Gelinlik Modelleri GELİNLİK KARARSIZLIĞI...

tuubats

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
55
8
13
İzmir
kızlar düğünüme 3 ay var.ben geçen hafta gelinliğimi aldım sözleşmemi yaptım.nişanlımın işi dolayısıyla izin durumu cok kısıtlı o sırada ben bir iki yer gezdim ve bir modeli begendim aldım görenler begeniyo ama ben acele mi ettim daha çok gezseymiydim diye uykuları kaçırır oldum.pişman olma inşallah bir de arkası ipli modellerden aldım ama su gizli fermuar ve üstüne inci düğme modelleri var onlar daha çok hoşuma gitti değiştirebilirim her halde öyle bişey yaparlar diye umuyorum sözleşmeyı yaptık inşallah bir pürüz cıkarmazlar.cok mutsuzum ya içime sinmeyen bir şey var ama ne anlamadım sizce arkası bağlamalı olanlar mı yoksa fermuarlı olanlar mı görsel de daha şık ve kullanışlı.kızlarrr noluuuuuuuurrrrrr yardım edin tekrar gidip görüşmeden önce

Canım arkası açık gelinlik ya ipli sanki daha güzel olur gibi. Arkası full omuzlara kadar dantelli olsaydı incili derdim. İnşallah gönlüne göre olur. Ben de ankaraya gideceğim 2 hafta sonra ordan bakacağım

Canım arkası açık gelinlik ya ipli sanki daha güzel olur gibi. Arkası full omuzlara kadar dantelli olsaydı incili derdim. İnşallah gönlüne göre olur. Ben de ankaraya gideceğim 2 hafta sonra ordan bakacağım
Canım arkaya dogru ince şu hayalet tül denilenlerden geliyo üzerinde güpür ve inci var ben sırtı kapatcam birde fiyonklar iptal oluak düğme nasıl durur acaba dedim.ipli sırtı iyice kavrıyo dik durmamı sağlıyo aslında ma bilemedim işte inşallah gönlüne göre bulursun sende

Tatlım ben de arkası güpürlü yaptıracağım. güpür olacağı için de düğmeli yaptırmayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla ipliler de gizli olup düğmeli olabiliyor. Arkadaşımın sanırım öyleydi

bence çok güzel görünüyor sadece gelinliğin arkasını görmüş olsam bile güzel. Düğününe 3 ay varmış o süre içinde kilo alıp verme ihtimalin olabilir eğer kilo alırsan ya da verirsen fermuarlı gelinliklerde sorun oluyor ama iplilerde sorun olmuyor. Birde istersen doğum yaptıktan sonra bile giysen yine olur gelinliğin sana :)

canım cok teşekkür ederim biraz içim rahatladı gerçekten.gösterdiğm kişiler begendi ama bende bi türlü huzur yok.dediğin çok mantıklı kilo alıp verme durumunda fermuar riskli.

buysa gelinliğiniz bence cok hoş.
arkası iplikli daha zarif daha şık duruyor. bence kafanızı bulandırmayın.
cok gezse idiniz kararsız kalıcaktınız.

canım cok teşekkür ederim biraz içim rahatladı gerçekten.gösterdiğm kişiler begendi ama bende bi türlü huzur yok.dediğin çok mantıklı kilo alıp verme durumunda fermuar riskli.

rica ederim canım için rahat olsun

arka duruşu ne kadar zarif ve hoş
Çok beğendim mutlulukla giyin inşallah ve kafanızı karıştırmayın bence
Allah nasip ederse nisanda düğünüm var bende korseli arkası ipli olan bir model diktiriyorum kilo alıp verme durumunda hiçbir potluk olmayacakmış öyle söyledi gelinlikçi ben fermuarlı olsun demiştim ama gelinlikçi yönlendirmesi ile ipli oldu. için rahat olsun 3 ay sonra kilo al ver bir potluk olmaz ve bence gelinliğin çok şık.
Mutlulukla giyin, herşey gönlünce olsun inşallah.

cok cok tesekkür ederim.modeli ilk kez gören biri olarak sizin düşünceleriniz çok önemli.şurası söyle olsa daha iyi olur dediğin birşey var mı canım .?

cok cok tesekkür ederim.modeli ilk kez gören biri olarak sizin düşünceleriniz çok önemli.şurası söyle olsa daha iyi olur dediğin birşey var mı canım .?

Mesela ben olsam ufak değişiklikler yapardım kendi zevkimce onlarda;

Fiyonk olayını ben pek sevmediğim için kaldırtırdım ve etek kısmı kabarıklığına göre de eklediğim fotoğrafta ki gibi jüpon giyerdim arka kuyruk kısmı daha hoş görünsün diye birde arkaya gelen tül kısmına dantel işlettirirdim daha bi zarif bir hava katardı die düşünüyorum. Tabii bunlar benim zevkim doğrultusunda olmasını istediğim şeyler olurdu.

model çok güzel... güle güle giy için rahat olsun.
arkası için bir gelinlikçi kızı olarak şöyle yorum yapacağım:
görünüm olarak bağcıklı da hoş inci düğme de... arkasını kapattıracağım demişsin tamamen kapatacaksan tabi ki düğme daha hoş olur.
bağcıklının dezavantajı şu; ipler uygun sıkılıkta bağlanmazsa gelinlikçide giydirilenden farklı durabiliyor. anladığım kadarıyla senin açından sorun yok provalara gitme konusunda; gelinliğin arkasını son ana kadar kapatmazlar kilo alıp vermen de etkilemez düğmeli olmasını.

alttakilerden giymiştim ben de kesinlikle çok güzel duruyor tel tel olanlardan kullanmayın bence de gelinliğin altından tel katları gözüküyor bazen ve hiç hoş durmuyor.

alttakilerden giymiştim ben de kesinlikle çok güzel duruyor tel tel olanlardan kullanmayın bence de gelinliğin altından tel katları gözüküyor bazen ve hiç hoş durmuyor.

Benim gelinlikçimde aynı şeyi söyledi tel katları kötü görünüm yaptığı için fırfır katlı olandan olacak tarlatanım ki bende öyle istiyordum :)

cok tesekkür ederim yorumlarınız için :) gelinlikçi kızıyım demişsiniz birkaç soru sorabilir miyim size?

tabi ki cevaplamaya çalışırım...
canım ben ilk provaya gidince nelere dikat edeyim.yani ben her aldığım seyi didik didik incelerken gelinliğimi giydim üstümde çok hoş durunca kalıbı orasına burasına bakmak aklıma bile gelmedi gidince nelere dikkat edeyim neleri isteyim hiç bir bilgim yok gelinlik konusunda rica etsem bana bilgi veriri misin? not alıcam öyle gidicem hazırlıklı bu kez .

duvak çift duvak iste biri uzun tek kat yataklı olsun sonradan çıkarılabilsin, bir de kısa çift katlı. benim öyleydi 3 m duvakla çıktım; sonradan alttan uzun duvağı çıkardım kısa duvakla kaldım. düğün süresinde rahattım bu sayede.

bu ilerleyen zamanda ama tarlatanı arkadaşın yüklediği fotoğraflardaki gibi iste; diğer tarlatanların demirleri bazen belli olabiliyor gelinlik altından.

fransız olmayan danteli fransız diye kandırmasınlar diyeceğim de gerçek fransız dantelin nasıl olduğunu bilmen lazım... onu çok yapıyorlar, yani çeyiz için havlu alırken bile "ama abla bunda fransız danteli var" diye kandırmaya çalışanı gördüm.

gelinliğin gelinliğime benziyor arkası pronovias'ın aglaya modeliydi benim. arkasını iyi oturtsunlar; göğüs kısmını da; göğüs kuplarının ölçüleri düzgün alınmış olsun (örneğin göğüs ucundan yukarı alınan bir ölçü var o iki göğsünde de ayrı ayrı ayarlanmasın bir tarafından alınsın ona göre ayarlansın.

iç çamaşırı işini konuş hallet; sonraki provalarda kendi çamaşırını giyersin.

ve kesinlikle çekinmeden aklına takılan her şeyi sor, gözüne hoş gelmeyen her şeyi paylaş.

şimdilik başka bir şey gelmiyor aklıma...

arkası fiyonklu gelinlikler bence de çok hoş duruyor canım bu yaz kısmetse benimde düğünüm var geçen gün görüştüğüm moda evindeki selin hanımda arkası fiyonklu gelinliklerden önerdi yaz düğünü için bende senin resmini attığın gelinlik gibi sırtı biraz açık düşünüyorum yalnız fiyonku renkli mi olsun sade mi olsun karar veremedim. Sade daha zarif gösteriyor ama renklide daha çok dikkat çekiyor gibi. Ne yapsam karar veremedim. Şurdaki gelinliklerde pudra pembesi ve gül kurusu rengi fiyonk çok hoş olmuş sadelerde bir o kadar zarif senin kararın sadeden yana sanırım renkli yada sade olması konusunda yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. http://www.gelinlikmodelleri.club/arkasi-fiyonklu-gelinlik-modelleri-2015/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…