Gelinlik Modelleri Gelinlik kararsızlığı

lucida93

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
159
227
303
Öncelikle herkese merhaba. Ciddi anlamda büyük bir kararsızlık içindeyim, ne yapacağımı bilmiyorum, sona bıraktığım gelinlikler içinde seçim yapmama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Gelinlik seçiminde etkili olacağı için bildireyim; 1.60 boyunda 47 kilo bir kızım. Şimdiden herkese çok teşekkürler.

1:

2:

3:

4:

5:

6:

7:

Asıl hayalim, bir yıl kadar öncesinden gördüğümden beri zuhair murad'a ait olan bu gelinlikti, lakin yakın zamanda evlenen kuzenimin gelinliği bundan biraz daha farklı olsa da oldukça benzerlik gösteriyor, onun gelinliği araya serpiştirilmiş güpürlere sahip, kendisi benden sonra seçtiği için sen yine de al dedi ama bilemedim. Ayrıca bir de sorum olacak, bu gelinlikte güpür mü yoksa dantel mi kullanılmış sizce? Bana dantel gibi geldi.

8:

Merhaba verdıgınız olculere gore mınyon bır vucut tıpınız var.Bu nedenle sıze alt kısmı tamamı ıle kabarık ust kısmı ıse dar straples yada askılı bırseyler olmalı .Begendıgınız bu gelınlık modellerı ıcınde sıze en uygun olanın kesınlıkle 6 oldugunu dusunuyorum .Sonra 2 ve sonra da 4 olabılır.Tercıhınızı kesınlıkle bunlardan bırınden yana kullanın.Kısa boylu ve zayıf oldugunuzdan duz eteklı ya da balık model bır gelınlıkle kalabalık ıcınde kaybolursunuz...Sımdıden hayırlı olsun...

merhaba hepsi cok güzelller ,
ama en çokta 3 ve 6. gelinlikleri çok beğendim..
zarif ve şık olanlar .. mutluluklar ..

Çok teşekkür ederim, ben balık modeli olabilir diye düşünüyordum ama hiç böyle düşünmemiştim.

merhaba hepsi cok güzelller ,
ama en çokta 3 ve 6. gelinlikleri çok beğendim..
zarif ve şık olanlar .. mutluluklar ..

Çok teşekkür ederim. 6. gelinliği beğenen çok oldu. :)

2.ve 6.gelinlik modellerinden birini alın veya benzerini diktirin.hem o dediğim gelinlikler çok güzel hem de sizin boy ve kilonuza uygun olanı o ikisi bence

kızlar ben de çok kararsız kaldım. bu gelinliği aldım ama kimisi çok beğendi kimisi kabarık değil dedi bide beli yukarıda falan dediler. ben de sade gelinlik seviyorum. sizce değiştireyim mi yoksa bu güzel mii??

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-07-17-45-08.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 578
  • Screenshot_2015-06-07-17-44-46.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 535
  • IMG-20150607-WA0002.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 549

ya 2. yada 8.
cookk guzel
sade ve şık
asil
8 ıcınde güpür kullanılmıs
mutluluklar dılerım canım

bence gayet guzel
her kafadan bı ses cıkar sen kımseye bakma gıyecek olan sensın herkesı memnun edemezsın
kuğu gıbı olmussun

canım evet bel kısmı tuhaf duruyo gibi geldi banada. tadilat yaptırabiliyorsan yaptır bence.

çok teşekkür ederim :) içime su serptiniz. üzerimdeki 2 beden büyüktü. arkadan bi kız tutuyor gelinliğin belini. muhtemelen tuhaflık ondan. ilk provama hafta sonu gideceğim. o zaman dikkate alırım. çok sağolun.

bende diktirdim ilk provaya gittim hastaydım hiç halim yoktu gelinliğe dair hiçbirşey hatırlamıyorum şuan bakalım 2. provada nası bişey bekliyor beni süpriz

canım gelinlik kısa duruyor. :/

beli yukarıda evet...biraz da kısa gibi sanki

Aynı durumu bende yaşıyordum taa ki 1 ay öncesine kadar....Sıradışı, farklı bir model arıyorsanız eğer Ankara da Diva Modaevinin bu konuda başarılı harika modelleri var.Bi gidin bakın derim, oraya bakmadan karar vermeyin. Bende şu an bu modeli diktiriyorum bi kac değisiklik yaparak hayallerimdeki gelinlik oldu. Arkadaşımın önerisi ile gittim bende çok memnun kaldım.

http://www.divamoda.com.tr/

Eklentiler

• 2015_gelinlik_modelleri_desert_01.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 302
Selam kızlar bi ay sonra düğünüm var , tesettür olacak, ancak bu gelinlik staples geldi kapatırdım ama boyum uzun geldi tarlatan da kaldırdığı için sanki alttan tarlatan gözüküyor gibi , sizce nasıl duruyo, bazısı diyor kapalısın bu model olmaz vs moralim bozuldu .severek aldığım gelinlik ten soğumak üzereyim , nasıl giyeyim boyle olursa biraz fikir verin

Eklentiler

• IMG-20150625-WA0000.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 181
  • IMG-20150625-WA0005.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 185
  • IMG-20150625-WA0007.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 168

yanlış anlamazsanız tesettürlü hanımların gidip de açık gelinlikleri alıp tesettüre çevirmesini çok yersiz buluyorum...
tesettürlü ve mükemmel olan bir dünya gelinlik modeli var...
onları seçmek yerine, açık bir modeli alakasız kumaşlarla kapattırıp tesettürlü hale neden getirdiniz ?

maddi durumunuz olmaz, birisi vermiştir elde ki imkanlar bu kadardır o zaman sözüm yok, helal olsun kardeşim mutlulukla giyin.... ama onun dışında bir durum varsa severek isteyerek bu modeli seçip üzerine kol taktırdıysanız bence hiç olmamış...

Neyseki yardımcı olmak fikir vermek yerine sadece anlayışsız yorum yapan bazılarını dikkate almiyorum.. bazı kimseler kapalı gelinliklerin çoğunun aşırı abartılı kaçtığını benim gibilerine ve gelinlikçi gezme fırsatım olmadığını katalogdan seçme firsatim olduğunu bilmiyor .. bilmeden yorum yapmasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…