- Konu Sahibi endoplasmicreticulum
-
Canım çok teşekkürler Ankamall de aklımda, ahh nerden başlayacağımben ankamall oleg cassiniden aldım. kiralama yok orada. satın alma ile kiralama arasında çok fiyat farkı yok yani yarı yarıya filan gelmiyor. ben öyle butik butik gezip araştırmadım açıkçası ki o butikler bana hiç güven vermiyor. ilk girdiğim mağaza olegdi ve aynı gün beğendim. ben de 2019 ağustosta evlendim. nisan ortasındaydı beğenip aldım. 36 beden, yoktu. mayıs başı gibi bedenim geldi. orda ölçü alındı. haziran gibi de teslim aldım. daha sonra ücretsiz ütü hizmetleri de vardı ancak ütüye gerek görmediğim için götürmedim. çalışan da çok ilgili bi hanımefendiydi. ismi haticeydi sanırım. mutlaka uğramalısın ankamall oleg cassiniye. 2700 tlye aldım ben gelinliği. 200 tl de duvak için ödedim.
hatta şöyle ilanımı da bırakayım :) ölçüler uyuyorsa indirim de yaparım :)
Oleg Cassini marka gelinliğimi satıyorum
36 beden 50 kg - 155 cm (5 cm topuklu) olarak giydim. ancak beden ölçüsü çok sıkı olacak şekilde alınmadı. oynama yapılabilir. etek boyu ise daha uzun olacak şekilde alındı yani bir tık daha uzun kişileri kaldırabilir. duvak hediye. ancak topuz altına tutturabilmek için tarak kısmı çıkarıldı...www.kadinlarkulubu.com
çok teşekkürler kuzumBende özel diktirdim satın aldım, umarım aklındaki gelinliği bulursun ❤ ben şuan ihtiyaçtan dolayı kendi gelinliğimi 1000₺ ye satışa çıkardım ihtiyacı olan varsa özelden yazabilir, bulunduğum ilin en iyi gelinlikcisine 3800₺ ye diktirdim şimdi boşa duruyor evde güzelim gelinlik ☹
Teşekkürler tatlış, bana özel dikim çok riskli geliyor şuan bakınca, sanki asla dikemeyecekler hazırı tadilat yaptırayım gibi :)Bende kadıkoyde bır gelıklıkcıye özel dikim yaptırmıstım..dolapta cok yer kaplıyor dogru ama pısman olmamıştım satın aldığıma... Kiralama ıle satın alma arasında cok bır fark yok zaten.. Hayırlı olsun bu arada
zaten 100 yeri de gezsen en fazla 20 değişik model görürsün. orasının danteli burasının taşı vs çok farketmiyor. ama gitmeden mutlaka internetten araştır, kafanda bir model olsun.Canım çok teşekkürler Ankamall de aklımda, ahh nerden başlayacağımGelinliğin aşırı yakışmış çok asil, benim boyum 174 kilo da 60 maalesef.. bir de hem yazın yakmayacak hem de bir tık daha kapalı bulmak lazım sanırım karşı taraf muhafazakar
senin gibi ben de aynı gün beğenir hallederim gibi geliyor ama :)
İcimden kendisine birakin demek geliyor ama ben de uzun saçtan ciddi anlamda nefret ederim erkekte, nasil duruyor olursa olsun hicbir sekilde dunya yakisiklisi olsa o uzun saç gozumu tirmaliyor
ve tanistigimizda eşim uzun sacliydi
Cok minicik bir imayla bir dahaki buluşmamiza saclarini kisacik kestirip gelmişti de adama oyle alici gozuyle bakabilmistim
Bu işler teoride "o bir birey ve sacina bari karisma" diyor ama pratikte pek oyle olmuyor. Asiri etkilenmeyecekseniz karismamaya calisin yine de.
Bir de saclari dokulmeye basladiysa kestirsin yani yarisi kelleşmiş sekilde uzun sac pek hoş durmaz saniyorum.
Teşekkürler tatlış, bana özel dikim çok riskli geliyor şuan bakınca, sanki asla dikemeyecekler hazırı tadilat yaptırayım gibi :)
merhabalarMerhaba kızlar, 2020 ağustos geliniyim. Ankara'da yaşıyorum henüz hiç bakmaya çıkmadık, biraz daha zayıflamayı bekliyorum. :)
Kafama takılan şu oldu, gelinlik satın alma gereksiz bir masraf mıdır? Kiralamayı düşünsek tadilat vs yapıyorlar değil mi?
Gerçekten değer bir fiyat farkı oluyor mu?
Oleg cassini vs gelinlikçilerde de kiralama oluyor mu?
Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler
Konuyu takipteyim bende ankarada yaşıyorum temmuzda düğünüm var. Henüz hiçbir gelinlik mağazasına gidip bakmışlığım yok anca oturuyorum evdeMerhaba kızlar, 2020 ağustos geliniyim. Ankara'da yaşıyorum henüz hiç bakmaya çıkmadık, biraz daha zayıflamayı bekliyorum. :)
Kafama takılan şu oldu, gelinlik satın alma gereksiz bir masraf mıdır? Kiralamayı düşünsek tadilat vs yapıyorlar değil mi?
İstanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mi acaba ? Gelinliğimi ordan baksam diye düşünüyorum ancak istanbulda yaşamıyorum nişanlım orda birlikte bakarız diye düşündükSıfırdan diktiriyorsunuz ama kiralık oluyor ben 2300 tlye işlemeli falan birsey diktirdim istanbulda. Herkes de cok begenmişti. İstanbulda bu işlerin piyasası var aynı gelinlikler fatihte 8 9 bin Eminönünde 6 gbi. Sultanbeylinde (sadece tesettür düşünmeyin) 3 bine bayagı abartılı bişi diktirebilirainiz. Ankarada da vardır böyle yerler sadece bulmak zaman alır. Bi de erken anlasın ama son Bi ay kala dikiliyor zaten daha uyguna gelir.
Fatih, gelinlikciler caddesi ve kadikoy bahariye tarafi ful gelinlikciİstanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mi acaba ? Gelinliğimi ordan baksam diye düşünüyorum ancak istanbulda yaşamıyorum nişanlım orda birlikte bakarız diye düşündük
Ankarada nereleri önerebilirsinizİstanbulda cok pahali, en cirkinleri bile 5 liradan basliyor. Ama ankara bu konuda daha uygun.. bence satin al, kiralamak neredeyse ayni fiyat, soyle bir sey yapabilirsin ikinci el alabilirsin, kadinlarin gelinliklerini nisanliklarini satisa cikardiklari siteler vardi duymustum. Bence mantikli. Verirsin kuru temizlemeye mis
Aynı durumdayız canım ben de hiç bakmadım, herkes sorup duruyor kilo vercem diyorumKonuyu takipteyim bende ankarada yaşıyorum temmuzda düğünüm var. Henüz hiçbir gelinlik mağazasına gidip bakmışlığım yok anca oturuyorum evdeDiktirme mi daha ucuz hazır mı henüz o aşamadayım ama kk'da henüz o konuma cevap bulamadım İlk aklımda dai'ye gitmek vardı ama şimdilerde etraftan kalitesiz olduğunu duymaya başladım oysaki instagramda ki gelinlikler falan ok hoşuma gidiyordu. Burada okumuştum sanırım dai'ye girdiğin zaman hemen kontrat imzalatmaya çalışıyorlarmış gidersen dikkat et Birde gelinlikleri pahalı diyorlar sanırım 5binden başlıyormuş ama gidip bakmak gerek bi randevu ayarlamak gerek. Lütfen birbirimizle paslaşalım
Ama hazır almayacaksak artık totomuzu yerinden kaldırıp gidip bakmamız gerekAynı durumdayız canım ben de hiç bakmadım, herkes sorup duruyor kilo vercem diyorum
Dai'yi ben de instagramda bayılarak takip ediyorum, bisürü ekran görüntüsü kayıtlı bak hiç duymamıştımmm dikkat edeyim o zaman
Ben ilk olarak Tunalı'ya gidip tek tek gezmeyi düşünüyorum
Çok teşekkür ederimFatih, gelinlikciler caddesi ve kadikoy bahariye tarafi ful gelinlikci
Arkadaşım kiralamıştı. Sıfır gelinliği onun bedenine göre ayarladılar ilk o giydi sonra geri verdi. Satın alsaydı 3000 idi fiyatı 2800 e kiraladı.Merhaba kızlar, 2020 ağustos geliniyim. Ankara'da yaşıyorum henüz hiç bakmaya çıkmadık, biraz daha zayıflamayı bekliyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?