Gelinlik Modelleri Gelinlik konusunda yardım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi zyv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zyv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
1.421
0
106
Diğer
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım hepinize merhaba. Yazın düğünüm var ve gelinlik modelime karar veremiyorum. Eklediğim iki farklı tarz arasında gidip geliyorum. Sizler de fikrinizi söylerseniz sevinirim. Tavsiye edebileceğiniz modeller varsa onları da ekleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim hepinize.

Eklentiler

• $gelinlik 21.jpg
    162,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $gelinlik.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 79
İkincisi biraz uzak tam belli değil yani model.
Ama 1. si daha güzel sanki

1. çok güzelmiş canım..
Bugün nette gezinirken bende bunu buldum, renk konusunda kesinlikle BEYAZ diyorum, ama model hoşuma gitti...

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar 2. model zaten aysiranın gelinliği. aysira katalog 2009 da görebilirsiniz daha yakından. 2. gelinliği gidip denedim aslında yakıştığını da düşünüyorum ama aceleye getirmemek adına sizin yorumlarınızı da bekliyorum...

bende birinciyi daha begendim hem kabarık al gelinliğini bence cok hoş oluyor

illa bu iki modeleden biri olacaksa 1 güzel. ama ben gelinlikte biraz daha şık ve gösterişi seviyorum. dantelin gelinliğe çok yakıştığını düşünüyorum. bence biraz daha araştır.

illa bu iki modeleden biri olacaksa 1 güzel. ama ben gelinlikte biraz daha şık ve gösterişi seviyorum. dantelin gelinliğe çok yakıştığını düşünüyorum. bence biraz daha araştır.

Yorumun için teşekkür ederim. İlla bu modeller olmak zorunda değil araştırmalarıma devam ediyorum...

cnm sadece ikisi arasında yorum yapıcaksak 1. gelinlik.
ama biraz daha araştır derim bunlar çok görülmüş modeller.
tek omuzlu eklenen modelde hoşmuş

ikisinin karşımı bence :) birincinin üst kısmı,2.nün etek kısmı..çoook hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…