Gelinlik Modelleri Gelinlik kararsızlığı

Canım minyon tipli bir bayansin ama vücut hatların nasıl onu bilemediğimden tam bir sey diyemiyorum. Ama modellere bakılırsa ben 2 ve 6 ya bayıldım

Diğer resimleri yeni gördüm, bence bel Kısmi daha ince görünmesi icin alt Tarafın az daha kabarık olmasingerek, Gül'e Gül'e giy canim

Şu kabarık değil diyenlere hiç bir konuda fikir danışmayın derim tek kalıp gelinlikten şaşamamış insanlar sizi herkesin giydiği artık üniformaya dönmüş gelinliğe (sıradan ve basitliğe) yönlendiriyorlar. Seçtiğiniz gelinlik çok zarif çok da yakışmış, mutluluklar.

anlayışsız bir yorum yaptığımı düşünmüyorum...nedenini bilmediğim içinde zaten nedenini sordum...
anlamamak da ısrar etmenizi de anlayışla karşılıyorum...
ilaveten ;
kapalı gelinlikler abartıya kaçıyor da açık gelinliği bu şekilde kapatmak daha mı düzgün oluyor..?

sahip olduğunuz zevk, abartı anlayışını benim anlamam mümkün değil.

mutlulukla giyinin, Allah gönlünüzdeki gibi bir gelin olmanızı nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun...

ben 4 numara diyorum. çoğunluk 2-6 demiş ama bence onların daha güzel durmasında mankenlerin de etkisi var. bir üstünde değerlendirmelisin. yakaları kapalı olduğu için ve belleri tam oturduğunu için her fizik yapısına uymaz. senin ölçülerini bilmediğimiz için yakışır yakışmaz diyemeyiz. ama gelinliklerin hepsi güzel. mutluluklar.

Hazır kapalı gelinliklerdeki abartı anlayışım aşırı kabarık taşlı pullu güllü dallı olması , tarz açısından onlardan hoşlanmıyorum... tabiki herkesin tarz ve abartı anlayışı farklıdır ,sade bir gelinlik olarak bunu beğenip kapatmak hic bir mahsur görmediğim birşeydi.. zaten danistigim konuya da yaptığınız cevapla bi alaka kuramadım

en alttakı ve onun bı ustundekı gelınlık cok hoş benceama alt kısmı bıraz daha kabarık olursa cok daha guzel durur :)

...buraya bir göz at canım güzel modeller var

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 2 yi beğendim gerçi kafan yeterince karışık ama ben kendi gelinliğimi de tavsiye ederim senin vucut tipine yakışır bence ben bayılarak giydim hala da beğeniyorum hiç keşke demedim

Ben göğüs kısmını bu şekilde yaptırdım ama

kesinlikle benzer modelleri üzerinize giyerek görün öyle karar verin derim. kilo ve boyumu aynı
ben balık diye gittim ve denilenin aksine harika da durdu balık modeller, kıvrımlarınızla da ilgili dediğim gibi üzerinizde görün ve annemin ısrarı sonucu bir tane A tipi model denememle çok daha yakıştığını gördüm ve öyle bir gelinlik seçtim.
Yani birkaç modelde çok yakışabiliyor, deneyin içinde kendinizi en beğendiğinizi alın derim :)
umarım bulursunuz bir an önce gelinliğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…