki gibi sırtı sırf dantel olan
ama etekleri biraz daha kabarık bir model yaptırabilirsiniz
dediğiniz gibi dantel o kadar çok kullanıldı kii
bunlardan biri de benim:63:
ama sırtı sırf dantel olanlar bence halaa şıklığını koruyor

Bence farklı modellere yönel çünkü konuklarınız bile ne kadar abartıp gelir şık bi salona. O gün sizin en gösterişli sen olmalısın sonuçta tüm gözler sende olacak

o zaman benim tavsiyem 2. resimdeki gibi sırtı sırf dantel olan
ama etekleri biraz daha kabarık bir model yaptırabilirsiniz
dediğiniz gibi dantel o kadar çok kullanıldı kii
bunlardan biri de benim:63:
ama sırtı sırf dantel olanlar bence halaa şıklığını koruyor

Neden kullanıldı demiyorum ki, tabiki giymek isteyen giyecek ben kendi çevremde özellikle üstü full dantel, eteği kabarık dantel serpmeler ya da uçlarında danteller, hani farklı gelmiyor bana artık, beğenen beğenmeyen herkes sırf çok tutuldu diye aynı şeyi yapıyor adı gelinlik oluyor o kadar, özellikle üst kısmı dantel olup bel aşağısına hafifçe inip etek uçları sırf dantel tül etek gördük çokça, şimdi bende aynısını yaparsam basite kaçmak gibi geliyor. Taş, pul ekle deseniz inanın hiç benlik değil. :S

Son düzenleme:
Bence farklı modellere yönel çünkü konuklarınız bile ne kadar abartıp gelir şık bi salona. O gün sizin en gösterişli sen olmalısın sonuçta tüm gözler sende olacak

Zaten salon abartı, ki ben gösterişi kabarık gelinlikler taşlar süslerle olduğunu zannetmiyorum. Gelinliğin asilliği, kullanılan kumaşlar, rengi, saç, makyaj' ın birbiriyle bütünleşmesi önemli olan, ha salon ağır evet ve bu salona sanırım en hafif kate middleton tarzı bir gelinlik gider, hani şu sert kalın kumaştan o da bana çok rercih edilmediği için ağır sanki daha orta yaş işi gibi geliyor..

bu salona upuzun bir kuyruk gider, mutlaka kuyruklu ve dantelli olsun

Dantel istiyorum ve kesin olacak en kötü üst kısmında zaten, ayrıca rengini de kırık beyaz değil böyle kreme dönük, dantelli, uzun kollu düşünüyorum etek kısmının nereden başlayacağı, ne kadar kabarık olacağı, duruşu en önemli şey şuan benim için..
c711.jpg

Neden kullanıldı demiyorum ki, tabiki giymek isteyen giyecek ben kendi çevremde özellikle üstü full dantel, eteği kabarık dantel serpmeler ya da uçlarında danteller, hani farklı gelmiyor bana artık, beğenen beğenmeyen herkes sırf çok tutuldu diye aynı şeyi yapıyor adı gelinlik oluyor o kadar, özellikle üst kısmı dantel olup bel aşağısına hafifçe inip etek uçları sırf dantel tül etek gördük çokça, şimdi bende aynısını yaparsam basite kaçmak gibi geliyor. Taş, pul ekle deseniz inanın hiç benlik değil. :S
ben de aynı şeyi söyledim zaten
sırtı dantel olmalı
sadece eteği elbise gibi değil de biraz daha kabarık ve kuyruklu olmalı
çünkü salonun çok şık

canım herşeyden önemisi senin ne istediğin ne begendiğin evet salon onemlı ama sen bunu bıkere gıyceksın en cok ne gıymek ısterdın bunu dusun ıkıncısı ne ıstedıgın onemlı elbet ama senın uzerınde nasıl duracak sana yakısacakmı sen kendıne aıt hıssedekmısın bunlar daha onemlı vucudun nasıl bılmıyorum ama bu su gbı olan gelınlıklerın oldugundan daha kılolu gosterdıgını bılıyorum belının cok ınce olması lazım mesela sırt detaylı dantellı gelınlıkler benımde cok hosuma gıdıyor ama sırtın buna musaıt mı bu bıle onmlı cunk o fotolarına baktıgımız gelınlıkler onların uzerınde guzel bıze uygun olurmu mutlu edermı en basta bunları dusun bence canım

çok güzeller ama daha farklı modeller bakabilirsin bence düğün yerinde çok şık ve ağır o yuzden bunlar biraz sönük kalabilir benimde kısmetse yaza düğünüm ama ben kabarık ve kuyruklu bişey düşünüyorum bence sende o tarz modellere bakmalısın

canım herşeyden önemisi senin ne istediğin ne begendiğin evet salon onemlı ama sen bunu bıkere gıyceksın en cok ne gıymek ısterdın bunu dusun ıkıncısı ne ıstedıgın onemlı elbet ama senın uzerınde nasıl duracak sana yakısacakmı sen kendıne aıt hıssedekmısın bunlar daha onemlı vucudun nasıl bılmıyorum ama bu su gbı olan gelınlıklerın oldugundan daha kılolu gosterdıgını bılıyorum belının cok ınce olması lazım mesela sırt detaylı dantellı gelınlıkler benımde cok hosuma gıdıyor ama sırtın buna musaıt mı bu bıle onmlı cunk o fotolarına baktıgımız gelınlıkler onların uzerınde guzel bıze uygun olurmu mutlu edermı en basta bunları dusun bence canım

Zaten uygun olursa yapacağım canım, uzun kollu dantel düşünüyorum boyum 1.60 civarı ve 45 kiloyum o yüzden kabarık bişey düşünmüyorum top gibi bişey olurum kabarık gelinlikle ki, hiç bir zaman kabarık gelinlik hayallerimi süslemedi bundan 5 sene önce de A kesim gelinliklere bakıyordum. 2.si su gibi dökülen bel kısmı yukardan başlayan kurdeleli bir gelinlik düşünüyorum, ki bacak boyum ve bedenimi uzun ve zarif göstersin yanlış biliyorsam o başka tabii :KK66:

çok güzeller ama daha farklı modeller bakabilirsin bence düğün yerinde çok şık ve ağır o yuzden bunlar biraz sönük kalabilir benimde kısmetse yaza düğünüm ama ben kabarık ve kuyruklu bişey düşünüyorum bence sende o tarz modellere bakmalısın

Canım bana kabarık zaten yakışmaz, çünkü boyum 1.60 civarı kısa boylu bayanlara da kabarık gelinliği yakıştıramıyorum açıkçası, ha daha ağır bir gelinlik olabilir tabiki, en azından duruş olarak, kuyruklu da olabilir ama kuyruklu gelinlikleri de taşımak zor netice de kokteyl tarzı olup masadan masaya gezmeyeceğiz sadece, halay da çekilecek, çiftetelli de oynanacak, gelinliğin içinde rahat hareket edebilmeliyim. :KK39:

ben de aynı şeyi söyledim zaten
sırtı dantel olmalı
sadece eteği elbise gibi değil de biraz daha kabarık ve kuyruklu olmalı
çünkü salonun çok şık

Off nerden bulduk burayı diye isyan edesim geldi şuan :)
Peki sizin önerebileceğiniz modeller var mı?
Bu arada minyonum, 1,60 civarı boy ve 45 kiloyum fazla kabarık bişeyin de bana yakışacağını düşünmüyorum.. A kesim gider yine bu şekilde tüllü müllü bişey olmasa bile..
Üst kısmını uzun kollu dantelli düşünüyorum.. :KK68:

Off nerden bulduk burayı diye isyan edesim geldi şuan :)
Peki sizin önerebileceğiniz modeller var mı?
Bu arada minyonum, 1,60 civarı boy ve 45 kiloyum fazla kabarık bişeyin de bana yakışacağını düşünmüyorum.. A kesim gider yine bu şekilde tüllü müllü bişey olmasa bile..
Üst kısmını uzun kollu dantelli düşünüyorum.. :KK68:
bence de en azından a kesim olmalı
yanlış anlama beni
elbise gibi olanlar sanki 2. evlilikler için uygunmuş gibi geliyo bana
bu kabarıklık senin için çok mu
ben çok beğendim
10734087_883545625018755_2702593053654654_n.jpg

Düğünüme 4 ay var Allah izin verirse bakmayı, denemeyi geçtim '' işte bu! '' diyebileceğim model bile bulamadım..:KK43:

Aslında beğendiğim şeyler oluyor ama çok fazla kararsız kalıyorum, emin olamıyorum bir türlü, eskiden bakıyorum daha kolay beğeniyormuşum...:KK14:

Mesela;

Bu modelin rengine ve özellikle etek kısmına ilk gördüğüm andan beri bayılıyorum çevremde gödüklerimden de farklı duruyor. Bu dersem aynısı olmasa bile bire bir benzeri olur, yaptırırım ama işte tek sıkıntım doğru karar mı olur? :KK64:

Eki Görüntüle 1333423

Bunların da eteklerinin su gibi dökülmesini çok beğeniyorum..

Eki Görüntüle 1333436 Eki Görüntüle 1333437

Eki Görüntüle 1333461

Eki Görüntüle 1333462

Ama diğer taraftan dantel detayını çok seviyorum zaten hayalim komple dantelli bir gelinlikti yalnız o kadar çok dantel gelinlik giyildi ki, sanırım çok görmekten komple dantelli gelinlikler cazip gelmiyor artık ama tamamen de vazgeçmek demek içimde kalması da demek olur ..

Hani hem bu tarz eteği, hemde dantel detayını resimlerde ki gibi üst kısımda kullanırsak hem hayalimi gerçekleştirir, hemde uçuş uçuş bir gelinlik giyebilirim bu sefer de çok mu basit bir model oluyor?

Her türlü öneri, tecrübe ve tavsiyelere açığım..

Sen altı tül modelleri beğeniyorsun sanırım .
Üstü küpür altı tül az kabarık modellere bakabilirsin .
Allah mesut etsin mutluluklar .

bence de en azından a kesim olmalı
yanlış anlama beni
elbise gibi olanlar sanki 2. evlilikler için uygunmuş gibi geliyo bana
bu kabarıklık senin için çok mu
ben çok beğendim
Eki Görüntüle 1333806

Bilmiyorum ki, eğer etek kısmı öyle sabit duracaksa evet çok gibi :S
Kabarıklıktan kastım aslında ben dümdüz sabit duran etek kısmından hoşlanmıyorum o yüzden hep o tarz modeller gösterdim sizlere de, mesela bel kısmından kabarması kaba göstermiş gibi, oranın daha ince görünmesini isterim herhalde pc' de fazla kayıtlı resim olmadığı için bel konusunu hemen hemen bu resimle açıklayabilirim sanırım..

1545042_10151928325181239_692972684_n.jpg

X