How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gelinlik Modelleri GELİNLİK KARARSIZLIĞI...

arkası fiyonklu gelinlikler bence de çok hoş duruyor canım bu yaz kısmetse benimde düğünüm var geçen gün görüştüğüm moda evindeki selin hanımda arkası fiyonklu gelinliklerden önerdi yaz düğünü için bende senin resmini attığın gelinlik gibi sırtı biraz açık düşünüyorum yalnız fiyonku renkli mi olsun sade mi olsun karar veremedim. Sade daha zarif gösteriyor ama renklide daha çok dikkat çekiyor gibi. Ne yapsam karar veremedim. Şurdaki gelinliklerde pudra pembesi ve gül kurusu rengi fiyonk çok hoş olmuş sadelerde bir o kadar zarif senin kararın sadeden yana sanırım renkli yada sade olması konusunda yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. http://www.gelinlikmodelleri.club/arkasi-fiyonklu-gelinlik-modelleri-2015/
canım benimde hiç aklımda yoktu fiyonklu gelilik ama giyince çok tatlı duruyo.bilmiyorum aslında renkli mi yapsam diye aklıma geliyo ama karar veremedim bende

Bence de hoş bir gelinlik,bence fermuarlı yaptırın,ipliler masum görüntüyü bozuyor bana kalırsa.

Valla gelinlik saç makyaj bunlara bende çok kafa yordum ama düğün cabucacık geçmişti:) bunlar guzel heyecanlar.gelinlik sihirli bırsey hepsi herkese yakışıyor:)mutluluklar dilerim;)

canım merhaba benim gelinliğimin arkası incili ve fermuarlı tabiki kesinlikle bu şekilde olanı daha şıktır herzaman ama kilo alma sorunun fln yoksa benimde gelinliğimin arkası açık kilo alma durumum olabilir bu açıdan incileri iptal ettirip ipli yaptırmayı düşünüyorum ama kıyamıyorumda :((((

Back