arkadaşlar merhaba size bir soru sormak istiyorum bu konuda gerçekten iyi bilen varsa bana yardımcı olabilir mi ben şimdi gelinlik bakıyordum nişanlımla gelinlikleri kiralama fiyatı ortalama 15 ila 30.000 arasındaydı 2023 yılının aralık ayında almıştım arkadaşım buradan yaptırmıştı ama hiç sormak aklıma gelmedi ben de beğendim bir tane tabii ilk defa olunca insana hemen almak istiyor gelinliğin Kınalık kaftan üçlü paket halinde 20.000 TL’ye verdi ve benden kiralama bedeli olarak kaporadan 5000 TL istedi şimdi sizce bu fazla mı çünkü ben vazgeçtim ve hiç güzel yoktu kaftandıklarını daha sonra seçmeye kalktım hiç güzel yoktu yani ben açıkçası vazgeçtim almakta istemiyorum çünkü diktirmedim bana dört tane seçenek sunuyorlar dört tanesinin içinden bir tane seçmek zorunda kalıyorum ve sizce ben kaporama nasıl alabilirim çünkü kadın diyor ki benim üç tane avukatım var diyor ben almak istemiyorum diyor sözleşme var sözleşmede de cayma bedeli demiyor sadece kapora geri alınamaz diyor 1000 TL vermek istedim kabul etmedi en az 5000 TL dedi