Merhaba verdıgınız olculere gore mınyon bır vucut tıpınız var.Bu nedenle sıze alt kısmı tamamı ıle kabarık ust kısmı ıse dar straples yada askılı bırseyler olmalı .Begendıgınız bu gelınlık modellerı ıcınde sıze en uygun olanın kesınlıkle 6 oldugunu dusunuyorum .Sonra 2 ve sonra da 4 olabılır.Tercıhınızı kesınlıkle bunlardan bırınden yana kullanın.Kısa boylu ve zayıf oldugunuzdan duz eteklı ya da balık model bır gelınlıkle kalabalık ıcınde kaybolursunuz...Sımdıden hayırlı olsun...
merhaba hepsi cok güzelller ,
ama en çokta 3 ve 6. gelinlikleri çok beğendim..
zarif ve şık olanlar .. mutluluklar ..
Öncelikle herkese merhaba. Ciddi anlamda büyük bir kararsızlık içindeyim, ne yapacağımı bilmiyorum, sona bıraktığım gelinlikler içinde seçim yapmama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Gelinlik seçiminde etkili olacağı için bildireyim; 1.60 boyunda 47 kilo bir kızım. Şimdiden herkese çok teşekkürler.
1:
Eki Görüntüle 1553750
2:
Eki Görüntüle 1553752
3:
Eki Görüntüle 1553753
4:
Eki Görüntüle 1553754
5:
Eki Görüntüle 1553758
6:
Eki Görüntüle 1553759
7:
Eki Görüntüle 1553760
Asıl hayalim, bir yıl kadar öncesinden gördüğümden beri zuhair murad'a ait olan bu gelinlikti, lakin yakın zamanda evlenen kuzenimin gelinliği bundan biraz daha farklı olsa da oldukça benzerlik gösteriyor, onun gelinliği araya serpiştirilmiş güpürlere sahip, kendisi benden sonra seçtiği için sen yine de al dedi ama bilemedim. Ayrıca bir de sorum olacak, bu gelinlikte güpür mü yoksa dantel mi kullanılmış sizce? Bana dantel gibi geldi.
8:
Eki Görüntüle 1553768
kızlar ben de çok kararsız kaldım. bu gelinliği aldım ama kimisi çok beğendi kimisi kabarık değil dedi bide beli yukarıda falan dediler. ben de sade gelinlik seviyorum. sizce değiştireyim mi yoksa bu güzel mii??
canım evet bel kısmı tuhaf duruyo gibi geldi banada. tadilat yaptırabiliyorsan yaptır bence.kızlar ben de çok kararsız kaldım. bu gelinliği aldım ama kimisi çok beğendi kimisi kabarık değil dedi bide beli yukarıda falan dediler. ben de sade gelinlik seviyorum. sizce değiştireyim mi yoksa bu güzel mii??
bende diktirdim ilk provaya gittim hastaydım hiç halim yoktu gelinliğe dair hiçbirşey hatırlamıyorum şuan bakalım 2. provada nası bişey bekliyor beni süprizçok teşekkür ederim :) içime su serptiniz. üzerimdeki 2 beden büyüktü. arkadan bi kız tutuyor gelinliğin belini. muhtemelen tuhaflık ondan. ilk provama hafta sonu gideceğim. o zaman dikkate alırım. çok sağolun.
canım gelinlik kısa duruyor. :/kızlar ben de çok kararsız kaldım. bu gelinliği aldım ama kimisi çok beğendi kimisi kabarık değil dedi bide beli yukarıda falan dediler. ben de sade gelinlik seviyorum. sizce değiştireyim mi yoksa bu güzel mii??
beli yukarıda evet...biraz da kısa gibi sankikızlar ben de çok kararsız kaldım. bu gelinliği aldım ama kimisi çok beğendi kimisi kabarık değil dedi bide beli yukarıda falan dediler. ben de sade gelinlik seviyorum. sizce değiştireyim mi yoksa bu güzel mii??
Öncelikle herkese merhaba. Ciddi anlamda büyük bir kararsızlık içindeyim, ne yapacağımı bilmiyorum, sona bıraktığım gelinlikler içinde seçim yapmama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Gelinlik seçiminde etkili olacağı için bildireyim; 1.60 boyunda 47 kilo bir kızım. Şimdiden herkese çok teşekkürler.
1:
Eki Görüntüle 1553750
2:
Eki Görüntüle 1553752
3:
Eki Görüntüle 1553753
4:
Eki Görüntüle 1553754
5:
Eki Görüntüle 1553758
6:
Eki Görüntüle 1553759
7:
Eki Görüntüle 1553760
Asıl hayalim, bir yıl kadar öncesinden gördüğümden beri zuhair murad'a ait olan bu gelinlikti, lakin yakın zamanda evlenen kuzenimin gelinliği bundan biraz daha farklı olsa da oldukça benzerlik gösteriyor, onun gelinliği araya serpiştirilmiş güpürlere sahip, kendisi benden sonra seçtiği için sen yine de al dedi ama bilemedim. Ayrıca bir de sorum olacak, bu gelinlikte güpür mü yoksa dantel mi kullanılmış sizce? Bana dantel gibi geldi.
8:
Eki Görüntüle 1553768
1:
Eki Görüntüle 1553750
2:
Eki Görüntüle 1553752
3:
Eki Görüntüle 1553753
4:
Eki Görüntüle 1553754
5:
Eki Görüntüle 1553758
6:
Eki Görüntüle 1553759
7:
Eki Görüntüle 1553760
8:
Eki Görüntüle 1553768
Selam kızlar bi ay sonra düğünüm var , tesettür olacak, ancak bu gelinlik staples geldi kapatırdım ama boyum uzun geldi tarlatan da kaldırdığı için sanki alttan tarlatan gözüküyor gibi , sizce nasıl duruyo, bazısı diyor kapalısın bu model olmaz vs moralim bozuldu .severek aldığım gelinlik ten soğumak üzereyim , nasıl giyeyim boyle olursa biraz fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?