Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım teşekkürler , arkadan atmalar tam bağlanınca 60 cm bel belli ediyor tesekkur ederimDiğer resimleri yeni gördüm, bence bel Kısmi daha ince görünmesi icin alt Tarafın az daha kabarık olmasingerek, Gül'e Gül'e giy canim
kızlar ben de çok kararsız kaldım. bu gelinliği aldım ama kimisi çok beğendi kimisi kabarık değil dedi bide beli yukarıda falan dediler. ben de sade gelinlik seviyorum. sizce değiştireyim mi yoksa bu güzel mii??
Neyseki yardımcı olmak fikir vermek yerine sadece anlayışsız yorum yapan bazılarını dikkate almiyorum.. bazı kimseler kapalı gelinliklerin çoğunun aşırı abartılı kaçtığını benim gibilerine ve gelinlikçi gezme fırsatım olmadığını katalogdan seçme firsatim olduğunu bilmiyor .. bilmeden yorum yapmasinlar
Öncelikle herkese merhaba. Ciddi anlamda büyük bir kararsızlık içindeyim, ne yapacağımı bilmiyorum, sona bıraktığım gelinlikler içinde seçim yapmama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Gelinlik seçiminde etkili olacağı için bildireyim; 1.60 boyunda 47 kilo bir kızım. Şimdiden herkese çok teşekkürler.
1:
Eki Görüntüle 1553750
2:
Eki Görüntüle 1553752
3:
Eki Görüntüle 1553753
4:
Eki Görüntüle 1553754
5:
Eki Görüntüle 1553758
6:
Eki Görüntüle 1553759
7:
Eki Görüntüle 1553760
Asıl hayalim, bir yıl kadar öncesinden gördüğümden beri zuhair murad'a ait olan bu gelinlikti, lakin yakın zamanda evlenen kuzenimin gelinliği bundan biraz daha farklı olsa da oldukça benzerlik gösteriyor, onun gelinliği araya serpiştirilmiş güpürlere sahip, kendisi benden sonra seçtiği için sen yine de al dedi ama bilemedim. Ayrıca bir de sorum olacak, bu gelinlikte güpür mü yoksa dantel mi kullanılmış sizce? Bana dantel gibi geldi.
8:
Eki Görüntüle 1553768
anlayışsız bir yorum yaptığımı düşünmüyorum...nedenini bilmediğim içinde zaten nedenini sordum...
anlamamak da ısrar etmenizi de anlayışla karşılıyorum...
ilaveten ;
kapalı gelinlikler abartıya kaçıyor da açık gelinliği bu şekilde kapatmak daha mı düzgün oluyor..?
sahip olduğunuz zevk, abartı anlayışını benim anlamam mümkün değil.
mutlulukla giyinin, Allah gönlünüzdeki gibi bir gelin olmanızı nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun...