- 4 Kasım 2019
- 69
- 30
- 3
- Konu Sahibi endoplasmicreticulum
-
Çıkmadan bir fikir aldım teşekkürlerKiralamayla satin alma arasinda cok fazla bi fark yok ben satin almistim o yuzden
Evet internetten görüyorum kuzum fiyatlar çok uçuk, aşırı sade bir gelinlik bile 4-5bin. inşallah hayallerimdekini bulurum fotoğrafını da atarımSimdidem basla bence canim izmirde olsaydin sana kendi gelinlikcimi tavsiye ederdim uzakdan bile dikip yolliyo ama istermisin bilmem herkes bana 10milyardan asaya fiyat vermezken benim gelinlikcim 5 bucuk milyara bana rüya gibi özel dikim bi gelinlik yapti
Orası öyle, ben de ondan çekiniyorum ama her modelde kiralama oluyor mu, bi fark oluyor mu iyice gezip bakmam lazım. Tunalı caddesinde bi hayli gelinlikçi var günlerce gezerizSatın alınınca o gelinlik Bi süre sonra evde fazlalık oluyor yer kaplıyor bosuna fazladan para veriyorsunuz satarkende 600 den yukarı gitmiyor
Evet internetten görüyorum kuzum fiyatlar çok uçuk, aşırı sade bir gelinlik bile 4-5bin. inşallah hayallerimdekini bulurum fotoğrafını da atarım
Arasında pek fark olmuyor maalesef. Ben aldım o yüzden. Evde fazlalık mı evet, ama giyinme odamda diğer elbiselerimin yanına astım kılıfında duruyorMerhaba kızlar, 2020 ağustos geliniyim. Ankara'da yaşıyorum henüz hiç bakmaya çıkmadık, biraz daha zayıflamayı bekliyorum. :)
Kafama takılan şu oldu, gelinlik satın alma gereksiz bir masraf mıdır? Kiralamayı düşünsek tadilat vs yapıyorlar değil mi?
Gerçekten değer bir fiyat farkı oluyor mu?
Oleg cassini vs gelinlikçilerde de kiralama oluyor mu?
Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler
Aysira hmm oraya da bakacağım muhtemelen hazır model olur inşallah ben de düğünden sonra sizin gibi konuşurum çok teşekkürlerSatarken zararına satılıyor evet ama kiralama ile satın alma arasında çok fazla bir fark yok bende satın alınmasını istedim gelinliğimin kayımvalidemler satın aldılar. Aysiradan almıştım harika Bi gelinlik. Pişman olmadım ne seçtiğim gençlikten ne de satın almaktan. Eğer hazır model düşünüyorsanız aysira da mevcut en az 2 ay önceden bakmanız yeterli olur. Ama özel dikim düşünüyorsanız şimdiden bakmaya başlayın bence modeli belirler ona göre dikime başlanır. Benim nişanlıiım özel dilimi nişanıma 4 ay varken dikime başlanmıştı. Olası aksilikler önlemek adına erken başlayıp erken bitirin kafanız rahat olur. Hayırlı olsun şimdiden.
İşlemeleri modeli çok hoşmuş canım, askıları omzu dekolte vs tam kararında, tebrikler güzel seçimine ve çook teşekkürler :))Eki Görüntüle 2573587 Eki Görüntüle 2573588
Fikir olsun diye yolliyorum sana canim. Diktirrisen ☺ benim gelinligim boyledi
O zaman ilk durağım Tunalı Aysira, Dai wedding zeynep ekin falan da tavsiye ettiler, çok zevkli olacak gibi çok teşekkürlerArasında pek fark olmuyor maalesef. Ben aldım o yüzden. Evde fazlalık mı evet, ama giyinme odamda diğer elbiselerimin yanına astım kılıfında duruyortunalı’da aysira’dan aldım ben. Çok güzel ilgilendiler tavsiye ederim.
Tsk ederim canimİşlemeleri modeli çok hoşmuş canım, askıları omzu dekolte vs tam kararında, tebrikler güzel seçimine ve çook teşekkürler :))
Ben istanbulda kiralik aldim sifirdan diktirdim gelinlik alcaksiniz bi kere kullanilcak baza altinda kalicak 8 9 bin bosuna masraf. Kesinlikle kiralik bu arada hemen dikmiyolar son1 ay kala provalarla haftalik dikiliyor.Merhaba kızlar, 2020 ağustos geliniyim. Ankara'da yaşıyorum henüz hiç bakmaya çıkmadık, biraz daha zayıflamayı bekliyorum. :)
Kafama takılan şu oldu, gelinlik satın alma gereksiz bir masraf mıdır? Kiralamayı düşünsek tadilat vs yapıyorlar değil mi?
Merhaba kızlar, 2020 ağustos geliniyim. Ankara'da yaşıyorum henüz hiç bakmaya çıkmadık, biraz daha zayıflamayı bekliyorum. :)
Ben orada tek model denedim ve aldımO zaman ilk durağım Tunalı Aysira, Dai wedding zeynep ekin falan da tavsiye ettiler, çok zevkli olacak gibi çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?