Canım arkaya dogru ince şu hayalet tül denilenlerden geliyo üzerinde güpür ve inci var ben sırtı kapatcam birde fiyonklar iptal oluak düğme nasıl durur acaba dedim.ipli sırtı iyice kavrıyo dik durmamı sağlıyo aslında ma bilemedim işte inşallah gönlüne göre bulursun sendeCanım arkası açık gelinlik ya ipli sanki daha güzel olur gibi. Arkası full omuzlara kadar dantelli olsaydı incili derdim. İnşallah gönlüne göre olur. Ben de ankaraya gideceğim 2 hafta sonra ordan bakacağım
Tatlım ben de arkası güpürlü yaptıracağım. güpür olacağı için de düğmeli yaptırmayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla ipliler de gizli olup düğmeli olabiliyor. Arkadaşımın sanırım öyleydiCanım arkaya dogru ince şu hayalet tül denilenlerden geliyo üzerinde güpür ve inci var ben sırtı kapatcam birde fiyonklar iptal oluak düğme nasıl durur acaba dedim.ipli sırtı iyice kavrıyo dik durmamı sağlıyo aslında ma bilemedim işte inşallah gönlüne göre bulursun sende
bence çok güzel görünüyor sadece gelinliğin arkasını görmüş olsam bile güzel. Düğününe 3 ay varmış o süre içinde kilo alıp verme ihtimalin olabilir eğer kilo alırsan ya da verirsen fermuarlı gelinliklerde sorun oluyor ama iplilerde sorun olmuyor. Birde istersen doğum yaptıktan sonra bile giysen yine olur gelinliğin sana :)kızlar düğünüme 3 ay var.ben geçen hafta gelinliğimi aldım sözleşmemi yaptım.nişanlımın işi dolayısıyla izin durumu cok kısıtlı o sırada ben bir iki yer gezdim ve bir modeli begendim aldım görenler begeniyo ama ben acele mi ettim daha çok gezseymiydim diye uykuları kaçırır oldum.pişman olma inşallahbir de arkası ipli modellerden aldım ama su gizli fermuar ve üstüne inci düğme modelleri var onlar daha çok hoşuma gitti değiştirebilirim her halde öyle bişey yaparlar diye umuyorum sözleşmeyı yaptık inşallah bir pürüz cıkarmazlar.cok mutsuzum ya içime sinmeyen bir şey var ama ne anlamadım sizce arkası bağlamalı olanlar mı yoksa fermuarlı olanlar mı görsel de daha şık ve kullanışlı.kızlarrr noluuuuuuuurrrrrr yardım edin tekrar gidip görüşmeden önce
canım cok teşekkür ederim biraz içim rahatladı gerçekten.gösterdiğm kişiler begendi ama bende bi türlü huzur yok.dediğin çok mantıklı kilo alıp verme durumunda fermuar riskli.bence çok güzel görünüyor sadece gelinliğin arkasını görmüş olsam bile güzel. Düğününe 3 ay varmış o süre içinde kilo alıp verme ihtimalin olabilir eğer kilo alırsan ya da verirsen fermuarlı gelinliklerde sorun oluyor ama iplilerde sorun olmuyor. Birde istersen doğum yaptıktan sonra bile giysen yine olur gelinliğin sana :)
canım cok teşekkür ederim biraz içim rahatladı gerçekten.gösterdiğm kişiler begendi ama bende bi türlü huzur yok.dediğin çok mantıklı kilo alıp verme durumunda fermuar riskli.
cok cok tesekkür ederim.modeli ilk kez gören biri olarak sizin düşünceleriniz çok önemli.şurası söyle olsa daha iyi olur dediğin birşey var mı canım .?arka duruşu ne kadar zarif ve hoş
Çok beğendim mutlulukla giyin inşallah ve kafanızı karıştırmayın bence
Allah nasip ederse nisanda düğünüm var bende korseli arkası ipli olan bir model diktiriyorum kilo alıp verme durumunda hiçbir potluk olmayacakmış öyle söyledi gelinlikçi ben fermuarlı olsun demiştim ama gelinlikçi yönlendirmesi ile ipli oldu. için rahat olsun 3 ay sonra kilo al ver bir potluk olmaz ve bence gelinliğin çok şık.
Mutlulukla giyin, herşey gönlünce olsun inşallah.
cok cok tesekkür ederim.modeli ilk kez gören biri olarak sizin düşünceleriniz çok önemli.şurası söyle olsa daha iyi olur dediğin birşey var mı canım .?
kızlar düğünüme 3 ay var.ben geçen hafta gelinliğimi aldım sözleşmemi yaptım.nişanlımın işi dolayısıyla izin durumu cok kısıtlı o sırada ben bir iki yer gezdim ve bir modeli begendim aldım görenler begeniyo ama ben acele mi ettim daha çok gezseymiydim diye uykuları kaçırır oldum.pişman olma inşallahbir de arkası ipli modellerden aldım ama su gizli fermuar ve üstüne inci düğme modelleri var onlar daha çok hoşuma gitti değiştirebilirim her halde öyle bişey yaparlar diye umuyorum sözleşmeyı yaptık inşallah bir pürüz cıkarmazlar.cok mutsuzum ya içime sinmeyen bir şey var ama ne anlamadım sizce arkası bağlamalı olanlar mı yoksa fermuarlı olanlar mı görsel de daha şık ve kullanışlı.kızlarrr noluuuuuuuurrrrrr yardım edin tekrar gidip görüşmeden önce
Mesela ben olsam ufak değişiklikler yapardım kendi zevkimce onlarda;
Fiyonk olayını ben pek sevmediğim için kaldırtırdım ve etek kısmı kabarıklığına göre de eklediğim fotoğrafta ki gibi jüpon giyerdim arka kuyruk kısmı daha hoş görünsün diye birde arkaya gelen tül kısmına dantel işlettirirdim daha bi zarif bir hava katardı die düşünüyorum. Tabii bunlar benim zevkim doğrultusunda olmasını istediğim şeyler olurdu.
alttakilerden giymiştim ben de kesinlikle çok güzel duruyortel tel olanlardan kullanmayın bence de gelinliğin altından tel katları gözüküyor bazen ve hiç hoş durmuyor.
cok tesekkür ederim yorumlarınız için :) gelinlikçi kızıyım demişsiniz birkaç soru sorabilir miyim size?model çok güzel... güle güle giy için rahat olsun.
arkası için bir gelinlikçi kızı olarak şöyle yorum yapacağım:
görünüm olarak bağcıklı da hoş inci düğme de... arkasını kapattıracağım demişsin tamamen kapatacaksan tabi ki düğme daha hoş olur.
bağcıklının dezavantajı şu; ipler uygun sıkılıkta bağlanmazsa gelinlikçide giydirilenden farklı durabiliyor. anladığım kadarıyla senin açından sorun yok provalara gitme konusunda; gelinliğin arkasını son ana kadar kapatmazlar kilo alıp vermen de etkilemez düğmeli olmasını.
alttakilerden giymiştim ben de kesinlikle çok güzel duruyortel tel olanlardan kullanmayın bence de gelinliğin altından tel katları gözüküyor bazen ve hiç hoş durmuyor.
cok tesekkür ederim yorumlarınız için :) gelinlikçi kızıyım demişsiniz birkaç soru sorabilir miyim size?
canım ben ilk provaya gidince nelere dikat edeyim.yani ben her aldığım seyi didik didik incelerken gelinliğimi giydim üstümde çok hoş durunca kalıbı orasına burasına bakmak aklıma bile gelmeditabi ki cevaplamaya çalışırım...
canım ben ilk provaya gidince nelere dikat edeyim.yani ben her aldığım seyi didik didik incelerken gelinliğimi giydim üstümde çok hoş durunca kalıbı orasına burasına bakmak aklıma bile gelmedigidince nelere dikkat edeyim neleri isteyim hiç bir bilgim yok gelinlik konusunda rica etsem bana bilgi veriri misin? not alıcam öyle gidicem hazırlıklı bu kez .
güzelmiş benceBU ARKASI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?