Gelinlik Modelleri Gelinlik için sırt bağcığı yardımm

Selanikli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
7
0
36
Konya
Arkadaşlar merhaba, arkası fermuarlı olan gelinliğimi ipliye çervirmeyi istiyorum çünkü kilo değişimi oldu zayıfladım. Gelinlik oleg cassini den alındı haliyle hadi bunu sökün ip takın diyemiyorum annem şahane terzidir, fermuarı alıp ipli yapabilecek düzeyde, bu arkaya konan bağcıklı kısım fermuar gibi ayrı bir parça olarak satılıyor diye biliyorum ancak adını bilemediğimizden ulaşamadık bu malzemeye bilen varsa yardım edebilir mi?

konunla alakasız olacak ama bende gelinliği oleg cassiniden aldım ve dügün eylülde.. ya bende zayıflarsam, yada gelinliğin üzerinde oynama yapılması gerekirse. bildigim kadarıyla terzileri var gerekli düzeltmeyi yapıyorlar nişan elbisemde öyle olmuştu. niye kendiniz çözüm arıyosunuz?

konunla alakasız olacak ama bende gelinliği oleg cassiniden aldım ve dügün eylülde.. ya bende zayıflarsam, yada gelinliğin üzerinde oynama yapılması gerekirse. bildigim kadarıyla terzileri var gerekli düzeltmeyi yapıyorlar nişan elbisemde öyle olmuştu. niye kendiniz çözüm arıyosunuz?

Canım gelinlik İstanbul Oleg Cassini den alındı fakat ben şu anda cassini mağazası bulunmayan bir şehirdeyim ve İstanbul'a çok uzağım, dolayısıyla kendimiz halletmeliyiz, umarım senin de böyle bir sorunun olmaz

Canım gelinlik İstanbul Oleg Cassini den alındı fakat ben şu anda cassini mağazası bulunmayan bir şehirdeyim ve İstanbul'a çok uzağım, dolayısıyla kendimiz halletmeliyiz, umarım senin de böyle bir sorunun olmaz

cevabın için teşekkürler inşallah bir an önce sorununu halledersin... bulundugun yerdeki gelinlikçilere baksan, dikimde yapıyorsa vardır onlarda

Back
X